ah kuzum kıyamam, süt proteinini sindirimine yardımcı relactaz damla, doktoruna bi yazsan belki onu tavsiye edebilir, anne sütü sonrası öyleyse laktaz enziminden dolayı olabilir gibi geldi bana.
Doktorum bana metsil ile mafloru kullan beraber dedi
Süt sindirime alerjisi var dedi paket gıdadan uzak dur dedi
Ama illa birşeyler yemek zorunda kalıyorum
Yeri geliyor çorba içiyorum yemek yiyorum herseye alerjisi var
Relactaz damla onuda denerim yeterki fayda olsun zor zaptettim şimdi yatirdum resmen gözünden yaşlar geliyor
En ufak sesede tahammülü yok kapı gıcır etse uyanıyor deliksiz uykusu yok rahatsizligindan
Böyle güçlü sesli gaz cikaramiyor bu onu mahvediyor
Doktorum bana metsil ile mafloru kullan beraber dedi
Süt sindirime alerjisi var dedi paket gıdadan uzak dur dedi
Ama illa birşeyler yemek zorunda kalıyorum
Yeri geliyor çorba içiyorum yemek yiyorum herseye alerjisi var
Relactaz damla onuda denerim yeterki fayda olsun zor zaptettim şimdi yatirdum resmen gözünden yaşlar geliyor
En ufak sesede tahammülü yok kapı gıcır etse uyanıyor deliksiz uykusu yok rahatsizligindan
Böyle güçlü sesli gaz cikaramiyor bu onu mahvediyor
Kızlar bebeklerinizi kucağınızda falan oturtmaya başladınız mı yoksa erken mi daha ? Osman Gönülal 3. Ay videosunda oturtabilirsiniz diyorda yapıyor musunuz merak ettim.
Hamilelikte hiç dökülmeyen saçlar dökülüyor sanırım hep doğum yapanların yaşadıgı birşey üzülme vitamin takviyesi kullanıuor bazıları belkifayda eder. Kaç aylık bebişiniz
Hamilelikte hiç dökülmeyen saçlar dökülüyor sanırım hep doğum yapanların yaşadıgı birşey üzülme vitamin takviyesi kullanıuor bazıları belkifayda eder. Kaç aylık bebişiniz
Benim kendim bazı besinlere alerjim vardı bebekten öncede ben onları yemiyorum kaşıntı oluyordu bende
Şuan beni emdikten sonra bir saat kadar başlıyor ağlamaya geriyor vücudu
Benim kendim bazı besinlere alerjim vardı bebekten öncede ben onları yemiyorum kaşıntı oluyordu bende
Şuan beni emdikten sonra bir saat kadar başlıyor ağlamaya geriyor vücudu
Kızlar bebeklerinizi kucağınızda falan oturtmaya başladınız mı yoksa erken mi daha ? Osman Gönülal 3. Ay videosunda oturtabilirsiniz diyorda yapıyor musunuz merak ettim.