2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy inşş :) o günleri görüp bebiş alışverişi uapabilcek miyiz acaba inşallahhhBen akşamları fena oluyorım genelde midem baslıyo yanmaya asit üretmeye napıca.
Soda içiyor musun canım sade yada limonlu su bnm dediğim ilacı imkanin varsa eczaneden al 55 lira birşey yoksa dr una yazdır rahatlarsin

Kizlar merhaba nasilsiniz burda sicaklar basladi cok fena
Midesi bulanan arkadaslar erik yiyin faydasini gorursunuz birde sindirime iyi geliyor şişkinligi gideriyor

Kizlar merhaba nasilsiniz burda sicaklar basladi cok fena
Midesi bulanan arkadaslar erik yiyin faydasini gorursunuz birde sindirime iyi geliyor şişkinligi gideriyor
Orası neresi birde sıcaklar gelsin hatta çok sıcak olsun bu virüs sıcakta yok olmuyormuş

benim de iki oglum var3.hamilelik diye galiba 4 aylik gibi benimde..9 .ayi dusunemiyirum bu gidişle
Valla ya aşerdigim seyler akla hayale gelmez seyler esim de diyor daha 7 ayin var zamana yay biraz diyor bende napiyim bebek istiyor bu kilo bebek kilosu diyorum daha 1 gr yok o diyor Kilo almanın en güzel hali bu fırsat her zaman ele geçmiyor

Orası neresi birde sıcaklar gelsin hatta çok sıcak olsun bu virüs sıcakta yok olmuyormuş
Canim sicaklar virusu gecirmiyormus saglik bakani aciklamisti burasi adiyaman yolu yaman gorev icabi burdayiz normalde daha sicak yerden geldim adana buralar fena simdiden boyle temmuz agustosu dusunemiyorum

Benim ilk hamileligim surekli gobegime bakiyorum bi cikinti var ama kendi gobegimmi bebekmi anlam veremiyorum bende 1 kilo almişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…