Biraz erken oldu ama ben yatak aldım zamlardan önce alayım dedim başka alan var mı bide elektrkli anakucağı aldım çok erken gibi ama fiyatı iyiyken alayım dedm belki tek değilimdir
Biraz erken oldu ama ben yatak aldım zamlardan önce alayım dedim başka alan var mı bide elektrkli anakucağı aldım çok erken gibi ama fiyatı iyiyken alayım dedm belki tek değilimdir
Peki maas aliyormuydunuz bizde herkes kisa calisma odenegindeydi suan hamile ve kronik hastalarin k.çodenegi devam edecek işe gitmeyecek digerleri gidecek peki sen hamilesin idari izin vermeleri gerekiyor bu senin en dogal hakkin canim
Bende reflü yatağı yerine elektrkli anakucağı aldım reflüye iyi geleninden şimdilik almıcam araba da emin olamadm ikiz bnm hangisi kullanşlıysa artık bakıcamyoksa onu da aradan çıkartıcaktm çünkü onada zam gelicek zaten heryerde gelmiş
Banada aynı öle oldu perinatolog kız dedi kendi doktorumda ultrason resmiyle erkeğe benzio dedi. Arada kaldık 17. Haftada gel o zaman netleştiririz dedi
Ay elektrikli anakucağı bende arıorum kararsızım hangi marka aldın kaça aldın ayıptır sorması kuzum. Bu arada hayırlısıyla sağlıkla kullan bebişinle inşAllah
Ben 16. haftadayım. 2-3 gündür bulantılarım yok denecek kadar azaldı. Önceleri aşırı kusmuyordum günde 1-2 kez ama tüm gün bulantım sürüyordu ve hiç bir şey yemek istemiyordum. İnşallah senin de azalır ve geçer canım bulantı çoook kötü seni çok iyi anlıyorum halen her an olur korkusuyla geçiyor günüm.
Ben 16. haftadayım. 2-3 gündür bulantılarım yok denecek kadar azaldı. Önceleri aşırı kusmuyordum günde 1-2 kez ama tüm gün bulantım sürüyordu ve hiç bir şey yemek istemiyordum. İnşallah senin de azalır ve geçer canım bulantı çoook kötü seni çok iyi anlıyorum halen her an olur korkusuyla geçiyor günüm.
Kız bebeklerde yanılma oluyor ama erkeklerde zor. Çünkü orda detaylı ultrasonda pipi görünse neresi degişecek ki. Bence özelde ki doktorlar daha iyiler bu konuda.
regenesis max, solgar gentle iron ve ocean D vitamini kullanıyorum. haftasonu kardiyoloji randevum var. ordan çıkacak testlere göre gerekirse değiştirecek doktorum
Daha dun iki kere kustum cuma 16 bitiyor 17 ye girecem canim bir de yanma başladı canıma okuyor bu oglan benim dun dayanamadim iki kere yarim yarim onzyd aldım Allahtan bas ağrısı cok yapmadi artik sabir güç kalmadı simdi 12 14 16 derken şimdi e umidim 18 haftaya kaldı 18 haftayı bekliyorum
Daha dun iki kere kustum cuma 16 bitiyor 17 ye girecem canim bir de yanma başladı canıma okuyor bu oglan benim dun dayanamadim iki kere yarim yarim onzyd aldım Allahtan bas ağrısı cok yapmadi artik sabir güç kalmadı simdi 12 14 16 derken şimdi e umidim 18 haftaya kaldı 18 haftayı bekliyorum
Aynı duurmdayiz umudum yok
Napacaz yaa değişme yok
Yanma kusma bulanti mahvoldum
Onzyd bana brkere verdi simdi kullanma onu prilamdiyir tekyan etkisi olmayan prilam dedi
Oda fayda etmiyor