2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım onu duymadım Meydan şubesinde mi

Selam kızlar bugün hiç bakamadım sabahtan beri o kadar işim vardı ki bugün hiç mide bulantım olmadı çok şükür bnm normalde 7+5 bugün ama geçen hafta pazartesi 6+1 çıkmıştı ona göre bugün 6+5 fln sanırım o yüzden kafam çok karışık bi türlü hesabı tutturamıyorum doktor 3 hafta sonra gel dedi ama çok telaşlıyım çünkü son gittiğimde kalp atılı var görüyorum ama dinlemek için çok erken çok küçük dedi ve ben hala sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum ilk oğlumda hemen o annelik hissi gelmişti şimdi sanki hiç bişe yokmuş gibi sanırom kendimi de çok şartlamak istemiyorum bişeyler ters gidicek die inş herşey yolundadır

Canım onu duymadım Meydan şubesinde mi
Merkeze geçti bu hafta ama gerçekten çok pozitif bir doktor kadın doğum acile gittim enfeksiyon var dediler antibiyotik verdi progestan verdi sabah aksam ben tabi doktora sormadan icmedim.ertesi gün Halil ibrahim beye sonucu gösterdim her hamile de bu kadar enfeksiyon olur dedi ilacı alma dedi progestan a da gerek yok dedi kese etrafı temiz dedi

Sagol canim ben de dune kadar hala kusuyoken bgn birden bukdr iyi olunca cok endiselendim acikcasi yine biraz hafif var ama bakalim insallah bu soylediklerime de pisman olmam yarin

aynı his bende de var belki ikinci bebegimiz diye ilkteki kadar heyecanlı değiliz .oğlun kaç yaşındaydı şuan kafamızı ilk çocuklarda dağıtıyor ilgimizi onlara vermek zorunda oldugumuzdandir belki.ama bende hiç hamile gibi hissetmiyorum

Canım ben de öğretmenim bu bulantılı zamanların bu döneme gelmesi iyi oldu. Karantinadan bir çıkıcaz kocaman göbekle okula gidicez komik olacak
Okullar açılırsa bu sene gideriz seneye bn rapor alırım heralde ikiz bnm eylülde zorlanırım tabi o günlere çok var hayırlısı sizn kaçıncı haftanız bide nerde görev yapıyosnuz

Canım ben de öğretmenim bu bulantılı zamanların bu döneme gelmesi iyi oldu. Karantinadan bir çıkıcaz kocaman göbekle okula gidicez komik olacak
bende öğretmenım :)) aynı seyı dusunuyordum. okula bı gıdıcez kocaman karınla.herkes sok. ama bulantıların bu doneme gelmesı ısabet oldu. okulda olsam ne yapardım bılmıyorum

bende 00.00 itibariyle 7+6 yım aynıyız canım benide 3 hafta snraya cagrmstı 27 Nisanda randevum kan tahlilleri isteyecek ilk olmama ragmen tiksinti gögüs hassasiyeti halszlk yorgunluk dısında benimde belrtim yok bende hala inanamıyorum hamile olduguma ama içimizde bir canımızdan parça taşıyoruz emin olbilirsin her hamilelik her kişide farklı semptomlarla ilerliyo bizimkiside böyle bnce rahat ol

Bende iste olsaydim cok zorlanacaktim devamli dis gorevde olcaktim evet sisko bi gobekle gidcez bakalim artik hayirlisi hamilelere surec 3_4 ay surer diye dusunuyorum bakalim hayirlisi olsun artik

Bende öğretmenim arkadaşlara hamile olduğumu söylemeden ara verildi eylülde 7 aylık gidicez dedğin gibi komik olucak
Acaba yazın eğitim nasıl olucak ki 2 öğrencim var aklımızda çok soru var meb yaz dönemi tamamlama olcak dedi aklımız iyice karıştı şu dönemden çıkalımda inşallah herşey yoluna girsin ama yazın çocuklar nasıl eğitim alacak bilmiyorum zaten iyice kafaları dağıldı yazın okul olsa çok faydalı olurmu bilmiyorum çünkü bunaldılar evde offf Allah yardım etsin ya çok zor Bi dönemdeyiz

En son düşüncemiz çocukların yaz tatilini ellerinden almak diye tweet attı azönce bakan ben sanmıyorum Eylüle kadar böyle gideriz Ama içim buruk sevinemedm bile bebeğime belirsizlikler yüzünden, hayırlısı böyleymiş diyoruz bakalm

Okumadım yenimi attı hayırlısı olsun zaten hadi okula deselerdi içimiz rahat yollamıcazki

Bende öğretmenim arkadaşlara hamile olduğumu söylemeden ara verildi eylülde 7 aylık gidicez dedğin gibi komik olucak
Ne çok öğretmen varmış maşallah sevindim evet eylüle kadar hiç gitmezsek öyle olucak eylülde de rapor alırım diyorum bn ikiz olduğu için süreç de zor allah yardmcımz olsun İnşallah yaz tatilinde bakanın dediği gibi gitmryiz

Ağustosta 5 olucak seninki kaç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…