2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Soda içiyor musun canım sade yada limonlu su bnm dediğim ilacı imkanin varsa eczaneden al 55 lira birşey yoksa dr una yazdır rahatlarsin
Salı doktora gidicem gittiğimde sorarım hemde tşk edermm Buarada cinsiyet belli olmaz degilmi benim bi umuttur ınsanı yaşatan

Canım idare ediyorum her türlü belirti kesildi biraz tedirgin oldum yarına randevum var inşallah güzel sonuçlar alır. Senden ne haber?
Bende iyiyim canım... 12.haftada randevum var....
Ben zaten kendimi bastan beri hiç gebe hissetmiyorm
Dr gittikçe görüp geliyorum

Salı doktora gidicem gittiğimde sorarım hemde tşk edermm Buarada cinsiyet belli olmaz degilmi benim bi umuttur ınsanı yaşatan
Ay olabilir valla ben büyük oğlumu 12+1 de öğrendim ama o zaman çalışıyordum sağlıkçıyım kendi çalıştığım hastanedeki dr arkadas bakmis söylemişti dr um söylememişti ama 14. Haftada muhtemel belli olur canım

Canim sicaklar virusu gecirmiyormus saglik bakani aciklamisti burasi adiyaman yolu yaman gorev icabi burdayiz normalde daha sicak yerden geldim adana buralar fena simdiden boyle temmuz agustosu dusunemiyorum
Valla herkes bisey söylüyor ama havalar ısınınca gideceği kesin çünkü çinde ilaç bulunmadan havaların ısınmasıyla bitti.bugun açıklama yapmışlar mayısta kademeli olarak iş yerleri açılacakmış ..ooo o tarafın sıcağı da sıcak oluyor kiziltepede kaldık 2 yıl ..son çamaşırı asiyordum toplamaya başlıyordum oranın sicagida hiçbirşeye benzemiyor Allah kolaylık versin canım valla

Inşallah canım inşallah havalar ısınır da biter

Bende iyiyim canım... 12.haftada randevum var....
Ben zaten kendimi bastan beri hiç gebe hissetmiyorm
Dr gittikçe görüp geliyorum
benimde öyle ama ben sen gibi rahat değilim canım ya korkuyorum bebek saglıklımıdır kalbi atıyomudur diye dusunupduruyorum muayene süresi gelene kadar ben biraz zor gebe kaldım tüp bebek yaptırıcaktım supriz sekilde gebe kaldgmı ögrendimm mucizem o benim hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza tek duam tek dileğim o...

Iyi aksamlar arkadaşlar, benim kahvaltı da olmuyor ama akşam yemeği yedikten sonra midem taş gibi oluyor, soylemesi ayip gaz oluşuyor ve çok rahatsız ediyor böyle olup, bir şey yapan falan var mı? 3 4 saat epey rahatsız ediyor beni bu durum.

Hele ben avmde çalışıyorum mağaza açılıp gittiğimde karnım sis olacak bütün avm koronayı değerlendirmis dicek arkamdan
Bende ayni sekilde avmdeyim ne yapacam bilmiyorum kendi is arkadaslarim biliyor fakat tum avm herkes herkesi taniyor ayni durumdan muzdaribim

Ayni sey bendede var ve aksamlari ekmek falanda yiyemiyorum ona ramen inanilmwz şiskinlil oluyor soda biraz iyi geliyor yada kayisi

Hic sorma duş alirim havluya bile gerek yok cikarken kupkuru olurum adana ve bura yaniyorrkuzum dunya saglik orgutude aynisini soyledi hatta endonezya avusturya suan cok sicak ama salgin devam ediyor o dedigin sicaklik kac derece olmasi gerek biliyormusun 50 55 derece ben demiyorum uzmanlar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…