Biz koronada once hamile kaldik canim ama hic kimseye soyleyemiyoduk bugun benimde aklimdan gecti coronoyu degerlendirmisler diye iste olsaydim yapamazdim midemden dolayi buna sukur
Bende cok kotu reflum basladi ac kalsan bi turlu yesen bi turlu 3 gundurde 2 kere cikartiyorum banyoya girmek istemiyorum midem bulaniyo herseye takiliyorum iki kizimda daha kotuydum hep kustum bunda farli 3 ay surdu ins buda oyle olurda biter cok zor
Yerler bütündü eşikler yoktu her oda fayansti evimde ve hortum takip yerleri yıkıyordum klima tek odadaydı mutfakta yoktu mutfaktan salona geçince kızgın kumlardan serin sulara atlar gibiydimorda bi irmak keşfetmiştik son sene o kadar mutlu olmustum ki cunku ben samsunluyum ve suyun olmadığı yer benim için çok zor
Şuan ben öyleyim malesef bizim klima bir tane yatak odasnda zaten odaların büyüklüğünü bilirsin yerler hala fayans ev yokanarak temizleniyo rahatça en güzel yani evler çoook geniş alıştm rahatlığa beyazsı yada gurstur dediğiniz yer iki yerde serin ve güzel
Şuan ben öyleyim malesef bizim klima bir tane yatak odasnda zaten odaların büyüklüğünü bilirsin yerler hala fayans ev yokanarak temizleniyo rahatça en güzel yani evler çoook geniş alıştm rahatlığa beyazsı yada gurstur dediğiniz yer iki yerde serin ve güzel
Ara ara yazıyorum canım konunun birinde bi üyeye cahil dedim 3 gun ceza yedim o yüzden yoktum zor oluyor evet canım ev bark göçüyor bıraktım işi gücü bulantıyla halsizlikle devam ediyor baş etmeye çalışıyorum
Canim benim 9+2den sonra azaldi insallah azalarak biter senin de oyle olur allah kolaylik versin biliyorum cok zor ben de 6 7 kere kusuyordum bir ara bgn 1 kere kustm dun hic kusmamistim
Bi de doktoruna soyledin mi ilacin fayda etmedigini ve cok kustugunu belki serum verir ya da hastaneye yatirirlar
Canim benim 9+2den sonra azaldi insallah azalarak biter senin de oyle olur allah kolaylik versin biliyorum cok zor ben de 6 7 kere kusuyordum bir ara bgn 1 kere kustm dun hic kusmamistim
Bi de doktoruna soyledin mi ilacin fayda etmedigini ve cok kustugunu belki serum verir ya da hastaneye yatirirlar
Ara ara yazıyorum canım konunun birinde bi üyeye cahil dedim 3 gun ceza yedim o yüzden yoktum zor oluyor evet canım ev bark göçüyor bıraktım işi gücü bulantıyla halsizlikle devam ediyor baş etmeye çalışıyorum
Kızlar nasılsınız yarın benimde randevum var dua bekliyorum inşallah randevusu olan arkadaşlardanda güzel haberler bekliyoruz inş herşey yolunda gitsin aminnnn
Istersen baska bir doktora daha muayene ol evet kusmak normal ama bunu da yasamayan anlamiyor sinir oluyorm normal diyip gecen doktora.. benim doktorum gunde 2 kereye kadar normal demisti yedigin hicbirsey midende kalmiyorsa sikinti demisti ben de bazen 2 3 kusuyordum bazen 6 kusuyordum tahlilim temiz cikti bisey yapmadik ama 6 kere kusmaya devam etsem aricaktim hemen
Kiz yok iki kizim pervane oluyolar bi gorsen kustugumda bi telaslaniyolar sorma anne bebege bisey olurmu biz ayaga kalma dedik kucuk kuzularim onlar benim hic halim yokki supuremiyorum bile bi 12 haftalari gorseydik insallah