2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
ah kuzum kıyamam, süt proteinini sindirimine yardımcı relactaz damla, doktoruna bi yazsan belki onu tavsiye edebilir, anne sütü sonrası öyleyse laktaz enziminden dolayı olabilir gibi geldi bana.
Doktorum bana metsil ile mafloru kullan beraber dedi
Süt sindirime alerjisi var dedi paket gıdadan uzak dur dedi
Ama illa birşeyler yemek zorunda kalıyorum
Yeri geliyor çorba içiyorum yemek yiyorum herseye alerjisi var
Relactaz damla onuda denerim yeterki fayda olsun zor zaptettim şimdi yatirdum resmen gözünden yaşlar geliyor
En ufak sesede tahammülü yok kapı gıcır etse uyanıyor deliksiz uykusu yok rahatsizligindan
Böyle güçlü sesli gaz cikaramiyor bu onu mahvediyor

oy yavrum benim, senin bayaa katı diyet yapman gerekecek sanırım.

Kızlar lütfen bir el atın mesajıma saçlarım ellerimde kalıyor tutam geliyor ne yapabilirim çok kötüyüm ağlıyorum zaten saçlarım çok ince

Krize giriyor ağlasa yine iyi
Maflor ve biogenia nurse harvey kullandım birde metsil
Canım baya katı bir diyet yapman gerek bence ben şuan o durumdayım bebegim sakinlemeye ve en azndan daha uzun uyumalara başladı. Deliriyordu sancıdan

tüm süt ürünleri paketli gıdalar poğçq kek vs süt giren herşey zerresi olmayacak
Tahin ve susamda dokunuyor bize
Yumurta
Dana eti
Ben bunları kestim

Ya aynı durumdayız
Ne yiyeceğiz peki

Kızlar lütfen bir el atın mesajıma saçlarım ellerimde kalıyor tutam geliyor ne yapabilirim çok kötüyüm ağlıyorum zaten saçlarım çok ince
Hamilelikte hiç dökülmeyen saçlar dökülüyor sanırım hep doğum yapanların yaşadıgı birşey üzülme vitamin takviyesi kullanıuor bazıları belkifayda eder. Kaç aylık bebişiniz

Hamilelikte hiç dökülmeyen saçlar dökülüyor sanırım hep doğum yapanların yaşadıgı birşey üzülme vitamin takviyesi kullanıuor bazıları belkifayda eder. Kaç aylık bebişiniz
3 aylık hangi vitamınler kullanılıyor acabaa

Benim kendim bazı besinlere alerjim vardı bebekten öncede ben onları yemiyorum kaşıntı oluyordu bende
Şuan beni emdikten sonra bir saat kadar başlıyor ağlamaya geriyor vücudu
Ağlama harici baska neler var
Mesela bzde
Ağlama huzursuzluk kakada mukus deride döküntü gaz uykuya dalamama

Ayni duumdayim canim.cogu dogum yapan anneler hatta ayni durumda ben bir care bulamadim demir ilaci da bir ise yaramadi kel kalmasam bari diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…