- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Gittiğin doktor bu konuda iyiyse ne kadar akşam saati muayene etse de farklı bişey görse yapalım dikiş derdi diye düşünüyorum. Riske atmaz bence hiç bir doktor gerekli görse. Emin olmak için bi doktora daha git istersen bir an önce. Endişelerin gitsin en azındanMuayene ücret süresi 10 günde bir ilk gittiğim muayenemde haftaya gel hem süren dolmamış olur dedi bizde sevindik eşimin işi yoğun old için randevu saatini 16.00 a aldık gittiğin de ne doktor da ne de asistanda enerji kalmamıştı rahim agzimi ölçüp gönderdi ve biz neredeyse şehirler arası yolculuk yapıyoruz mesafe çok uzak.Gunu gelmedi dedi ama bize inandırıcı gelmedi 3.hafta gittik güzel baktı enerjisi iyiydi. Serklaj ölü doğum hikayesi olan annelere atılıyor 2 veya 3 çocuk daha fazlası da olabilir ben hiç kendim hamile kalamadim ki düşük olsun.Bana tüp bebek hastanem ameliyat sonrası söyledi 12.haftaya geldiğinde rahme dikiş atilacak demişlerdi rahmin dar bebeği taşımaz demişti. Bu doktorsa serklaj da çok iyiymis o yüzden gittik zaten ilk muayene de biz hemen dikişten bahsettik durun ni ölçelim dedi önce dikisin de zararları var eğer sorun yoksa neden atalım ki demişti o zaman bize samimi geldi.Hakikaten her muayene de ölçüyor iyi durumda .tüp bebek merkezimden görüştüğüm arkadaşlarım var işin tuhaf yani onlara da yani ameliyat ettiği benim bir kaç arkadaşıma da dikis atılacak demişler anlamadim gitti. Doktor bulmadım virüs dönemine geldiği için gidip görüşme şansım da yoktu kafam çok karışık
Seninle aynıymış durumumuz ama benim normal gebelik ihtimalim yüzde 5 dediler.1 yumurtam toplanıyordu oda kalitesiz 3.tedavide kürler deneyerek biraz fazla embriyo elde ettik.Cok şükür o da tutundu canım. O hastaneyi duydum ama doğum fiyatları Çok yüksek canım yine de teşekkür ederimCanım benim bebeğim tüp değil ama bende de erken menapoz başlangıcı vardı. Tüp bebekle ancak hamile kalırsın dediler. İlk bebeğim normal hem de korunmayı bıraktığım an hamile kalmıştım o yüzden aşırı üzüldük tabi. Tüp bebek için bile çok vaktin yok, yumurtaların çok az dediler. Neyse benim eski bir doktorum vardı aşırı enerjik pozitif ve nazik. Onu ara tara buldum tekrar. Baktım ki tüp bebek konusunda uzmanlaşmş tamamen aradan geçen 7 yılda. Hemen kapısını çaldım. Beni rahatlattı, normal bir deneyelim, kendine süre tanı olmazsa kararını ver gel dedi. O sırada korona filan patladı derken bir baktım hamileyim. Şimdi ona devam ediyorum. Kağıthanede bir özel hastanede. Ama tüp bebek uzmanlık alanı. Bu arada Bahçeci kliniğindeydi en son ama orası ticarethane olmuş dedi ayrıldı hemen. Ara sürede Kağıthane Derindere hastanesine geçmiş. Ben ondan çok memnunum. Dilersen ona bir görün. Bir de kardeşim de Beylikdüzünde oturuyordu, o da Floryada Medical Parkta doğum yaptı o da çok memnundu. İstersen onun doktorunun ismini de alırım. Ama Şu anki doktorun çok bariz paracı ve bu algıdan nefret ediyorum. Hele ilgisizliğe katlanamıyorum. Dediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım her türlü. Allah yar ve yardımcın olsun
O zaman tamamen farklı bir doktor bul bunalanda uzman ona git birde onun görüşünü al.. senin gibi hikayeleri olanları bulmaya çalış yani Rahmi dar olup hamile olan yada doğum yapmış olanları.. rahim gerçekten bebek olunca 10 kattan fazla genişliyor belki gerçekten tartabilir rahmin.. bu şekilde doktoruna da güvenip hak verebilirsin
Ben perinatolog bulup bi fikrini alayim kızlar yine şimdilik bu doktora gitmeye devam edeyim. Eşimin de dediği gibi gebelik biraz ilerleyince 26.haftalarda evine hem yakın hemde daha uygun fiyatlı bir yere geceyim teşekkür ederim fikirleriniz içinGittiğin doktor bu konuda iyiyse ne kadar akşam saati muayene etse de farklı bişey görse yapalım dikiş derdi diye düşünüyorum. Riske atmaz bence hiç bir doktor gerekli görse. Emin olmak için bi doktora daha git istersen bir an önce. Endişelerin gitsin en azından
Şu 49-50 kilo diyenlere öyle bir imreniyorum kiAynen bende öyle . 52 ile hamile kaldım şu an 49 kiloyum . Son iki gündür göbek hissediyorum ☺
Canım risk yok gayet düşük çıkmış başka testler yapıp da kendini strese sokma bence.. doktorunda neden yaptırabileceğini söylemiş anlamıyorum yani riskin çok düşükKızlar günaydın, nasılsınız? İkili test sonuclarım gelmiş anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Biyokimyasal risk+nt = 1:2815. Kan verip Nipt testi yaptırabilirsiniz demiş doktor.
