2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gittiğin doktor bu konuda iyiyse ne kadar akşam saati muayene etse de farklı bişey görse yapalım dikiş derdi diye düşünüyorum. Riske atmaz bence hiç bir doktor gerekli görse. Emin olmak için bi doktora daha git istersen bir an önce. Endişelerin gitsin en azından

Seninle aynıymış durumumuz ama benim normal gebelik ihtimalim yüzde 5 dediler.1 yumurtam toplanıyordu oda kalitesiz 3.tedavide kürler deneyerek biraz fazla embriyo elde ettik.Cok şükür o da tutundu canım. O hastaneyi duydum ama doğum fiyatları Çok yüksek canım yine de teşekkür ederim

Ben perinatolog bulup bi fikrini alayim kızlar yine şimdilik bu doktora gitmeye devam edeyim. Eşimin de dediği gibi gebelik biraz ilerleyince 26.haftalarda evine hem yakın hemde daha uygun fiyatlı bir yere geceyim teşekkür ederim fikirleriniz için

Aynen bende öyle . 52 ile hamile kaldım şu an 49 kiloyum . Son iki gündür göbek hissediyorum ☺
Şu 49-50 kilo diyenlere öyle bir imreniyorum ki ben lisede bile 52 kiloydum boyunuzu bilmiyorum ama yinede duyunca hoşuma gidiyor
Boyum 69 60 ile hamile kaldım şu an 61 hamile kalmadan önceki doğumun kilosunu vermeye çalışıyordum 57 falan ideal kilomdu ulaşamadan hamile kaldım
Kızlar günaydın, nasılsınız? İkili test sonuclarım gelmiş anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Biyokimyasal risk+nt = 1:2815. Kan verip Nipt testi yaptırabilirsiniz demiş doktor.
Canım risk yok gayet düşük çıkmış başka testler yapıp da kendini strese sokma bence.. doktorunda neden yaptırabileceğini söylemiş anlamıyorum yani riskin çok düşük

Ha birde şimdi aklıma geldi doktor yaklaşık 1 ay ilaçlar kullandırdı bu ilaçlar rahmini saglamlastiracak demişti

benim ikinci doğumum 10 gün gününü geçince şunu sancı ile doğum yaptım doğal sancıya göre suni sancinin farkı bende çok kısa aralıklarla şiddetli sancı gelmesiydi

benim bağırmaya gücüm olmuyordu açıkçası herkeste farklı oluyor tabi ki ama benim doğumlar sessiz geçmişti ikisi de üçünü ne olur bilemem

Benim de 165-166 boy aynı kilo ile gebe kalmışız 61 dim 59 a düştüm
benim için 55 ideal ama daha da göremem o kadarını

Günaydın kızlar dün başka bir dra gittim kendi drum ikili test istememişti ama tanıdığım perinatolog muhakkak yaptır dedi. 10+5 de bebeğimin ense kalınlığı 1.28 çıkmıştı. 11+5 de dün gittiğim Dr 2.1 ölçtü ama ödem görüntüsü yok dedi sorun varsa boşluk seklinde olur dedi seninki dolu dedi 3 altı normal diyoruz dedi çok da hareketliydi pozisyonu zor buldu. Herşey ini tek tek ölçtü sorun yok dedi ikili sonucuda temiz gelecektir dedi. Ama neden ense kalınlığı böyle arttı ki drdan dra ultrasona fark eder mi kendi drum vajinal ölçtü bu Dr karından baktı.

Bende çok imreniyorum Bebek için başladığım tedavilerimden sonra hiç 60 lı kiloların altına düşemedim hatta verilen ilaçlarla 70 lerin üstüne çıktım sonra ara verdim tedavilere diyet desteği aldım 11 kilo verdim tüp bebek tedavilerinde de diyetli gittim kilo almadım. 62 kilo ile hamile kaldım çok yememe rağmen 3 kilo aldım bile hiç bulantım olmadı hafif Geçti. Ama evde hareketsizlikle alıyorum galiba

Evet malesef bende evdeyim hareket yok doğal olarak göbek büyüyor.. kızımda hiç kilo almamıştım ama sürekli dışardaydım saatlerce gezerdim ona kıyafet falan bakardım şimdi bahçeye bile çıkamıyoruz eşim sağolsun

Canim Allah yardimcin olsun insallah bisey olmaz keske baska dr gitsende en azindan icin rahatlardi

Canım 16-17 haftaya kadar cinsiyet değişebilir kesinlik ayrıntılıdan sonra olur ama genelde 16-17 dem sonra değişmez cinsiyet.. özellikle kız denilen bebekler değişebiliyor erkeler daha Az değişir

Gecmis olsun canim bende dun kotuydum bas agrisi falan vardi tansiyonum dustu banyo falan yaptim uzandim kendime geldim dikat et kendine Rabim gonlune gore versin kizlarda yanilma daha cok oluyomus gobek kordonuyla alakali

Gecmis olsun canim bende dun kotuydum bas agrisi falan vardi tansiyonum dustu banyo falan yaptim uzandim kendime geldim dikat et kendine Rabim gonlune gore versin kizlarda yanilma daha cok oluyomus gobek kordonuyla alakali
tesekkurler cnm ..doktor net gibi konusunca inanırdık bizde kendimizi hayirlisi ya gerci supheliyim hala bidaha ki kontrol e kadar emin olmam artik

Ya arkadaşım Allah yardımcın olsun lütfen başka bir doktora daha git için rahat eder en azından. Çok daha ilerlemeden

ikinize de geçmiş olsun kızlar şükür iyisiniz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…