Yazılanları okudum ,baya cinsiyeti öğrenen olmuş ne güzel,ona gore alış veriş yaparsiniz artık.. çin takvimine gore cinsiyet doğru mu cıktı bakabilir mısınız ?
Yazılanları okudum ,baya cinsiyeti öğrenen olmuş ne güzel,ona gore alış veriş yaparsiniz artık.. çin takvimine gore cinsiyet doğru mu cıktı bakabilir mısınız
İyi akşamlar bugün rahim olduğu yerde ara ara sanki kasılma gibi bişiler oluyo o ara orası setleşiyo bide bikaç zamandır wcye çıkamadım kan ilaçları kabızlık yaptı sanırım acaba ondan dolayı bu şekil agrı vs olabilir mi
İyi akşamlar bugün rahim olduğu yerde ara ara sanki kasılma gibi bişiler oluyo o ara orası setleşiyo bide bikaç zamandır wcye çıkamadım kan ilaçları kabızlık yaptı sanırım acaba ondan dolayı bu şekil agrı vs olabilir mi
5 yıl önce bi dr tanımıştım,tüm hamile hastalarına soda içriyordu.ben yogurtla sodayı karistiriyorum,1 tane de sade iciyorum.gunde 2 sise soda içerim.4 gun evde soda yoktu ,kramp başlayınca ona bağlamıştım.toplu aldım şimdi ...
Arada vuruyor bana da canım. En son bu sabah oldu tamamen gaz ve kabızlık sebebiyle. Biraz ovaladı eşim bir de soda içtim bir şey kalmadı. Gerçekten soda birebir
Kızlar ağda işini napıyorsunuz ben lazere başlamıştım hamile olunca kaldı malum o dönemde de jilet vuruluyor. Dr kontrollerimde hep alttan sinirlerim bozuldu ağda da hamilelikte çok can yakıyor biraz yapayım dedim ters hareket yaparım diye de korkuyorum anestol de süremiyorum
Benim insulin direnxi ve glukozyuksekti. Sizin de sabaha karsi mideniz kazinıyor mu? aksam 7 gb yemek yerim. Bir de sabah 8 idi. Simdi 3 4 gb acıkıyorum normal mi
Günaydın arkadaşlar bugün 11 de randevum var inşallah güzel haberlerle gelirim tam da bugün rahatsızlandım hasta gibiyim boğazım falan acıyor ateşim yoktur inş. beni hastanede alıkoyarlarsa korona diye Allah korusun gitmesem mi dedim ama dayanamıyorum kızlar 5 hafta oldu çıldıracağım
Benimde son 4 gündür rahimde ağrı var regl sancısı gibi değilde agriyo. Sürekli iç camasirima bakıyorum. Eşim dün biraz ovdu kremle ve dediğin gibi kan ilaclarindan ciddî kabızlık sorunum var .Soda ıctim kendime inanamadim gegirmekten ,çıkan gazdan şok oldum Bu sabah sancim yok.Soda çok iyi geliyor bana günde en fazla 2 lt su içiyorum birde