2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kac haftalikken bitti mide bulantilari. Benim 9+0ken 2 gun once feciydi ilac almama ramen 6 kere kusmustm dun daha az kustm bgn daha kusmadim 9+2de azalmaya baslar mi dersiniz. Bir yandan seviniyorum bir yandan endise. Tamamen sifirlanmadi bulanti ama su saate kadar kusmamam baya buyuk birsey

Yaa inşallah bnmde öyle olur sağlıklı zamanda doğarlar allah yardmcımız olsun inşallah Evet destek önemli heleki bana çok gerekli ilk gebeliğim ve pek bilgim yok bide normalde çslışıyorum artık hayrlısı herşeyin böyle duydkça iyi gwliyo korkularm azalıyo

Canim su hafta olayi kafami karistiriyo 10+0i gecince mi yoksa ben 9+2yim kk'ya gore 10m haftayim ya o mu:) ilk bebegim ve tup bebekle hamile kaldim biraz endiseleniyorum kusura bakma

canım şöyle.soyleyim ablamın kendi ofisi var malı.musavur 7. aya kadar hep koşturdu gezmeyi de çok seviyor aynı şekilde gezdi tozcu.ama 7.aydan sonra rahim uzunluğu kısalmaya başlayınca istirahate geçti.bebekler doğduktan sonra da işini eve taşıdı. ikiz bebeklerde biraz daha dikkatli olmak gerekiyor evet ama çokta kasmamalı .

Canim su hafta olayi kafami karistiriyo 10+0i gecince mi yoksa ben 9+2yim kk'ya gore 10m haftayim ya o mu:) ilk bebegim ve tup bebekle hamile kaldim biraz endiseleniyorum kusura bakma
şuan 9 hafta bitmiş 10. hafta içindesin canım.10 +1 olunca 10. hafta bitip 11 den gün aliyorsun ama yaş gibi biten hafta söyleniyor şuan 9 haftaliksin

En son geçen cumartesi gittim şuan lekem Durdu pazartesi kontrol var bakalım
leken nasıl.kahverengi lekelenmemi eğer normal adet tarihine göre adet olman gereken günse ondan da lekelemem olabilir.benim her ay adet günümde lekelemem oluyor

Öyle olsam yedinci aya kadar şükrederim bnmde korkularım öyle şeylerin olması nasipte varsa olur gerçi ne desekte bende öğretmenim okullar tatil olunca gebeliğimi öğrendim daha hiç okula gitmedm okulla yapabilir miyim bilmiyorum yaz tatili az kaldı allahtan bir ayda heyet raporu alıcam bi problem olmazsa. Öyle idare ederim bende gezmeyi severim en güzel aylar da yaz tatiline denk geliyo sağlıklı olup en azndan tatil yapmak isterim kısıtlanmadan bende rahat olmaya çalışıyorum ama daha yeni bnm 7+5 12. Haftadan sonra belki daha rahat olurum

leken nasıl.kahverengi lekelenmemi eğer normal adet tarihine göre adet olman gereken günse ondan da lekelemem olabilir.benim her ay adet günümde lekelemem oluyor
Yok canım benim ara ara oluyo ilk oğlumda yaşadığım üstüne görmeyi 8 ay gördüm bunda farklı 10, günde bir falan oluyodu ama şükür sanki bu ara iyim ya

Kızlar belim tutuldu doktor viks kullanabilirsin sıcak uygulama yapabilirsin dedi dünden beri yapiyroim ağrı belimde geziyor önereceğiniz bisey var mi

Canım ben de öğretmenim bu bulantılı zamanların bu döneme gelmesi iyi oldu. Karantinadan bir çıkıcaz kocaman göbekle okula gidicez komik olacak

Doktorun kim ben büyük anadolu da Erdem Özhan a başladım
Bende samsundayım bende Anadoluda Halil ibrahim dinlere gidiyorum adam gercekten hem iyi bir doktor hem iyi bir psikologkorona ile ilgili ne söylese çıktı nisanin ortasinda vakalar azalmaya başlayacak dedi oyle oldu ınstagram dan hikayelerine bakin insanin morali yerine geliyor valla

Canım ıkı gündür yok ama sıfır degıl yine normal degılım yanı ama azaldı bayağı artmaz ınsallah

Canım benim 8+0 iken bitti 3 gün önce ki ben resmen komada geçirdim son iki haftayı. Bugün çok çok hafif yokladı gibi oldu devamı gelmedi bulantının. O yüzden endişelenmiyorum bebeğim iyi diye hissediyorum.

Benimde bugun 9+1 bulantılar dünden beri daha az tam yokoldu diyemem ama oldukça azaldı göğüs hassasiyetim devam ediyor uyku hali ve halsizlikte devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…