2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar :) her sabah uyandığımda ağzımda çok acı zehir gibi bir tat oluyor sanki bir avuç hapı çiğnemişim uyurken gibi . Sizde de oluyor mu?

Bende ilk defa hoşuma giden rüya gördüm hamile olunca hormonlardan dolayı hep saçma sapan rüya görürüm ben malesef hemde hiç rahat uyuyamam.. rüyamda karnımda bebeğim hareket ediyordu ellerini falan belli ediyordu karnımda itiyordu elleriyle tüm şeklini görebiliyordum.. çok tatlı histi gerçekten.. o ara ultrasona girdim doktor bebeğin erkek dedi bende eşime söyledim falan.. ama gerçeklik payı nedir bilemiyorum

Günaydın kızlar :) her sabah uyandığımda ağzımda çok acı zehir gibi bir tat oluyor sanki bir avuç hapı çiğnemişim uyurken gibi . Sizde de oluyor mu?
Evet aynı his bende de oluyor iğrenç bir tat fırçalayınca da geçmiyor

Bende saçma sapan rüyalar bitmiyooor

Hayirlara ciksin insallah canim bir sure sonra bu tatli sevince dusecegiz bende hep goruyorum bakalim Rabbim gonlumuzdekini hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin insallah

Hormonlar rahat uyumana bile engel oluyor ben hep uyku uyanıklık arasındayım birde gece uyanırsam uyuyamıyorum ki çok zor küçük bebeğim var emmek için uyanıyor gece
Bakalım rüyan çıkacak mı
Alıştım artık başlarda noluyo diyodum bir gecede birkaç rüya ve hepsi saçma sapan

Hayirlara ciksin insallah canim bir sure sonra bu tatli sevince dusecegiz bende hep goruyorum bakalim Rabbim gonlumuzdekini hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin insallah
amin canım inşallah cinsiyeti öğrensek şunu bunu alalım derken bir süre oyalar bizi ben kızımın herşeyini verdim kız olursa yeniden almam lazım

Bakalım rüyan çıkacak mı
Alıştım artık başlarda noluyo diyodum bir gecede birkaç rüya ve hepsi saçma sapan
Canım ben kız olduğunu da gördüm o yüzden benim rüyalarıma pek güven olmuyor sadece dün geceki çok gerçekçi ve heyecanlıydı aklımda kaldı güzel anı gibi

Merhaba kasım anneleri Bende 12. Haftadayım . Sormak istediğim cok şey var .
Öncelikle 12. Haftada midem fena hergün nerdeyse cıkarıyorum:/ ve son ıkı üç gündür batan kasık ağrılarım var bu normal mi sizce ?? Doktor 3 adet kistimin olustugunu soylemıstı ama hamılelıkte gecer ıns demıstı acaba onlarmı ağrı yapıyor korkmaya başladım .. benım gibi olan var mı acaba

n

aa neresinde ben evlendiğinde bagcilarli oldum hangi hastane hangi dr gideceksin
Doktor olarak Meltem hastanesinde ogrendım hamılelıgımı sanırım Haznedar Meltem hastanesine gıderım suan onu araştırıyordum bende İlk doğumun olacak o yüzden çok iyi araştırmak istiyorum dogum nasıl bir şey onu da bilmiyorum Ayrıca ilk zamanlar ilişkiye girmekte çok zorlandım vajınısmus gecmısımde var O yüzden doktor benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…