2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Biraz erken oldu ama ben yatak aldım zamlardan önce alayım dedim başka alan var mı bide elektrkli anakucağı aldım çok erken gibi ama fiyatı iyiyken alayım dedm belki tek değilimdir
Iyi yapmissin güle güle kullansın minigin Ben 3-6 ay kıyafet aldım bir kaç parça, biberon,zıbın ağız bezi o kadar.Yatagi ağustos gibi alacağım

Benim iş yerim kısa çalışma ödeneğine başvurmadı canım yaa
Peki maas aliyormuydunuz bizde herkes kisa calisma odenegindeydi suan hamile ve kronik hastalarin k.çodenegi devam edecek işe gitmeyecek digerleri gidecek peki sen hamilesin idari izin vermeleri gerekiyor bu senin en dogal hakkin canim

Biraz erken oldu ama ben yatak aldım zamlardan önce alayım dedim başka alan var mı bide elektrkli anakucağı aldım çok erken gibi ama fiyatı iyiyken alayım dedm belki tek değilimdir
Hayirli oldun gule gule kullanmak nasiip olsuncanimbende bebek arabasi babynest reflu yatagi aldim ve kiyafet alisverisine basladim ufaktan

Hayirli oldun gule gule kullanmak nasiip olsuncanimbende bebek arabasi babynest reflu yatagi aldim ve kiyafet alisverisine basladim ufaktan
Bende reflü yatağı yerine elektrkli anakucağı aldım reflüye iyi geleninden şimdilik almıcam araba da emin olamadm ikiz bnm hangisi kullanşlıysa artık bakıcamyoksa onu da aradan çıkartıcaktm çünkü onada zam gelicek zaten heryerde gelmiş

Ay elektrikli anakucağı bende arıorum kararsızım hangi marka aldın kaça aldın ayıptır sorması kuzum. Bu arada hayırlısıyla sağlıkla kullan bebişinle inşAllah

Kizlar benim kusmam bitmedi
16.haftada biten varmi ben gibi aşırı kusupta
Biir bana motive olsun nolur
Ben 16. haftadayım. 2-3 gündür bulantılarım yok denecek kadar azaldı. Önceleri aşırı kusmuyordum günde 1-2 kez ama tüm gün bulantım sürüyordu ve hiç bir şey yemek istemiyordum. İnşallah senin de azalır ve geçer canım bulantı çoook kötü seni çok iyi anlıyorum halen her an olur korkusuyla geçiyor günüm.

darısı başıma cnm
Mahvoldum kusma ve yanma ve istahsizlik
Surekli yatma modundaym
Ben şuan 13.haftadayim
İnsalah 16da gecer

Kız bebeklerde yanılma oluyor ama erkeklerde zor. Çünkü orda detaylı ultrasonda pipi görünse neresi degişecek ki. Bence özelde ki doktorlar daha iyiler bu konuda.
Kordonu bacak arasında görüp pipi sanıyorlarmış
Esas kiz da nasil değişiyor onu anlamadim bende pipi yok kiz diyorlar sonradan pipi mi çıkıyor

Kizlar benim kusmam bitmedi
16.haftada biten varmi ben gibi aşırı kusupta
Biir bana motive olsun nolur
Daha dun iki kere kustum cuma 16 bitiyor 17 ye girecem canim bir de yanma başladı canıma okuyor bu oglan benim dun dayanamadim iki kere yarim yarim onzyd aldım Allahtan bas ağrısı cok yapmadi artik sabir güç kalmadı simdi 12 14 16 derken şimdi e umidim 18 haftaya kaldı 18 haftayı bekliyorum

Aynı duurmdayiz umudum yok
Napacaz yaa değişme yok
Yanma kusma bulanti mahvoldum
Onzyd bana brkere verdi simdi kullanma onu prilamdiyir tekyan etkisi olmayan prilam dedi
Oda fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…