benim ikinci doğumum 10 gün gününü geçince şunu sancı ile doğum yaptım doğal sancıya göre suni sancinin farkı bende çok kısa aralıklarla şiddetli sancı gelmesiydicanım çok üzüldüm senin doğum yaptığın yerde sorun varmış beni 7 cm ile normal doğuma aldılar yahu. Hiç açılmam olmuyordu ve ben erken doğumu suni sancıyla yaptım. Yani suyum filan gelmemişti, resmen Sipariş gibi gittim doğurdum. Ama ne yalan söyleyeyim çok zordudoğal olmayan yoldan doğal doğurmaya çalıştım, hamdolsun rabbim nasip etti. Tabi 9 saat suni sancı ile bağırdım o başka. Yine de hala normal istiyorum. Bu sefer Bebiş kendi gelir inşallah
Şu 49-50 kilo diyenlere öyle bir imreniyorum kiben lisede bile 52 kiloydum boyunuzu bilmiyorum ama yinede duyunca hoşuma gidiyor
Boyum 69 60 ile hamile kaldım şu an 61hamile kalmadan önceki doğumun kilosunu vermeye çalışıyordum 57 falan ideal kilomdu ulaşamadan hamile kaldım
Canım risk yok gayet düşük çıkmış başka testler yapıp da kendini strese sokma bence.. doktorunda neden yaptırabileceğini söylemiş anlamıyorum yani riskin çok düşük
Crinone jel kullanıyordun sanırım demi o Rahmi sağlamlaştırıyor evet.Ha birde şimdi aklıma geldi doktor yaklaşık 1 ay ilaçlar kullandırdı bu ilaçlar rahmini saglamlastiracak demişti
Bende çok imreniyorumŞu 49-50 kilo diyenlere öyle bir imreniyorum kiben lisede bile 52 kiloydum boyunuzu bilmiyorum ama yinede duyunca hoşuma gidiyor
Boyum 69 60 ile hamile kaldım şu an 61hamile kalmadan önceki doğumun kilosunu vermeye çalışıyordum 57 falan ideal kilomdu ulaşamadan hamile kaldım
Canım risk yok gayet düşük çıkmış başka testler yapıp da kendini strese sokma bence.. doktorunda neden yaptırabileceğini söylemiş anlamıyorum yani riskin çok düşük
Evet malesef bende evdeyim hareket yok doğal olarak göbek büyüyor.. kızımda hiç kilo almamıştım ama sürekli dışardaydım saatlerce gezerdim ona kıyafet falan bakardım şimdi bahçeye bile çıkamıyoruz eşim sağolsunBende çok imreniyorumBebek için başladığım tedavilerimden sonra hiç 60 lı kiloların altına düşemedim hatta verilen ilaçlarla 70 lerin üstüne çıktım sonra ara verdim tedavilere diyet desteği aldım 11 kilo verdim tüp bebek tedavilerinde de diyetli gittim kilo almadım. 62 kilo ile hamile kaldım çok yememe rağmen 3 kilo aldım bile hiç bulantım olmadı hafif Geçti. Ama evde hareketsizlikle alıyorum galiba
Canim Allah yardimcin olsun insallah bisey olmaz keske baska dr gitsende en azindan icin rahatlardiMuayene ücret süresi 10 günde bir ilk gittiğim muayenemde haftaya gel hem süren dolmamış olur dedi bizde sevindik eşimin işi yoğun old için randevu saatini 16.00 a aldık gittiğin de ne doktor da ne de asistanda enerji kalmamıştı rahim agzimi ölçüp gönderdi ve biz neredeyse şehirler arası yolculuk yapıyoruz mesafe çok uzak.Gunu gelmedi dedi ama bize inandırıcı gelmedi 3.hafta gittik güzel baktı enerjisi iyiydi. Serklaj ölü doğum hikayesi olan annelere atılıyor 2 veya 3 çocuk daha fazlası da olabilir ben hiç kendim hamile kalamadim ki düşük olsun.Bana tüp bebek hastanem ameliyat sonrası söyledi 12.haftaya geldiğinde rahme dikiş atilacak demişlerdi rahmin dar bebeği taşımaz demişti. Bu doktorsa serklaj da çok iyiymis o yüzden gittik zaten ilk muayene de biz hemen dikişten bahsettik durun ni ölçelim dedi önce dikisin de zararları var eğer sorun yoksa neden atalım ki demişti o zaman bize samimi geldi.Hakikaten her muayene de ölçüyor iyi durumda .tüp bebek merkezimden görüştüğüm arkadaşlarım var işin tuhaf yani onlara da yani ameliyat ettiği benim bir kaç arkadaşıma da dikis atılacak demişler anlamadim gitti. Doktor bulmadım virüs dönemine geldiği için gidip görüşme şansım da yoktu kafam çok karışık
