Seninki cok degisik cikmis cnm kapanir buyuk ihtimalle
Canim seninkide benim diger kiziminki gibi canini sikmak istemem bunun icin ozur dilerim ama 3 yasina kadar gecmeyince ameliyat oldu benim kizim bizimkide bu sekildeydi ama insallah seninki gecer
Yok canim baglamadik kuculmezse ameliyat demislerdi bebekken kucuk parmak genisliginde ama gecmedi ameliyat oldu 3 yasinda minicik kestiler 2 cm felan tabi insallah seninki gecer belli olmaz
Kızlar 9 kasımda doğum yaptım 2 aY olacak neredeyse göğüs çatlağı yaşayan en etkili çözümü olan var mı çok acıyor emzirmek bile istemiyorum canım yandığı için.
Ben de kaç gündür mahvoldum canım gündüz uyumuyor sancı çekiyor sürekli. Bugün pusete koyduk onu sallayarak falan biraz uyudu ama kuş uykusu gibi sallamayı bırakır bırakmaz uyanıyor ama buna da şükür biraz dinleniyordur en azından... Siz naptınız
Hepinize başta sağlık olmak üzere sevdiklerimize kavuştuğumuz, sımsıkı sarıldığımız, ailemizle, eşimizle, bebişlerimizle ve çocuklarımızla güzel, mutlu bir yıl diliyorum sevgilerle
Kızlar sabah 2.ay aşımızı yaptırdık şimdilik bir problem yok ama ateşi yükselecek diye de tedirginim
Aşı yaptıranlar ilk 3 gün nasıl geçti ateş yükseldi mi
Canim ben yarayken sağamadım, daha çok acıdı, seninki acımıyor mu ?uc kısmının kenarı yarıldı ya o kısmı pompada daha çok acıdı. Hatta biraz kanatmisti
Selam hanımlar bizde kalça tarama testi göz muaneye falan iyi çıktı ama 40 ı çıkınca iyi olur dediler. Tam tersi ağlamaktan çatlıyor yavrucak ne probiyotik ne verdiğim şurup bir işe yarıyor artık üstelik 47 günlük sanırım bu gaz sorunu 3 üncü haftada başlıyor 3 üncü aydada bitiyor. Çıldırcam valla artık
Kızlar bugün 57 günlük olduk. Bizim kızda gündüz uykusu çok çok az ya, sizinkiler nasıl? Kuş uykusu gibi, memede yarim saat uyuduğunu uykuya sayıyor beşiğinde de max 40 dk uyuyor. Sonra da yorgunluktan ağlıyor. Sizde durumlar nedir ?
Herkese mutlu seneler arkadaşlar. Biz elektronik ana kucağı aldık Joie serina markası. 1den 5'e kadar hızı ayarlanabiliyor. Öne arkaya ya da iki yana sallıyor. İlk defa haftalar sonra sessiz bir gece geçiriyoruz mışıl mışıl uyuyor. Bilsem on katı para verir yine alırdım baştan öyle güzel uyuyor ki. Emzirmek için kendim kaldiricam ilk defa.
Herkese mutlu seneler arkadaşlar. Biz elektronik ana kucağı aldık Joie serina markası. 1den 5'e kadar hızı ayarlanabiliyor. Öne arkaya ya da iki yana sallıyor. İlk defa haftalar sonra sessiz bir gece geçiriyoruz mışıl mışıl uyuyor. Bilsem on katı para verir yine alırdım baştan öyle güzel uyuyor ki. Emzirmek için kendim kaldiricam ilk defa.
Herkes için sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum şu dönemde. Kızlar bebeğimi memede uyutuyorum beşiğine koyuyorum 2 dk sonra ağlamaya başlıyor uyumuyor bir türlü karnı tok altı temiz gazı olsa hareketlerinden bilirim ama yok derdi ne anlamıyorum
Herkes için sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum şu dönemde. Kızlar bebeğimi memede uyutuyorum beşiğine koyuyorum 2 dk sonra ağlamaya başlıyor uyumuyor bir türlü karnı tok altı temiz gazı olsa hareketlerinden bilirim ama yok derdi ne anlamıyorum