- 11 Mart 2020
- 276
- 372
- 18
- 41
Canım geçmiş olsun öncelikle bencede kimyasal geçiriyorsun dünkü doktorun keseyim gördüm demişti ama bu yanlışta olabilir düşünki benim doktor bebeği kist olarak görmüştü çoğul gebelikti sonra özele gittik o Önümüzdeki ayın yumurtası dedi yani haftan küçük olduğu için kese oluşmamış olabilir eğer görünmüş olsaydı zaten bugun görmediği zaman senin kanamalı halin başlamış olurduk senin sonra başladı progestan düşük önleyici rahim kalınlaştırıcı şuan ona artık ihtiyacın yok bence içmeli rahat bitsin... Ve canım çok iyi anlıyorum insan bir damla suya bile üzülüyor annelik Allahın verdiği duyguHaklısın canım bazen diyorum ki sağlıksızsa rabbim benden bizden alacaksa böyle baştan olsun.. imtihanı gün geçtikçe daha zor olacaktı şimdi bile canım yandı ağladım olanlara o zamanı düşünmek bile beni yıktı rabbim onlara da sabır versin ben 3 buçuk yıllık evliyim deniyoruz Kasım’da kimyasal yaşadım sonra şubatta hamilelik yaşadım şimdi durumumu biliyorsunuz nasibimiz böyleymiş imtihan herşey sonuçta..