- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
Emzirmrden once biraz sağabilirsin imkanın varsaEvet olabilir çünkü beslenme süresi 7-12 dakika arasına düştü. Çiş ve kaka sayısından doyduğunu anlıyorum. Ama napacağımı da şaşırdım açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirmrden once biraz sağabilirsin imkanın varsaEvet olabilir çünkü beslenme süresi 7-12 dakika arasına düştü. Çiş ve kaka sayısından doyduğunu anlıyorum. Ama napacağımı da şaşırdım açıkçası
Demire de başladınız mi ? Gunde 4 5 kaka yapan oglan gitti ,bi kac damla kaka yapar oldu. Biz tuvalet iletisimi yapıyoruz da bebege, kabiz oldu resmen.demir ilacindan diye düşündüm. Gözlem yapıp bana haber verebilir misin?biz 4.ay aşımızı olduk bugün![]()
Hangisi elime gelirsePeki her gün kaç tane gösterdin canım? Bir de gösterirken sürekli birşeyler mi anlatmalıyız bazılarını anlatamıyorum çünkü değişik şekiller falan varsiyah beyaz olanlar çok ilgisini çekti uzun uzun inceliyor
Ben hepsini gösteriyorum 1 seferde oyle sayısı mi varmis ? Eskiden sadece siyah beyazlara uzun bakardi epeydir hepsini inceliyor ben bazılarına sarki söylüyorum bazılarına hikaye yazıyorumPeki her gün kaç tane gösterdin canım? Bir de gösterirken sürekli birşeyler mi anlatmalıyız bazılarını anlatamıyorum çünkü değişik şekiller falan varsiyah beyaz olanlar çok ilgisini çekti uzun uzun inceliyor
Bir karta ne kadar bakmasi gerekiyor ki? Benim xanim sikiliyor diye oglanda dikkat dağınıklığı olmasından korktum su anHangisi elime gelirseSiyah kırmızı beyaz bizimde dikatini çekiyor şekil varsa anlatıyorum bu civciv ayaklari gagasi falan yoksa renkleri söylüyorum
Kac aydir istedigini veremedik napalim. Emzirme bosver tarlada calisan kadinlar bebek mi emziriyomus sanki,doğan büyüyor desekte ici rahat bi sekilde biraksa keşke.Yok artık
Emzirme muhabbeti eskide mi kalmış
En iyisi tabiki anne sütü
Kac gündür arkadaşların dediği gibi bebek anne sütü alabilsin diye onlarca msj yazdık ama senin şu anne sütü eskide kalmış mama daha iyi msj i kadar aklına yatmadı dasmeer in de![]()
Elektrikliyse asagı yukarı emme ile aynı olur 10-20 cc fark eder. Ama sayılara hiç takılma sütüm yetmiyor diye düşünme. Emzirdikce çoğalıyor. Arz talep olayı. Belki bir gün biraz fazla acıkır ama ertesi gün bebegın ihtiyacı kadar üretir vücut. birde emzirme danısmanları arada mama verilirse bebegin ihtiyacı azalacagından anne sütğnün gittikçe azalacagını söylüyor.Saçma bi soru gibi gelebilir belki ama şimdi hep derler ya bebek memeden sağıma göre daha çok emer çok çeker diye mesela sağdık 70 80 90 cc çıktı diyelim memeden tahmini ne kadar emer ki![]()
Bir marka kullanim.seklini soyle anlatmıştı:Kızlar zeka kartlarını nasıl kullanıyorsunuz?
Yani birşeye alerjisi varKızlar emziriyorum herşeye rağmen.
Çünkü bende biliyorum annesutu herşeyden faydali
Sadece çocuğum çok ağladığı için ona dayanamıyordum hani öyle basit ağlama degil
Morarana kadar aglamaydi
Ama bu iki gündür enteresan sekilde emziriyorum ve yediklerime aşırı dikkat etmiyorum ama o morarma ağlaması yok sukur
Yaramazlik ağlaması var.
Ve ben devam ediyorum
Yada besin alerjisi değil başka birseydi kafam karisti iyice.
Senin yine iyi canım. Bizim de uykumuz bozuldu gece saat başı uyanıyor gündüz uyku yok desem abartı olmaz. Kaç gündür çok yoruldum.Kızlar şuan 3,5 aylık uyuyan çocuk gitti 3 saatte 1 kalkıyor emiyor ama tekrar uyuyor niye kısaldıki böyle ilk uykusu 5 -6 saat oluyordu![]()
Benimde aynı ya gece sürekli uyanıyor özellikle sabah 5 ten sonra kıvranmaya başlıyor uykulu halde kıpır kıpır kendi atıp dıruyor oradan oraya saatlerce kakayı yapamıyor dolayısıyla ben de uyuyamıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ya buna probiyotik iyi gelir mi her sabah böyleyiz uykusuzluktan çok yoruldumSenin yine iyi canım. Bizim de uykumuz bozuldu gece saat başı uyanıyor gündüz uyku yok desem abartı olmaz. Kaç gündür çok yoruldum.![]()
Kidsbiotic drops verebilirsin kaka yapmaya yardımcıBenimde aynı ya gece sürekli uyanıyor özellikle sabah 5 ten sonra kıvranmaya başlıyor uykulu halde kıpır kıpır kendi atıp dıruyor oradan oraya saatlerce kakayı yapamıyor dolayısıyla ben de uyuyamıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı ya buna probiyotik iyi gelir mi her sabah böyleyiz uykusuzluktan çok yoruldum![]()
Hayır mama daha iyi demiyorım zaten ama yoksa anneninki yaramıyorsa vs insanların kınamasını eleştirmesini kastetdimYok artık
Emzirme muhabbeti eskide mi kalmış
En iyisi tabiki anne sütü
Kac gündür arkadaşların dediği gibi bebek anne sütü alabilsin diye onlarca msj yazdık ama senin şu anne sütü eskide kalmış mama daha iyi msj i kadar aklına yatmadı dasmeer in de![]()
Bizim de babası severken avizeye çarpmıştı kafasınıKızlar kayınvalidem bebeğimi pusete koyarken bebeğimin kafasını tak diye pusetin tutacak yerine çarptı. Çok üzgünüm mahvoldum bişey olur mu ? Uyutmadım ama heran uyuyabilir 1 buçuk saat beklettim . Burası da köy hastane uzak çok sert miydi bilmiyorum. Biz kahvaltı yaparken ses duyduk küt diye. Çok sinirliyim
Korkma Allah korusun melekler koruyor onları kafasının üstüne koltuktan beşikten düşenler oluyor kaydiraktan düşenler ses öyle gelmiştir alıp vurmadiktan sonra pusete koyarken ki kazara çarpma nin şiddeti zarar verecek kadar olamaz 1 buçuk saat de uyumamış üzülme uyusun artıkKızlar kayınvalidem bebeğimi pusete koyarken bebeğimin kafasını tak diye pusetin tutacak yerine çarptı. Çok üzgünüm mahvoldum bişey olur mu ? Uyutmadım ama heran uyuyabilir 1 buçuk saat beklettim . Burası da köy hastane uzak çok sert miydi bilmiyorum. Biz kahvaltı yaparken ses duyduk küt diye. Çok sinirliyim
Ne diyor napiyor babannesiKızlar kayınvalidem bebeğimi pusete koyarken bebeğimin kafasını tak diye pusetin tutacak yerine çarptı. Çok üzgünüm mahvoldum bişey olur mu ? Uyutmadım ama heran uyuyabilir 1 buçuk saat beklettim . Burası da köy hastane uzak çok sert miydi bilmiyorum. Biz kahvaltı yaparken ses duyduk küt diye. Çok sinirliyim