Canım 16-17 haftaya kadar cinsiyet değişebilir kesinlik ayrıntılıdan sonra olur ama genelde 16-17 dem sonra değişmez cinsiyet.. özellikle kız denilen bebekler değişebiliyor erkeler daha Az değişirkizlar iyi hafta sonları herkese ..karantina yasakli gunlerden selamlar..dun gece ani tansiyon dusuklugu vs acile gittik..acil deki dojtor hersey yolunda olur gebelikte boyle seyler dedi cinsiyete de erkek dedi..bir hafta once kiz demişti kafam karıştı
tesekkurler cnm ..doktor net gibi konusunca inanırdık bizde kendimizi hayirlisi ya gerci supheliyim hala bidaha ki kontrol e kadar emin olmam artikGecmis olsun canim bende dun kotuydum bas agrisi falan vardi tansiyonum dustu banyo falan yaptim uzandim kendime geldim dikat et kendine Rabim gonlune gore versin kizlarda yanilma daha cok oluyomus gobek kordonuyla alakali
Ya arkadaşım Allah yardımcın olsun lütfen başka bir doktora daha git için rahat eder en azından. Çok daha ilerlemedenMuayene ücret süresi 10 günde bir ilk gittiğim muayenemde haftaya gel hem süren dolmamış olur dedi bizde sevindik eşimin işi yoğun old için randevu saatini 16.00 a aldık gittiğin de ne doktor da ne de asistanda enerji kalmamıştı rahim agzimi ölçüp gönderdi ve biz neredeyse şehirler arası yolculuk yapıyoruz mesafe çok uzak.Gunu gelmedi dedi ama bize inandırıcı gelmedi 3.hafta gittik güzel baktı enerjisi iyiydi. Serklaj ölü doğum hikayesi olan annelere atılıyor 2 veya 3 çocuk daha fazlası da olabilir ben hiç kendim hamile kalamadim ki düşük olsun.Bana tüp bebek hastanem ameliyat sonrası söyledi 12.haftaya geldiğinde rahme dikiş atilacak demişlerdi rahmin dar bebeği taşımaz demişti. Bu doktorsa serklaj da çok iyiymis o yüzden gittik zaten ilk muayene de biz hemen dikişten bahsettik durun ni ölçelim dedi önce dikisin de zararları var eğer sorun yoksa neden atalım ki demişti o zaman bize samimi geldi.Hakikaten her muayene de ölçüyor iyi durumda .tüp bebek merkezimden görüştüğüm arkadaşlarım var işin tuhaf yani onlara da yani ameliyat ettiği benim bir kaç arkadaşıma da dikis atılacak demişler anlamadim gitti. Doktor bulmadım virüs dönemine geldiği için gidip görüşme şansım da yoktu kafam çok karışık
kizlar iyi hafta sonları herkese ..karantina yasakli gunlerden selamlar..dun gece ani tansiyon dusuklugu vs acile gittik..acil deki dojtor hersey yolunda olur gebelikte boyle seyler dedi cinsiyete de erkek dedi..bir hafta once kiz demişti kafam karıştı
ikinize de geçmiş olsun kızlarGecmis olsun canim bende dun kotuydum bas agrisi falan vardi tansiyonum dustu banyo falan yaptim uzandim kendime geldim dikat et kendine Rabim gonlune gore versin kizlarda yanilma daha cok oluyomus gobek kordonuyla alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?