2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayni duumdayim canim.cogu dogum yapan anneler hatta ayni durumda ben bir care bulamadim demir ilaci da bir ise yaramadi kel kalmasam bari diyorum
ben kel kalmak üzereyim uçlar ip ince kaldı sen ne zaman dır böylesin

Merhaba kızlar benim kız mama yemedi bi süre emzikle beraber biberonu ağzına veriyordum sonra emzik almadan uyumamaya başladı emziği ağzdan aldığım an uyanıyor ne yapmayalım acaba emziği bıraktırmaya çalışıyorum yaygarayı koparıyor

Birde emzirme yastığına yüzüstü yatırınca uyuyor yatağa yatırınca uyanıyor

Ben çok sık giremiyorum kilo durumlarınız nedir ben korse de takamadım hamilelikte çok kilo almama rağmen vücudum genişlemiş tabi emzirme adına herseyi yedim hamilelikte yemediğim herseyi çok yemeye başladım iştahımı durdurmadım sizler ne yaptınız

Yarım eğimli tutar gibi oturur gibi bir şekilde tutuyorum o turuyor sayılmaz korkuyorum daha
Bende yavaş yavaş kucağımda oturtmak istiyorum ama korkuyorum bir yandanda
3.ay kontrolünde doktorumuz kucakta destekle oturtmaya başlayın dedi bize.
Hm denekki artık kucakta öyle oturtabiliriz bizimde bugün kontrolümüz vardı sorayım diyordum unutmuşum ya

Canim ben vitabiotic pregnacere emzirme vitamini kullanıyorum 3 ay 10 gunluguz. Hic dökülmedi .. buradan bi arkadas daha ayni vitamini kullandığını hic dokulmedigini soyledi..
Peki şimdi kullansam fayda eder mi acabaa ne kadar zaman alır bu

Ben de çok kılo almadım doğumdan sonra da epey verdim. Korse ben de takamadım hiç. Bende de bir genişleme var sanırım o kadar kılo gitmesine rağmen jeanlerim olmuyor anlamadım şu an eskiue göre 5 kılo fazlam var neden olmuyor anlamadım ama belki çok sıkı giyinirdim ben ondan mı ki.

Bende cok kilo aldim ya dogumdan sonra 2haftada cok kilo verdim dogum oncesi kiloma ulastim sonra istah bir acildi verdigim 5kiloyo geri aldim doguma 64 kiloyla girdim suan 60 im

Canim ben vitabiotic pregnacere emzirme vitamini kullanıyorum 3 ay 10 gunluguz. Hic dökülmedi .. buradan bi arkadas daha ayni vitamini kullandığını hic dokulmedigini soyledi..
Evet vitabiotics kesinlikle tavsiye ediyorum ben süt ürünlerini yemediğim için pregnacare değil de osteocare kullanıyorum daha koparak bile saçım dökülmedi çünkü telleri de güçlendi

Kızlar ben bir whatsapp grubuna katıldım yeni çocuk gelişimiyle ilgili bakalım yararlı bir platform mu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…