Benim tedavi olduğumu annem ve kayınvalidem biliyordu sadece. Sonra gebeliği de bir tek onlara söyledim sonra baktım ki herkes biliyor ama bana çaktırmıyorhayırlı geceler kizlar
bende tam tersi semiz otu yiyemiyorum : /
halsizlik bende de vardı bugün Allah razı olsun küçüğü uyurken eşim büyüğü ile ilgilendi namazdan sonra bende uzandım bir iki saat
aydin da 40 derece yazmıştı biri bizim burds da 30 artı nem var hava sıcaklığı şimdiden zorluyor beni
Lekeli kanamalar bende de oluyordu progestan ve progynex kullandım ama benim hikayem farklı en iyisi direk doktora sormak hiç şüphe bırakmadan
Bu arada kızlar aileler biliyor mu hamile olduğunuzu? Ben en son kontrolden sonra ablamlara söyledim. Eşim 11 Haziran da kesinleşince cinsiyeti anneme söylerim dedi ben kadir gecesinde söylersen çok sevinir dedim ama bakalım. Kendi anneme daha söylemedim. Ki bem söylemem benim annem 70 yaşında eski toprak ona göre ayıptır böyle şeylerhaberi bir aracı ile (ablamlar) öğrenir artık inşallah. Komşularım da henüz bilmiyor. İnşallah gönül koymazlar hemen söylemedim diye. Ama bu sefer böyle uygun gördüm.
ah çok uzun oldu
Benim testi yaptığım günden beri herkes biliyorhayırlı geceler kizlar
halsizlik bende de vardı bugün Allah razı olsun küçüğü uyurken eşim büyüğü ile ilgilendi namazdan sonra bende uzandım bir iki saat
aydin da 40 derece yazmıştı biri bizim burds da 30 artı nem var hava sıcaklığı şimdiden zorluyor beni
Lekeli kanamalar bende de oluyordu progestan ve progynex kullandım ama benim hikayem farklı en iyisi direk doktora sormak hiç şüphe bırakmadan
Bu arada kızlar aileler biliyor mu hamile olduğunuzu? Ben en son kontrolden sonra ablamlara söyledim. Eşim 11 Haziran da kesinleşince cinsiyeti anneme söylerim dedi ben kadir gecesinde söylersen çok sevinir dedim ama bakalım. Kendi anneme daha söylemedim. Ki bem söylemem benim annem 70 yaşında eski toprak ona göre ayıptır böyle şeylerhaberi bir aracı ile (ablamlar) öğrenir artık inşallah. Komşularım da henüz bilmiyor. İnşallah gönül koymazlar hemen söylemedim diye. Ama bu sefer böyle uygun gördüm.
ah çok uzun oldu
Ben de zaten tedavi oldugum icin aileler ve tedavide oldugumuzu bilen arkadaslar ogrendi valla. Kalp atisini duyar duymaz da annemler butun akrabalara arkadaslara mujdelemis. Simdi cinsiyeti ogrendik dedik onun icin de herkes arayip tebrik etmeye basladi.Benim testi yaptığım günden beri herkes biliyordemeden duramazdım cok heyecanlandım umudun bittiği anda beklenmedik sekilde haber alınca davul tutmadığıma sükür
Canım inan sana daha yazcktım. Bende senin gibiyim doktor ne verdiyse kullandım geçmedi bu defa fitil verdi o dha da maf etti beni hayatımda hiç böyle olmadımYa bu idrar yolu enfeksiyonu geçmiyooor2 kutu suda eriyen monurol kullandım piyeloseptyl diye antibiyotik kullanıyorum ama o da çok bulantı ve sürekli kusturma yapıyo hiçbişi yiyip içemiyorum su içmeye çalışıyorum napmam lazım başka yaşayan fikri olan var mı
Biz de henüz kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Sırada 17. Hafta kontrolü var , ondan sonra ins önce kızımıza sonra da ailelere söyleyelim diyoruz bakalim. Sonrada arkadaş ve komşulara:)hayırlı geceler kizlar
ah çok uzun oldu
Yaaa gercektenmi ben onu ara ogun olarak yemeye bayiliyorum sarimsakli cok severim bence deneyin üzerine azicik nane atarsaniz belki daha rahat yersinizSemiz otu bende yiyemem malesef ama denerim bi
Nasil tutabiliyosunuz icinizde bu haberi cok merak ettim dogrusu helal olsun bizim cumle alem testten itibaren duyarBiz de henüz kimseye söylemedik. Sadece eşim ve ben biliyoruz. Sırada 17. Hafta kontrolü var , ondan sonra ins önce kızımıza sonra da ailelere söyleyelim diyoruz bakalim. Sonrada arkadaş ve komşulara:)
ben mahremiyet açısından söylemeyi düşünmedim bu sefer böylesini daha uygun görüyorumBen de zaten tedavi oldugum icin aileler ve tedavide oldugumuzu bilen arkadaslar ogrendi valla. Kalp atisini duyar duymaz da annemler butun akrabalara arkadaslara mujdelemis. Simdi cinsiyeti ogrendik dedik onun icin de herkes arayip tebrik etmeye basladi.
