Of kızlar bugün abim geldi bebeği görmeye. Bizim ailede abim büyük bizden baba gibi o baktı büyüttü tüm kardeşleri. Abim yurtdışında yaşıyor ama kafa yapısı çok değişik. Korona başladığından beri aşırı dikkatsiz ben görüşmedim hiç hamileyken. Bebek doğunca da hastaneye gelirler maskeli görüp gitsinler dedim ama o sırada yine türkiyede yoktu. Bugün geldiler. Beni bir stres. Anneme dedim ne olur söyle abime maskesiz durmasın evde bebek hasta ben lohusa, dikkat etmiyor o. Ki kendi karısı da hamile. Geldiler neyse abim apartmana bile maskesiz girmiş ki bizim apartman büyük, korona kaynıyor sitede
Benim tabi sonradan haberim oldu çıkarken maske istedi benden.
anam bir de 2 saate yakın oturdular ama ben hiç yanlarında durmadım neredeyse, yatak odasından çıkarmadım bebeği, ben de süt sağıyorum emziriyorum davasına pek gitmedim yanlarına. Eşim de kapı eşiğinde oturdu resmen o da kolladı kendini ama ne saçmalık kendi evimizde kendimizi kolladık. Allahım diyorum inşallah hasta masta değillerdir. Ya da olmazlar da biz temaslı olmayız
gittiler evi havalandırdım 1 saat bebek de var çok abartamadım her yeri sildim yine. Allah büyük inş bir şey geçmez ama bu halimle boşuna sinir stres oldum bir sürü yaaaa