2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
yakında hemşire yaa sağlıkçı varsa takabilirdi aslında ama doktorun önermediyse.yapacak birşey yok 9 aylık hamileliği serumla geçiren tanıdıklarım var inş seninki hemen biter hiç gerek kalmaz
ay inşallah gecer
Nasil dayancm buna bilemedim
Prilam iyidi artik fayda etmiyor

ay inşallah gecer
Nasil dayancm buna bilemedim
Prilam iyidi artik fayda etmiyor
her dönem farklı bişey çıkıyor ya benim mide bulantılarım geçince mide yanmam başlamıştı ama ona en iyi gelen çiğ yeşil mercimek 5 6 tane yutuyordum hemen geçiyordu bulantıya iyi gelirmi bilmem ama bi denesenmi

doktorbana zencefili folikasit verdi mideyi rahatlatir diye birde suurp banamisin demedi
Ayvayesilelma yededi leblebi kraker
Neyesem çıkıyor

doktorbana zencefili folikasit verdi mideyi rahatlatir diye birde suurp banamisin demedi
Ayvayesilelma yededi leblebi kraker
Neyesem çıkıyor
ah canim ya valla ben yatagin ustundeki kili görüp ögurdugumu bilirim cok fena cidden.3 aydan sonra genelde bitiyor ekstrem uzayanlar oluyor az daha sabır ..

bende suan 6haftaligim tek beklentim 3ay olunca gecmesi
Canım Nasıl 6 haftalık oluyorsun sen aramızda bir gün var, benim bugün 8+0 9. Haftaya girdim. Yani. Ben 2 haftaya bitmesi tesellisiyle ayaktayım. Doktor bana zofram verdi 7-8 gün fayda etti sonrası kabus. Çok kötüyüm deyince gel serum takalım dedi, henim doktorum o konuda daha rahat, İstanbul’da olmama rağmen, virüs konusunda yani. Ama ben gitmedim, Prilam a başladım sizden de duyunca. O bir iki gündür iyi geliyor ama bu sefer başka problemlerim çıktı. Bu arada mide bulantım hala devam bir şey yediğimde berbat hissediyorum devamlı midemde olan bir ağrı hep var. Ama en azından her yediğimi çıkarmıyorum ben de en az 3-4 kilo verdim çünkü.

benim hiç bulandım olmadı bu hamileliğimde doktora da henüz hiç gitmedim.senin midendeki ağrı nasıl benim sadece sanki taş oturmuş gibi bir his var midem sert karşılıyor sanki

benim hiç bulandım olmadı bu hamileliğimde doktora da henüz hiç gitmedim.senin midendeki ağrı nasıl benim sadece sanki taş oturmuş gibi bir his var midem sert karşılıyor sanki
Valla çook şanslısın çok şükret Ben de taş hissiyle beraber bayağı mide ağrısı da oluyor, bağırsak gaz ağrısı da. Maşallah hepsi kombo

bende suan 6haftaligim tek beklentim 3ay olunca gecmesi
iyi düşünelim iyi olsun inşallah.ilk hamileligimde ikili test yaptırmadım, şeker yüklemesi yaptırmadım detaylı ultrason çaktırmadım hep iyi düşündüm şükür bir problem çıkmadı sadece oğlum erken gelmek istedi erken doğum oldu

Valla çook şanslısın çok şükret Ben de taş hissiyle beraber bayağı mide ağrısı da oluyor, bağırsak gaz ağrısı da. Maşallah hepsi kombo
bağırsak gaz ağrısı diye düşündüğün rahim genişleme ağrısı olabilirmi.ilk 3 ayda 2. trimester ve 3.trimester başında benim oluyordu hep.

neguzel poZitifi dusuncenin etkisi

neguzel poZitifi dusuncenin etkisi
canım aksi bi durumda naparım diye düşündüm asla vazgeçmem ,madem öyle düşünüyorum.ihtimallerle zehir etmeyim hamileliğimi dedim.ama şu bir gerçek rahat olan annenin bebeği de rahat oluyor.O yüzden uysal bebekler istiyorsak stresten uzak durmalıyız

doğru diyorsun

ablaminda ikizleri oldu 9 aylıklar çok farklı bir duygu rabbim yardımcın olsun ikisi birlikte büyüyecekler ne guzel, yardımcı olacak kimsen varmı anne kayınvalide gibi
Bende bir yandan korkuyorum bir yandan çok sevindik eşim çok istiyordu bn biraz zayıf olduğum için korkuyorum 42 kiloyum inşallah kaldırabilirim rabbim güç verirse. Şuan tek eşim var ama yardımcı olurlar annemde kayınvalidemde zaten geliriz dediler çok şükür o yandan şanslıyım sağlıklı oldukları sürece çok yaşlı değiller avantaj bnm için

şanslısın canım o zaman kayınvalide anne desteği çok önemli çünkü ikiz olunca iki katı yük oluyor.ablamda çok zayıftı ama.masallah 38. haftada doğum yaptı ben daha iri yarıyım ben 35 te dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…