2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hızlı hızlı yapıyor acısa da bişi diyemiyorum ben acıyı hissedene kadar yarısını bitiriyorlar
Ay ben hiç gitmedim onun için, hep kendim yaptım çok utanırım yaaa

Canım ben dr sordum.krem kullanmış,kendi hamileliğinde. bitkisel tüy dökücü krem aldım.jiletle ikisini kullanıyorum.

14 bitecek canım 1 gun var galiba evet ben tecrübeli olunca tanıdık oluyor hareketler biliyorum hafif hafif hissediyorum
Bir kac haftaya sizlerde anlarsınız
Aramizda bir gun var bizde bugun tam 15 hafta olduk cok heyecanlaniyorum ya bende 16 da falan diye okumustum doktorum 19 20 dedi ben şokO kadar gecmi ki

Ay ben hiç gitmedim onun için, hep kendim yaptım çok utanırım yaaa
İlk zamanlar bende utanirdim sonra aliştim ama bi huyum var birine alistiysam kndan badkasina aldirmiyorumtabi bende kuaforler kapali oldugundan bu yana mecburen jilet kulkandim cok kotukrem var onuda hic beceremem iki kere farklı marka aldim ikisindede yanma oldu sanirim alerjik reaksiyon gosterdi odur budur onuda kullanamam

Canım tahmini ne kadar sürüyor kuaförde heralde doğum öncesi bi cesaret giderim diye düşünüyorum ama bilemiyorum yine de. Bir de sezaryen olucam toparlanmak daha uzun sürer ağda daha temiz iş olur uzun süre çıkmaz diye aklıma yatmıyor değil

doğum öncesi her ikisinde de eşim yardımcı oldu sağ olsun

isin doğrusu ben kaş bıyık içinde gitmiyorum hiç aliskanlik edinmdedim hep kendim yapıyorum

Ya o hareket ediyor ya onu izlemek dünyalara bedel gözün aydın canım
Teşekkür ederim gerçekten aklımdan çıkmıyorvideo çekti eşim Allahtan ona bakıyorum durup durup
10 gun sonra cıkacakmıs ılk gıttıgım doktor baktı 1,6 demıstı sonra başka doktora gıttım kanamam vardı tesadufen olctu 3,5 cıktı
Bence ölçümde yanlıslık var içime öyle doğdu inşallah
İki gündür erkek bebişlerde de bir artış oldu gözünaydın canım, sağlıkla gelsin
Çok sağolun
10-15 dk sürer canm ben eskiden gidiyordum snea lazer yaptırdım

Teşekkür ederim gerçekten aklımdan çıkmıyorvideo çekti eşim Allahtan ona bakıyorum durup durup

10-15 dk sürer canm ben eskiden gidiyordum snea lazer yaptırdım
Ya biz şaşakaldik öylece ne video ne foto aklımıza gelmedi
15 dk iyi ya kısaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…