• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Merak etmeyin benim de benzer haftada 1950 çıkmıştı 1 hafta sonra 2 kilo dediler aynı paniği yaptım ama hemen hemen hepimizin başına geldi. Tamamen ölçüm kaynaklı. Bir sıkıntı olsa beslenememe gibi vs ultrasonda görürler zaten😌
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız☺️ hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı🙏🏼

Uykudan uyandım rüyamda bile hissettim tekmelerini ama hastanede saatlerce bekletti bizi hareket etmedi. Çikolata da yemiştim. Böyle iş var mı ya, bebik doğmadan bozuşucaz😅
Nurse9535 Nurse9535 canım sadece bu ölçümler tam gerçeği yansıtmıyor tabii dedi. Geçen hafta kaçtı dedi 3300 dedim. Şu an 3400 dedi. Geçenkine referansla tahminen bi şey gibi oldu ya da çek etmek istedi bilmiyorum. Benim doktor çok bilgi vermeyi sevmiyor ama kanala girdi mi deyince evet kanalda hazırda bekliyor dedi.
Seninki de tam ölçülememiş demekki aynı olmuşuz. Benim doktorum çok iyi her seferinde uzun uzun anlatıyor. Doğum kanalına girince bebeğin kafatasında yumuşak kemikler birbirinin içine girmeye başlıyor ve kafa küçülüyor doğum için dedi. Şuan sende öyle ve pelvik kemiğinin içinde olduğu için de cihaz yanlış ölçüyor artık dedi.

İnşallah sorunsuz kanamasız atlatırsınız doğumu. bende de plesanta previa totalis var yarın kontrole gideceğim benimde doğumum yakın gün verecek doktorum
İnşallah kanamasiz sorunsuz atlatırız. Bebegin kilosu iyiyse hiç endişelenme erken alınmasından. Totalis tam kapattığı için sancılar başlamadan sezaryen çok daha iyi.

kızlar bu doğum kanalına girerken olan ağrıların bu kadar can yakması normal mi? yoksa benim ağrı eşiğim mi düşük?

dünden beri özellikle bebek hareketli olduğunda aşağı doğru bıçak gibi ani ağrılar giriyor. elektrik çarpması gibi de. bazen makat bölgesinde de oluyor. geçtiğim c.tesi de olmuştu. sonra ctgde hiç sancı çıkmamıştı. aşağı inerken sinirlere baskı yaptığı için canım yanıyor demişti doktor.

ne kadar sürüyor bebeğin doğum kanalına inmesi, inince geçiyor mu bu acı? bu acı böyleyse gerçek sancı acısı nasıl? :KK43:
sola uzandım geçti hatta 3 saat de uyumuşum. uyandığımda biraz birşeyler yemem içmemle bebeğim yine hareketli ve ağrılar geri geldi.

Seninki de tam ölçülememiş demekki aynı olmuşuz. Benim doktorum çok iyi her seferinde uzun uzun anlatıyor. Doğum kanalına girince bebeğin kafatasında yumuşak kemikler birbirinin içine girmeye başlıyor ve kafa küçülüyor doğum için dedi. Şuan sende öyle ve pelvik kemiğinin içinde olduğu için de cihaz yanlış ölçüyor artık dedi.
Çok güzel bir bilgi bu aklımda bulunsun bu hafta ölçümüne bir bakayım ben de çarşamba gideceğim. Belki doğururum bir sonraki kontrole diyordum da hiç belirti yok 🤣 yalnız bu gece biraz aksiyonlu geçerse belki hahahah

kızlar bu doğum kanalına girerken olan ağrıların bu kadar can yakması normal mi? yoksa benim ağrı eşiğim mi düşük?

dünden beri özellikle bebek hareketli olduğunda aşağı doğru bıçak gibi ani ağrılar giriyor. elektrik çarpması gibi de. bazen makat bölgesinde de oluyor. geçtiğim c.tesi de olmuştu. sonra ctgde hiç sancı çıkmamıştı. aşağı inerken sinirlere baskı yaptığı için canım yanıyor demişti doktor.

ne kadar sürüyor bebeğin doğum kanalına inmesi, inince geçiyor mu bu acı? bu acı böyleyse gerçek sancı acısı nasıl? :KK43:
sola uzandım geçti hatta 3 saat de uyumuşum. uyandığımda biraz birşeyler yemem içmemle bebeğim yine hareketli ve ağrılar geri geldi.
Evet cidden can yakıyor ilk gebelikte doğumdan sadece bir gün önce olmuştu bende, bunda 2 haftadır var o elektrik çarpması tarzında olandan allahtan kısa sürüyor da yoksa çok rahatsız edici.

Evet cidden can yakıyor ilk gebelikte doğumdan sadece bir gün önce olmuştu bende, bunda 2 haftadır var o elektrik çarpması tarzında olandan allahtan kısa sürüyor da yoksa çok rahatsız edici.
Benimde var o kadar anlık gelen bir acı ki,ben acaba enfeksiyon filan mı kaptım da böyle oluyor diye düşünmüştüm içim çekiliyor onu yaşarken

Gözün audın cnm allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun sanada hemencik toparlan inşallah 😍
F feygey sen nasılsın cnm
Canım çok panik oldum filan ama annem geldi yanıma sonra biraz sakinleştim,sakin kafayla kontrol ettim ter filandı büyük ihtimal ya da ben taharet alırken filan çok abarttım anlamadım,bugün nöronlarım yok gibiydi algılarım inanılmaz zayıftı.

