2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende kızıltepedeyimm yandım zaten üçüncü senem bnmde nefes alınmıyo sıcaktan buralarda klimasızyaşam asla olmuyo

Bi arkadaş prilam dr aslnda b6 vitamini yazmış öyle miyazıyo reçetesinde acaba aslnda vitamin mi

Evet canim netten prospektusune ve gebelik kategorisine bakabilirsin A kategorisinde bir ilaç
Yaaa bnm kullandığım folik asitin içindede b6 vitamini var. Bnmde mide bulantım olur ama öyle çok yaşamadm gün bpyu sürmezdi demekki ondan çok ağır yaşamadm

Kızlar merhaba bu hafta kontrolüm var 9. Haftanın sonunda olacağım. Acaba bu hafta kan testi VS verdiniz mi?

Hele ben avmde çalışıyorum mağaza açılıp gittiğimde karnım sis olacak bütün avm koronayı değerlendirmis dicek arkamdan
Biz koronada once hamile kaldik canim ama hic kimseye soyleyemiyoduk bugun benimde aklimdan gecti coronoyu degerlendirmisler diye iste olsaydim yapamazdim midemden dolayi buna sukur
Benim kusmam devam ediyor kizlar
Bende cok kotu reflum basladi ac kalsan bi turlu yesen bi turlu 3 gundurde 2 kere cikartiyorum banyoya girmek istemiyorum midem bulaniyo herseye takiliyorum iki kizimda daha kotuydum hep kustum bunda farli 3 ay surdu ins buda oyle olurda biter cok zor

Bende kızıltepedeyimm yandım zaten üçüncü senem bnmde nefes alınmıyo sıcaktan buralarda klimasızyaşam asla olmuyo
Yerler bütündü eşikler yoktu her oda fayansti evimde ve hortum takip yerleri yıkıyordum klima tek odadaydı mutfakta yoktu mutfaktan salona geçince kızgın kumlardan serin sulara atlar gibiydimorda bi irmak keşfetmiştik son sene o kadar mutlu olmustum ki cunku ben samsunluyum ve suyun olmadığı yer benim için çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…