2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anladım cnm

evet canım gaz yapabiliyormus.bizim doktorda bisey olmaz yapalım diyor ama bende kararsız kaldim ya yaptirmasam rota vürisunden yatan cok dedi doktor facebooktakilerde yaptirmayin diyor bilemedim
canım alerjiyi daha da ilerletebiliyormuş yaptırma rotayı sen. daha dikkatli olursun.

aynı fikirdeyim Dasmeer yenidoğan kakası zaten öyle sulu olur o ishal değildir, doktorun verdiği mama normale çevirdi senin bebişin kakasını.
Evt olabilir cnm bugün yine costu
Benim sütünden sonra çocuk kuduryir
Okadar dikkat ettim dün sütlü birşey yemedim
Ama yok ne yesem dokunuyor
Kafayı yicem artık
Anne sütü vermeyince de onu da arıyor emme refleksi çok kuvvetli alıştı da
Üç aylık olacak aşırı yoruldum

ağlıyor mu? relaktaz damla kullanmış mıydın sen?

canım alerjiyi daha da ilerletebiliyormuş yaptırma rotayı sen. daha dikkatli olursun.
Bilmiyorum ki ya yaptirmicam galiba korkuyorum alerjisi ilerler diye doktor sorun degil yaptir dedi ama

ay bizimki banyoda su değince ağzına nasıl mutlu oluyor, yalanıp duruyor, kendimi su vermemek için zor tutuyorum desem yeri
Bendr su vermiyorum ama annemler baya baski yapiyor ver ver birde su icen cocuk ćabuk konusur diyolar

Krize giriyor ağlasa yine iyi
Maflor ve biogenia nurse harvey kullandım birde metsil
ah kuzum kıyamam, süt proteinini sindirimine yardımcı relactaz damla, doktoruna bi yazsan belki onu tavsiye edebilir, anne sütü sonrası öyleyse laktaz enziminden dolayı olabilir gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…