Ben neden bu kdr saklandigini anlamiyorm ztn hadi cok kucukken kalbi atmazsa ya da bisey olursa diye sonra uzulmemek icin soylenmeyebilir de ben 10-11. Haftalardan sonra saklama geregi duymam.
Günaydın canım benim 2 yaşında işçi oğlum her sabah 8de kalkar tabi bende mecburenGünaydın hanımlarr yazın hamilelik zorlayacak anlasılan simdiden sıcaktan yatamıyorum hamilelikten vucut ısım zaten yuksek bide üstüne hava sıcaklığı ohh yanii
Bir tane de bende var işçi gece 11 de uyuyup sabah 8-9 da kalkar teklif etmesem gün içinde bile uyumaz.. şu an gözlerimin içi yanıyorGünaydın canım benim 2 yaşında işçi oğlum her sabah 8de kalkar tabi bende mecburenben zaten çok uyuyamam 7-8 saat yetiyo bana başım ağrıyo fazla uyursam bütün gün hemde geçmiyo...
Bu arada ayaklarım alev gibi özellikle akşamları gece de hiçbişey örtmeden yatıyorum valla ha burası Tokat ☺☺
Aslında ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca, ve insanlarin geçmiş olsun ,nasıl oldu vs sorularına cvp vermek çok yorucu, insanların size üzülerek bakmasi çok üzücü olunca , insan söylememeyi tercih edebiliyor. Ondan sonra kızımı 22. Haftadan sonra söylemiştim herkese. Bunda da kızım bizden duysun başkasından duymasın diye söylemiyorum. Onu da sabirsizlandirmamak icin en azından yarısına yaklaşmak istiyorum.:)Nasil tutabiliyosunuz icinizde bu haberi cok merak ettim dogrusu helal olsun bizim cumle alem testten itibaren duyar
Aynı ben ya uyanıyorum ayaklarıma soğuk su tutup tekrar yatıyorumGünaydın canım benim 2 yaşında işçi oğlum her sabah 8de kalkar tabi bende mecburenben zaten çok uyuyamam 7-8 saat yetiyo bana başım ağrıyo fazla uyursam bütün gün hemde geçmiyo...
Bu arada ayaklarım alev gibi özellikle akşamları gece de hiçbişey örtmeden yatıyorum valla ha burası Tokat ☺☺
Geçmiş olsun canım peki senin kasıklarında dolgunluk hissi gibi tam anlatamıyorum ama rahatsızlık var mıCanım inan sana daha yazcktım. Bende senin gibiyim doktor ne verdiyse kullandım geçmedi bu defa fitil verdi o dha da maf etti beni hayatımda hiç böyle olmadımnasıl olck nasıl geçicek hiç bir fikrim yok
Evet orda hem dolgunluk hissi hem agrı varGeçmiş olsun canım peki senin kasıklarında dolgunluk hissi gibi tam anlatamıyorum ama rahatsızlık var mı
Ben dahiliyeye hep aç ve o günkü ilacı kullanmadan gidiyorum. Kan verdikten sonra ilacımı içiyorum bir saat sonra da bir şeyler yiyorum. Doktor söylemişti aç gelmemiKızlar merhaba hayırlı geceler bişey sorum tsh hormonum biraz fazla çıktı ilaç kullanıyorum bu hafta kontrölüm var aç karnınamı gitmelim ? Çünkü sonrasında kadın doğuma gideceğimbilgi verirseniniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?