Valla herkes bisey söylüyor ama havalar ısınınca gideceği kesin çünkü çinde ilaç bulunmadan havaların ısınmasıyla bitti.bugun açıklama yapmışlar mayısta kademeli olarak iş yerleri açılacakmış ..ooo o tarafın sıcağı da sıcak oluyor kiziltepede kaldık 2 yıl ..son çamaşırı asiyordum toplamaya başlıyordum oranın sicagida hiçbirşeye benzemiyor Allah kolaylık versin canım valla
Yaaa bnm kullandığım folik asitin içindede b6 vitamini var. Bnmde mide bulantım olur ama öyle çok yaşamadm gün bpyu sürmezdi demekki ondan çok ağır yaşamadm
Biz koronada once hamile kaldik canim ama hic kimseye soyleyemiyoduk bugun benimde aklimdan gecti coronoyu degerlendirmisler diye iste olsaydim yapamazdim midemden dolayi buna sukur
Bende cok kotu reflum basladi ac kalsan bi turlu yesen bi turlu 3 gundurde 2 kere cikartiyorum banyoya girmek istemiyorum midem bulaniyo herseye takiliyorum iki kizimda daha kotuydum hep kustum bunda farli 3 ay surdu ins buda oyle olurda biter cok zor
Yerler bütündü eşikler yoktu her oda fayansti evimde ve hortum takip yerleri yıkıyordum klima tek odadaydı mutfakta yoktu mutfaktan salona geçince kızgın kumlardan serin sulara atlar gibiydimorda bi irmak keşfetmiştik son sene o kadar mutlu olmustum ki cunku ben samsunluyum ve suyun olmadığı yer benim için çok zor