Valla canım benim ilk bebeğim hasretim vuslatım.. cinsiyeti hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsun iki oğlan çocuğu gözümün önüne geldi evde her şey dağılmış koltuklarda zıplayan
Valla sorma kuzu bir yıl geçti de iki hafta hiç geçmeyecek gibi
Kızlar herkese selamlar,
Daha önceden hep ovulasyon, çatlatma iğnesi, gebelik var mı vs topiklerinde oluyordum. Çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm, kan verdim 612 çıktı şükürler olsun. İnşallah keseyi ve kalp atışını da görürsek kasım annesi adayıyım
Bende hic uyumayı sevmem ama oyle uykum oluyor ki ama sabah cok dinlenmiş uyanıyorum ruya görüyorum ama hiçbirşey hatirlamiyirum ama beni yoran karmasik rüya degil
Kızlar herkese selamlar,
Daha önceden hep ovulasyon, çatlatma iğnesi, gebelik var mı vs topiklerinde oluyordum. Çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm, kan verdim 612 çıktı şükürler olsun. İnşallah keseyi ve kalp atışını da görürsek kasım annesi adayıyım
Öncelikle herkese hayırlı olsun.nasipse Kasım annesi olucam.ama bende hiç bir belirti Yok.bulantı iştah artması Yada başka bişey ..sadece adetim 8 gün gecikti.oda son 5 aydır zaten düzensizdi.doktora ne zaman gitsem acaba?