2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
13+1. İnşallah kesınleşsın ona gore alşverş yapayım
Canım erkek bebekte bacak arası daha bir üçgen gibi duruyor çıkıntı çünkü hem pipi hemde testisleri oluyor ya üçgen gözüküyor bakınca kordon ise dolu gösteriyor bacak arasını saha düz duruyor o yüzden biraz daha bekle bakalım büyürse erkek küçük kalırsa kız olur.. bana da doktor öyle söyledi klitoris ile pipi karıştırılıyor büyürse pipidir dedi bakalım 15 haftada tekrar gideceğim bende

Anladım canım beklıcem bende gıderım 2 haftaya ınş netleşir

12+5 te kiz demisti cnm .bu acil deki doktor da bakinca oglumuz iyi biseyi yok deyince ben sok nasil erkek mi deyince erkek evet kesin mi dedim bennoyle gördüm dedi
Saglıkla gelsin canım varmı usg

Hanımlar aydın 40 derece bugün çok sıcak ütü yapıyım dedim yandım

Canım risk yok gayet düşük çıkmış başka testler yapıp da kendini strese sokma bence.. doktorunda neden yaptırabileceğini söylemiş anlamıyorum yani riskin çok düşük
Canım teşekkür ederim ben de başka test yaptırmamaya karar verdim bugün. Biraz araştırma da yaptım nette,doktorda her zaman risk var 2800 olan riski de elemek istiyosan yaptır demek istedi heralde anlamadım gerçekten

Ben aşığım zaten çok yerim

Merhaba kizlar dün doktor a gittim ense kalınlığı gayet iyi normal çıktı bebeğimin rahim ağzı da kapalı çok güzel dedi bugün benden kahverengi leke geldi sürekli bir leke değil aranızda böyle olan var mı çok korkuyorum birşey mi oldu diye

Bana da olmuştu canım kanamaya dönmediği sürece korkma ve ağrı yoksa korkma

Kızlar biraz önce bir anda bir ağırlık çöktü üstüme gözümü açamadım hemen yattım biraz uyudum ama kızım üstümde 50 tur attı ama daha iyiyim şu an

bu neden olur acaba hiç böyle olmamıştım daha önce

Genel olarak hamileyken yorgunluk bende de oluyor bi anda dayak yemiş gibi her yerim ağrıyıp güzel bi uyuyorum vücudumuz daha fazla enerji harcıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…