2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim tedavi olduğumu annem ve kayınvalidem biliyordu sadece. Sonra gebeliği de bir tek onlara söyledim sonra baktım ki herkes biliyor ama bana çaktırmıyor

Halsizlikten hic bahsetmeyin bazen aniden oyle elim kolum dökülüyor ki hemen uzanıyorum ama hamilelikten kaynaklı olduğunu bildigim için fazla ustunde durmuyorum

Benim testi yaptığım günden beri herkes biliyor demeden duramazdım cok heyecanlandım umudun bittiği anda beklenmedik sekilde haber alınca davul tutmadığıma sükür

Benim testi yaptığım günden beri herkes biliyor demeden duramazdım cok heyecanlandım umudun bittiği anda beklenmedik sekilde haber alınca davul tutmadığıma sükür
Ben de zaten tedavi oldugum icin aileler ve tedavide oldugumuzu bilen arkadaslar ogrendi valla. Kalp atisini duyar duymaz da annemler butun akrabalara arkadaslara mujdelemis. Simdi cinsiyeti ogrendik dedik onun icin de herkes arayip tebrik etmeye basladi.
Ben neden bu kdr saklandigini anlamiyorm ztn hadi cok kucukken kalbi atmazsa ya da bisey olursa diye sonra uzulmemek icin soylenmeyebilir de ben 10-11. Haftalardan sonra saklama geregi duymam.

Canım inan sana daha yazcktım. Bende senin gibiyim doktor ne verdiyse kullandım geçmedi bu defa fitil verdi o dha da maf etti beni hayatımda hiç böyle olmadım nasıl olck nasıl geçicek hiç bir fikrim yok

Kızlar merhaba hayırlı geceler bişey sorum tsh hormonum biraz fazla çıktı ilaç kullanıyorum bu hafta kontrölüm var aç karnınamı gitmelim ? Çünkü sonrasında kadın doğuma gideceğim bilgi verirseniniz çok sevinirim

Biz de henüz kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Sırada 17. Hafta kontrolü var , ondan sonra ins önce kızımıza sonra da ailelere söyleyelim diyoruz bakalim. Sonrada arkadaş ve komşulara:)

Biz de henüz kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Sırada 17. Hafta kontrolü var , ondan sonra ins önce kızımıza sonra da ailelere söyleyelim diyoruz bakalim. Sonrada arkadaş ve komşulara:)
Nasil tutabiliyosunuz icinizde bu haberi cok merak ettim dogrusu helal olsun bizim cumle alem testten itibaren duyar

ben mahremiyet açısından söylemeyi düşünmedim bu sefer böylesini daha uygun görüyorum herkesin kişisel tercihi yahut eşi ile birlikte verdiği tercih kimse kimsenin düşüncesini anlamak zorunda değil zaten herkesin yaşantısı farklı

Günaydın hanımlarr yazın hamilelik zorlayacak anlasılan simdiden sıcaktan yatamıyorum hamilelikten vucut ısım zaten yuksek bide üstüne hava sıcaklığı ohh yanii
Günaydın canım benim 2 yaşında işçi oğlum her sabah 8de kalkar tabi bende mecburen ben zaten çok uyuyamam 7-8 saat yetiyo bana başım ağrıyo fazla uyursam bütün gün hemde geçmiyo...

Bu arada ayaklarım alev gibi özellikle akşamları gece de hiçbişey örtmeden yatıyorum valla ha burası Tokat ☺☺

Bir tane de bende var işçi gece 11 de uyuyup sabah 8-9 da kalkar teklif etmesem gün içinde bile uyumaz.. şu an gözlerimin içi yanıyor hamilelik konusunda arada uyku bastırması dışında sıkıntı yaşamadım geceleri zaten uzun süredir üstümü örtmem

günaydınnn herkese

bizim tüp bebek olunca başında anneme söylüyorum zaten. transfer için il dışına çıkacağımızdan kvalidemlere söyledi eşim. ama söylediklerimiz haricinde kimse duymadı biz söyleyene kadar.
corona başlayınca ben idari izne çılabilmek için mecburen 6.haftada işyerime söylemek zorunda kaldım.

Nasil tutabiliyosunuz icinizde bu haberi cok merak ettim dogrusu helal olsun bizim cumle alem testten itibaren duyar
Aslında ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca, ve insanlarin geçmiş olsun ,nasıl oldu vs sorularına cvp vermek çok yorucu, insanların size üzülerek bakmasi çok üzücü olunca , insan söylememeyi tercih edebiliyor. Ondan sonra kızımı 22. Haftadan sonra söylemiştim herkese. Bunda da kızım bizden duysun başkasından duymasın diye söylemiyorum. Onu da sabirsizlandirmamak icin en azından yarısına yaklaşmak istiyorum.:)

Aynı ben ya uyanıyorum ayaklarıma soğuk su tutup tekrar yatıyorum

Canım inan sana daha yazcktım. Bende senin gibiyim doktor ne verdiyse kullandım geçmedi bu defa fitil verdi o dha da maf etti beni hayatımda hiç böyle olmadım nasıl olck nasıl geçicek hiç bir fikrim yok
Geçmiş olsun canım peki senin kasıklarında dolgunluk hissi gibi tam anlatamıyorum ama rahatsızlık var mı

Ben dahiliyeye hep aç ve o günkü ilacı kullanmadan gidiyorum. Kan verdikten sonra ilacımı içiyorum bir saat sonra da bir şeyler yiyorum. Doktor söylemişti aç gelmemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…