2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tahminde bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• AC57CBED-7A83-4E54-B792-1A3A21B5FD10.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 7336D54C-BA14-4C67-861D-5A0D61AABC2E.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 32
ben lazerliyim ama bayadır gidip rütuş yaptırmayınca çıkıyor benimde. bende kuaföre gidiyordum bu dönemde jilet vurdum nasılsa az diye. ama haftaya randevu aldım mecvur gidicem ben çok huylanıyorum kıl tüy işinden. daha fazla bekleyemem sanırım. bayram sonrası işe de başlama durumum var o yüzden erkenden hallolsun dedim. gerekli önlemimi alıcam artık.

Benim her yerim epilasyonlu yıllardır çok rahatim ☺Ama göbeğimde kıl cıktı alamadim canım yanıyor doktora öyle kıllı kıllı açıyorum

Kızlar psikolojikmen kendimi iyi hissetmiyorum bir kaç gündür korona virüs le ilgili belgeseller izliyorum ve sürekli çin e beddua ediyorum içim daralıyor sanki hiç bitmiycek gibi eskisi gibi olmayacak gibi geliyor

arkadaşım tüh ben kaçırdım a101 e uğradım bugün daha da çıkamam : /

oyi yaptın güle güle giysin inşallah

grubu devraldın mi arkadaşım ben listede varmiyim bilmiyorum yoksa da eklermisin sana zahmet

Yaş 31
3 üncü bebeğimi
kiz

Kızlar psikolojikmen kendimi iyi hissetmiyorum bir kaç gündür korona virüs le ilgili belgeseller izliyorum ve sürekli çin e beddua ediyorum içim daralıyor sanki hiç bitmiycek gibi eskisi gibi olmayacak gibi geliyor
Arkadaşım ne olursa olsun dilini beddua ya alıştırma derim ben
Şöyle düşün çin sebeb oldu evet
Ama Allah müsade etmeseydi hiç birine zarar verir miydi hiç dağılır mıydı
bunda Allah'ın da bir hikmeti vardır diye düşünüyorum
En basiti belki de doğa bu sayede kendini yenileme imkanı bildu biraz çevre temiz kaldı vs
inşallah bizlere ibret olsun
bela gibi değil de imtihan olarak görmek durumundayız yoksa işin içinden çıkamayız
seni çok iyi anlıyorum inan ki
Ama Allah'ın izniyle bir yaprak bile düşmezken bu olanlarda Onun CC izni ile oluyor.
inşallah sonu güzel olur diyelim
kendine moral ver bu şekilde inşallah

14 bitecek canım 1 gun var galiba evet ben tecrübeli olunca tanıdık oluyor hareketler biliyorum hafif hafif hissediyorum
Bir kac haftaya sizlerde anlarsınız

Ben aliskinim canim surekli ağda yaparim yapıyorum hala karnim iyice büyüyüp yapamayana kadar sonra da son bi iki ay jilet le idare ederim diyorum

Ben de yıllardır at da yaptırıyordum arkadaşlar, kapalı olduğu dönemde bi kere jilet kullanmak zorunda kaldım valla çok huylandım, bugün randevu almıştım gittim ve rahatladım valla. Maskeyi taktım gittim . Yapan kız da hem maske hem de siperlik takmıştı zaten.

Yok canım şimdi bende müsaitim ama ilerleyen aylarda müsait olamazsam diye bilemedim yinede kimse ilgilenemezse olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…