Çok güzel bir bilgi bu aklımda bulunsun bu hafta ölçümüne bir bakayım ben de çarşamba gideceğim. Belki doğururum bir sonraki kontrole diyordum da hiç belirti yok 🤣 yalnız bu gece biraz aksiyonlu geçerse belki hahahah
Bende bu perşembe kontrolüm. İnşallah doğururum gitmem diyorum ama benimde hiç sancım yok 🤣

Kızlar bebeklerin hareketleri son haftalarda daha ağır mı oluyor? Benimki önceden çok tekmelerdi şimdi böyle gerinme gibi. Elini ayağını kaldırıyor. Öyle hissediyorum. Daha güçlü ama daha yavaş hareketler.
Benim de öyle bazen yumruk tekme yiyorum ama genelde kasılma gerilme şeklinde oluyor kalbime o anlarda çarpıntı geliyor doğum kasılmaları sanıyorum😂

Kızlar biz çıktık iyiyiz yumuşum uyuyor benimde hafif ağrılar başlıyor dinlenmeye geçiyorum 😂 allah herkese kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin dua edernlere teşekkür ederim 🥲
Kızlar 5 gün oldu doğum yapalı 2900 gram fındık kadar bi kızım oldu 🙏🏼 çok şükür , hareket azalma kaynaklı sezeryan oldum , vajinal doğum diye yırtınsamda nasibimde yokmuş 🥹 dikiş yerlerim biraz acıyor eğilip doğrulunca sancı da yapıyor arada umarım oda en kısa sürede geçer … Allahım bekleyenlere de en kısa sürede hayırlısıyla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼
Kızlar ben doğurdummm ay parçası bi bebişim oldu bembeyaz🥹🥹 3 kilo doğdu tosun değilmiş minicik bişey😍😍😍😍 İkimiz de iyiyiz sonra detay vercemmmm
Gözünüz aydın olsun kızlar 🧿

Yürüyüş yapinca, sola yatınca geçiyor neyseki...
Çarşamba 37+0 oluyorum. Doktor kontrolü de o gün. Umarım bir ilerleme olur.
Yani 40 +0 a kadar bu ağrıları çekmek istemiyorum 😑

kızlar kontrolden çıktım 39+3 bugün ve bebiş kanala girmemiş doktor da risk almak istemiyo 40 a kadar bekleyelim doğum olmazsa sezaryen yapalım istersen dedi kanala girmeyen bebeklerde hep böyle mi yapıyolar kafam çok karıştı
benim doktorum da geçen kontrolde bir sonraki kontrole kadar doğum başlamazsa sezaryen için gün veririz demişti

Valla canım genel ölçü nerede yazıyor ki ? Baş falan 1 buçuk hafta geri çıkıyo yalnızca boy günüyle aynı
Canım bndede tek tek baktığımda bire bir haftası ile uyumlu olmuyorr genelde bi hafta on gün bazen 3 4 gün farklar oluyor ama bana verdiği kağıttın en üstünde kilo yzan yerin bi üstündeki satırda ortalama hafta yazuyor genel ölçülerin hepsinin o genelde bi iki gün oynuyor haftamla istersen özelden at sana verdiği uzun ultrason kağıtı varsa bakıyım yazıyormı

Kızlar ben doğurdummm ay parçası bi bebişim oldu bembeyaz🥹🥹 3 kilo doğdu tosun değilmiş minicik bişey😍😍😍😍 İkimiz de iyiyiz sonra detay vercemmmm
Ay doğurdun muuuuu canım benim tebrik ederim yaaaaa 😍😍
Biz de koca kafalı iri bi kız zannediyoduk ama kuş kadar doğdu Alyoşum🥹 ölçümler yanılabiliyor
Nasılsınn, anneliğin ilk anları nasıl gidiyor??

Kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek etiketleyemiyorum, mememden ayrılmayan bi bebişim var huzur buluyo orda uyuyo sürekli😍 ameliyata girerken çok korktum başta ama 5dakika içerisinde kızımın ağlama sesini duydum hemen çıkardılar nasıl oldu anlamadım bile yatmamla çıkması 5dakika🥹 dikiş kısmında sedasyon verdiler sanırım leyla gibiydim onu da anlamadım hiç, tontiş bebiş beklerken tam 3 kilo doğdu 50 cm. Ay parçam benim bembeyaz o kadar güzel bir bebeğim oldu ki kızlar onla herşeyimi unuttum görünce. Uyuşukluk geçince tabiki ağrılarım oldu ama hemen ağrı kesici yaptılar biraz rahatladım zaten bebeğimi gördükçe emzirdikçe ne ağrı kalıyor ne bişey🥰 süt çok az geliyor haliyle beklenen bi durumdu, ama cok cokk emmeye çalışıyor çene refleksi inanılmaz kuvvetli, mama takviyesi yapıyoruz ama sürekli emziriyoruz mutlaka. Ne yaşarsam yaşayayım dünyalara bedel bi can doğurdum şuan bütün dünyam o. Doğurun kızlar😍

Back
X