2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Papatya Allah korusun bisey olsaydi agrisina dayanamazdin kasik agrisi bel agrisi bence rahim buyuyo ya ondan olabilir agir isler yapma yat uzan

Bende anlamadim hamile olduğun gunden beri kusuyorum

Şuan ben öyleyim malesef bizim klima bir tane yatak odasnda zaten odaların büyüklüğünü bilirsin yerler hala fayans ev yokanarak temizleniyo rahatça en güzel yani evler çoook geniş alıştm rahatlığa beyazsı yada gurstur dediğiniz yer iki yerde serin ve güzel

Ama özlüyor insan gerçekten keyfini çıkarın

Ugur bocugu sen nerelerdesin iki cocukla ugrasmak zor dimi bayalardir yoktun veya benim zaman gecmiyor devamli burdayim
Ara ara yazıyorum canım konunun birinde bi üyeye cahil dedim 3 gun ceza yedim o yüzden yoktum zor oluyor evet canım ev bark göçüyor bıraktım işi gücü bulantıyla halsizlikle devam ediyor baş etmeye çalışıyorum

Kizlar 3ay sonra gecer demi bulantilar
Nolur bnei rahatlatin 9ay cekemem ben ya
Canim benim 9+2den sonra azaldi insallah azalarak biter senin de oyle olur allah kolaylik versin biliyorum cok zor ben de 6 7 kere kusuyordum bir ara bgn 1 kere kustm dun hic kusmamistim
Bi de doktoruna soyledin mi ilacin fayda etmedigini ve cok kustugunu belki serum verir ya da hastaneye yatirirlar

fazla ic ilaci dedi ilaclarida kusuyorum doktorumda normal kusma diyor idare etdedi ilaclar verdi fayda etmedi

Aynen benim iki yardimcim var cok sukur valla bendede durum ayni hamil degil hasta gibiyim insallah guzel gunlerde gelir

Kanaması olan Bi arkadaşımız vardı bebeği küçük gözüken en son kanamam başladı demişti haberi olan varmı aklıma geliyor sürekli

fazla ic ilaci dedi ilaclarida kusuyorum doktorumda normal kusma diyor idare etdedi ilaclar verdi fayda etmedi
Istersen baska bir doktora daha muayene ol evet kusmak normal ama bunu da yasamayan anlamiyor sinir oluyorm normal diyip gecen doktora.. benim doktorum gunde 2 kereye kadar normal demisti yedigin hicbirsey midende kalmiyorsa sikinti demisti ben de bazen 2 3 kusuyordum bazen 6 kusuyordum tahlilim temiz cikti bisey yapmadik ama 6 kere kusmaya devam etsem aricaktim hemen

Kanaması olan Bi arkadaşımız vardı bebeği küçük gözüken en son kanamam başladı demişti haberi olan varmı aklıma geliyor sürekli
Yok canim bidaha buraya yazmadi bildigim kadariyla Rabbim yardimcisi olsin
Ne güzel yardım edenin varda bugun ramazan temizliği yaptım canım çıktı
Kiz yok iki kizim pervane oluyolar bi gorsen kustugumda bi telaslaniyolar sorma anne bebege bisey olurmu biz ayaga kalma dedik kucuk kuzularim onlar benim hic halim yokki supuremiyorum bile bi 12 haftalari gorseydik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…