- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllahMerhaba güzel anneler!Sağlığınız, sıhhatiniz bol olsun.
❤
Ben de haftalardır süren gergin bekleyişten sonra, bebeğimin kalp atışlarını bugün duydum.(8+3'üz)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllahMerhaba güzel anneler!Sağlığınız, sıhhatiniz bol olsun.
❤
Ben de haftalardır süren gergin bekleyişten sonra, bebeğimin kalp atışlarını bugün duydum.(8+3'üz)
Benim de yeni başladı canım ne kötü bişeymişKizlar ben birsey yiyemiyorum surkeli neyesem kusuyorum nolck halim carsambaya dahacok var doktor randevum icin
Resmen açım mide bulantisindn birsey yapamiyorum
Rubella vs hepsini 2 hafta önce sağlık ocağında yaptırdım canim, sonucları aldım.Rubella toksoplazma igm igg testleri saglik ocagi yapmaz zaten masrafli olanda onlar devlete ucretsiz hepsi ama hastanede hic gubenli degil![]()
tuzlu kraker iyi geliyor gerisi bulandiriyor midemiBenim de yeni başladı canım ne kötü bişeymişama bebişlerimiz için değer
midem bulandığında çubuk kraker , sade makarna yoğurtla birlikte , ekmek tulum peyniri zeytin falan yiyorum iyi geliyor tuzlu sade şeyler canım tavsiye ederim
Ben nişantaşı v.k.v. Amerikana gidiorum.Istanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben Kurtköy Emsey e gidiyorum senIstanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Aaa bende varya fena çaycı oldum ki çok içmezdim bildiğin çay aşeriorumAynen
Bende yerdim onlari simdi herşey tiksinc gelior cay severdim icemiyorum peyniri yerdim yiyemiyorum ama acım resmen
Yesemde hepsi gidiyor hos midemde almıyor
Haşlanmış patatesi denedin mi o da iyi geldi banatuzlu kraker iyi geliyor gerisi bulandiriyor midemi
İnşAllahHakkımızda hayırlısı olsun canım hiç de birşey yoktur inşallah hayırlı haberler alırsın![]()
Ayy acaba toxo ve cmv testlerinide yapıomu sağlık ocağı pzt arayıp sorayım bakımRubella vs hepsini 2 hafta önce sağlık ocağında yaptırdım canim, sonucları aldım.
Duymuştum hast.Ben tüp bebek tedavimi şişli memorial da oldum uzun ir süreçti. Normalde ordan devam etmeyi düşünüyordum ama 12.haftamda rahmime serklaj atilacak şuan araştırıyorum hast 10.200 tl fiyat verdi başka yer bulamıyorum bütçemi zorlayacağı için oraya normal takip için sanırım devam edemeyeceğim. Evim beylikdüzünde araştırıyorum ama yok .Şuan kontrolde gitmiyorum kafam çorba anlayacağınBen Kurtköy Emsey e gidiyorum sen
Çok içme canım içersen de çok açık bebiş kansız kalmasinAaa bende varya fena çaycı oldum ki çok içmezdim bildiğin çay aşeriorum![]()
Istanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz
Aaa şişli memorial çok iyi bir hastane ama dediğin gibi fiyat yüksek. Beylikdüzünde Bir hastane seçeceksen kolandan uzak dur canım.Duymuştum hast.Ben tüp bebek tedavimi şişli memorial da oldum uzun ir süreçti. Normalde ordan devam etmeyi düşünüyordum ama 12.haftamda rahmime serklaj atilacak şuan araştırıyorum hast 10.200 tl fiyat verdi başka yer bulamıyorum bütçemi zorlayacağı için oraya normal takip için sanırım devam edemeyeceğim. Evim beylikdüzünde araştırıyorum ama yok .Şuan kontrolde gitmiyorum kafam çorba anlayacağın
Belirsizlik kötü şey inşallah istediğin gibi bir yer bulursun canım belki buradan tavsiyeler olur sana yakınDuymuştum hast.Ben tüp bebek tedavimi şişli memorial da oldum uzun ir süreçti. Normalde ordan devam etmeyi düşünüyordum ama 12.haftamda rahmime serklaj atilacak şuan araştırıyorum hast 10.200 tl fiyat verdi başka yer bulamıyorum bütçemi zorlayacağı için oraya normal takip için sanırım devam edemeyeceğim. Evim beylikdüzünde araştırıyorum ama yok .Şuan kontrolde gitmiyorum kafam çorba anlayacağın
Valla içiorum durduramıorum ama şekersiz ve çok çok açık içiorum. Biraz daha havalar ısınsın aramam çayı şimdi havalardan canım istio. Kahve hiç içmiorum meselaÇok içme canım içersen de çok açık bebiş kansız kalmasin![]()
Ayy Allah yardımcınız olsun o nasıl fiyat öyleDuymuştum hast.Ben tüp bebek tedavimi şişli memorial da oldum uzun ir süreçti. Normalde ordan devam etmeyi düşünüyordum ama 12.haftamda rahmime serklaj atilacak şuan araştırıyorum hast 10.200 tl fiyat verdi başka yer bulamıyorum bütçemi zorlayacağı için oraya normal takip için sanırım devam edemeyeceğim. Evim beylikdüzünde araştırıyorum ama yok .Şuan kontrolde gitmiyorum kafam çorba anlayacağın
Ben gayrettepe florence nightingale gidiyorum canımIstanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz
Canım şu an bebeğin minnacık senin vücudundakilet yeter de artar bile ilk 3 ay dışardan bişey gerekmiyor merak etme hatta kimi anneler 9 ay çekiyor yüne doğuruyor hemde tombik tombiktuzlu krker yiyorum azaz ama buda bebege ne fayd vericek
Medipol Pendik hastanesine gittim ilk defa 10 gün önce çok güzel bir hastane hele doktorum çok tatlı bir kadınIstanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz