- 12 Ocak 2015
- 630
- 851
- 133
- 35
Anadolu yakası çamlıca erdem hastanesi cnm bnm şuan ama 2 farklı doktora gidiyorum diğeri de aynı hastanenin karşısında unutmaz tıp merkeziIstanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anadolu yakası çamlıca erdem hastanesi cnm bnm şuan ama 2 farklı doktora gidiyorum diğeri de aynı hastanenin karşısında unutmaz tıp merkeziIstanbul da yasayan kasım anneleri hangi hastaneye gidiyorsunuz
Çooooook kullandım hiç korkma o kadar cok idrar yolu enf geçirdim ki onceki gebeliklerimde antibiyotikler gebelikte güvenli özellikle penisilin grubuKızlar kan ve idrar testi vermiştim sabah sonuçlar anca çıktı. Tsh yüksek çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Tiroid ilacı ve idrar yolu için antibiyotik yazdı doktor off çok korkuyorum ilaçla çocuğuma zarar vereceğim diyehiç enfeksiyon için antibiyotik kullanan var mı aranızda
![]()
Bana bugün doktorum 4 hafta sonra ikili taramada cinsiyetinide öğreniceksin dedi ben 8+4 üm şuanKızlar aramızda en önde olan kim haftası en büyük olan
Cinsiyet merakı başladı bende
Bugün 9 haftayı bitirdim ben 7 hafta var daha önümde gerçi diğerlerini 13 14 haftalarda öğrenmiştim ama 16 olmadan olmadan dr söylemiyor
Antibiyotiği kadın doğumcun vermedimi canım o bebeğe zarar vericek bir ilaç vermez benceKızlar kan ve idrar testi vermiştim sabah sonuçlar anca çıktı. Tsh yüksek çıktı ve idrar yolu enfeksiyonu varmış. Tiroid ilacı ve idrar yolu için antibiyotik yazdı doktor off çok korkuyorum ilaçla çocuğuma zarar vereceğim diyehiç enfeksiyon için antibiyotik kullanan var mı aranızda
![]()
cnm bende onceku ikicocukta 12 ci hafta da ogrenmustim bunda da insallah 12 ci haftada öğrenirimKızlar aramızda en önde olan kim haftası en büyük olan
Cinsiyet merakı başladı bende
Bugün 9 haftayı bitirdim ben 7 hafta var daha önümde gerçi diğerlerini 13 14 haftalarda öğrenmiştim ama 16 olmadan olmadan dr söylemiyor
Erdemde dayım kalp kuzenim beyin ameliyatı oldu orda çok güzel hastane ben çok beğeniyorumAnadolu yakası çamlıca erdem hastanesi cnm bnm şuan ama 2 farklı doktora gidiyorum diğeri de aynı hastanenin karşısında unutmaz tıp merkezi
ilk defa gittim canım kan tahlili ve idrar tahlili istedi canım verdim eşim öğrendi gidip biraz önce ben gitmedim herşeyim iyi çıkmış çok şükür folik asite devam etsin demiş ☺Aynen senin ki yakınmış yine ben Mayıs 2012 de doğum yaptımtahlil falan istedi mi doktor sende ilk defa gittin sanırım dimi kontrole ?
Amin cnm inşAllah seninde iyi haberletle gelmene çok sevindimMeraba kizlar dr geldim cok sukur bebekte bisey yok valla beni korkuttu ben hem igne hep coraspin kullaniyodum agir geliyo heralde coraspini keselem bi bakalim dedi yat dinlen dedi hastaneden gelen arkadslarla guzel haberlerle gelmis cok sukur hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin insallah
Ben uyumadan 1 saat once iciyorum gercekten cok rahattim sabah ictigimde tum gun sersem gibi dolasmistim, dr da soylemisti aslinda, hatta vajina icine yerlestir hic yan etkisi olmaz demisti, ben onu beceremeyecegim icin iciyorum, yatmadan once icmeni tavsiye ederim,Benim midem de kötü ama anladığım kadarıyla progestandan kaynaklanıyor. Yoksa onu içmeden iyi gibiydi midem. Ne Ajdar daha kullanacağım ki ben progestanı![]()
Cok sukur canim gozunaydinMerhaba kızlar bugün bebeğimin kalp atışını duydum Rabbim daha duymayanlara nasip etsin inşallah çok güzel bir duyguydu. Özele gittim ama eşimi içeri almadılar tedbir amaçlı. Onun da duymasını çok isterdimneyse buna şükür
![]()
Canim sen iste yer ister yeme bebek depolardan yarrarlaniyo masallah merak etmetuzlu krker yiyorum azaz ama buda bebege ne fayd vericek
Masallah canim gozunaydinMerhaba güzel anneler!Sağlığınız, sıhhatiniz bol olsun.
❤
Ben de haftalardır süren gergin bekleyişten sonra, bebeğimin kalp atışlarını bugün duydum.(8+3'üz)
Aa cok sevindim iyiki yazdiniz arkadasi yanlis yonlendirmis olacaktimRubella vs hepsini 2 hafta önce sağlık ocağında yaptırdım canim, sonucları aldım.
İçimi rahatlattın canım sağol. İdrar yaparken ağrı ve ya yanma da yok ama nereden çıktı bu iltihap anlamadım. Monurol diye bir ilaç yazmışÇooooook kullandım hiç korkma o kadar cok idrar yolu enf geçirdim ki onceki gebeliklerimde antibiyotikler gebelikte güvenli özellikle penisilin grubu
Evet kadın doğumcu verdi canım bendeki pinpiriklik işte annem falan da aa antibiyotik içilmez falan deyince kayış koptu bendeAntibiyotiği kadın doğumcun vermedimi canım o bebeğe zarar vericek bir ilaç vermez bence
Çok sağol canımCok sukur canim gozunaydin
Canim sen iste yer ister yeme bebek depolardan yarrarlaniyo masallah merak etme
Masallah canim gozunaydin
Derindn 1234 bendede hamilelikte reflum basladi hicbisey yiyemiyorum gaviscon kullaniyorum ama nafile
Sabah akşam iki tane verdi ama bana, mecburen sabah da içiyorum o sebepleBen uyumadan 1 saat once iciyorum gercekten cok rahattim sabah ictigimde tum gun sersem gibi dolasmistim, dr da soylemisti aslinda, hatta vajina icine yerlestir hic yan etkisi olmaz demisti, ben onu beceremeyecegim icin iciyorum, yatmadan once icmeni tavsiye ederim,
sagolcnmCanım şu an bebeğin minnacık senin vücudundakilet yeter de artar bile ilk 3 ay dışardan bişey gerekmiyor merak etme hatta kimi anneler 9 ay çekiyor yüne doğuruyor hemde tombik tombik
Medipol Pendik hastanesine gittim ilk defa 10 gün önce çok güzel bir hastane hele doktorum çok tatlı bir kadın