Merhaba kasım anneleri. Hamile kaldığımdan beri bu grubu takip ediyorum. Bende sizin gibi kasım annesiyim. Yazmak bu güne nasip oldu. 5 ay 12 günlük oğlum var. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Oğlum doğduğundan beri aşırı gazlı bir bebek. Sap simplex ve probiyotik damla kullandık onlar hafifletti. Ama 3. Buçuk ayına doğru şikayetleri daha da arttı.Sanırım sap simplex artik fayda etmez oldu. Doktorumuz ultrason kan testi yaptı gazi var dedi. Ama nedense bir türlü azalmıyor. Sürekli inilama şeklinde gün içinde. Uzun bir süre sut urunleri diyeti uyguladım. Ama sanki bir faydası olmadi. Doktorumuz 3. 4. Aydan sonra baya geçmesi lazım diyor. Bu beni daha da tedirgin ediyor. Ikinmaktan poposunda çatlak oluştu uzun süredir krem kullanmamıza rağmen düzelmedi.Gazından dolayı emmekte istemiyor. Emerken karnından ses geliyor kendini atıyor geriye doğru. Ben de uyku sersemi veriyorum hep. Çareyi bu şekilde buldum. Bana yardımcı olabilir mısınız. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var miSırf bu yüzden katı gıdaya geçmeye korkuyorum. Anne sütü ile gazi var katı gıdada ne olur die.