2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay elektrikli anakucağı bende arıorum kararsızım hangi marka aldın kaça aldın ayıptır sorması kuzum. Bu arada hayırlısıyla sağlıkla kullan bebişinle inşAllah
Ben 4moms alacağım çok kullanışlı kızımda almak istedim ama ben alana kadar kuzum büyüdü bu sefer doğmadan alacağım

Canim elektrikli anakucagi hangi marka aldin bende e bebek ten bakacam yada internetten bi bakacam henuz karar veremedim evet senin ikizdi masallah kuzulara

Aynı duurmdayiz umudum yok
Napacaz yaa değişme yok
Yanma kusma bulanti mahvoldum
Onzyd bana brkere verdi simdi kullanma onu prilamdiyir tekyan etkisi olmayan prilam dedi
Oda fayda etmiyor
Prilamım bitti alamadım ondan onzyd vardı ondan kullandım pahali ya bir de yazdırmak istiyorum saglik ocağına yazdiracagim 2 hafta daha kullanayim bakalım diyorum
Sen de yanma bastan beri var bi de demi o yanma ne kötü birsey ya
20 haftayı mecbur bekleyeceğiz 20 haftadan cok sürmesi mumkun değil ya bir de ben sakiz cigniyorum naneli bi dene istersen

Ben 4moms alacağım çok kullanışlı kızımda almak istedim ama ben alana kadar kuzum büyüdü bu sefer doğmadan alacağım
Ay çok pahalı ben alamam o kadar pahalı birşey arkadaşım joie aldı oda çok hoşuma gidiyo kararsız kaldım çünkü her bebek sevmiyo o ana kucaklarını

Ona bende bakmistimda en iyisi olan ama biraz pahali ben biraz daha uygun bakiyorum zaten kisa bir sure kullanacaklar

yanma bastan beri var neysem yanıyor
Acayip tahris oldum kusmaktan ben
Midem feci

Ay çok pahalı ben alamam o kadar pahalı birşey arkadaşım joie aldı oda çok hoşuma gidiyo kararsız kaldım çünkü her bebek sevmiyo o ana kucaklarını
İlk başta bazen sürekli hareket istiyorlar gazı olunca falan çok işe yarıyor Ben birde 3. Bebek düşündüğüm için iki bebekte de kullanışlı olur diye düşünüyorum

Ona bende bakmistimda en iyisi olan ama biraz pahali ben biraz daha uygun bakiyorum zaten kisa bir sure kullanacaklar
Aynı model elektriksiz olanı vardı daha uygun fiyatı sağa sola dönüyor markasını unuttum nuna falan mıydı tam hatırlayamadım şimdi öyle bişey de bakabilirsin canım.. ben araştırırken 1 model daha bulmuştum herkes memnundu hazırlayınca yazarım yine buradan

Biraz erken oldu ama ben yatak aldım zamlardan önce alayım dedim başka alan var mı bide elektrkli anakucağı aldım çok erken gibi ama fiyatı iyiyken alayım dedm belki tek değilimdir
Yatak nasıl aldın canım park yatak falan mı? Herkes erken diyor ama bende şimdi alma taraftarıyım hem zamlanacak hemde taksitli alcam birçok şeyini doğana kadar öder bitiririm diye düşünüyorum yarın gidip bebek arabaSı bakacam

Peki maas aliyormuydunuz bizde herkes kisa calisma odenegindeydi suan hamile ve kronik hastalarin k.çodenegi devam edecek işe gitmeyecek digerleri gidecek peki sen hamilesin idari izin vermeleri gerekiyor bu senin en dogal hakkin canim
Bizimkiler ihtiyaçları yok diye başvurmadı canım 2 ay Dir izinliydim. Maaş alıyoruz biraz kesintili ama

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Canım bazen yanlış hesaplıyorlar sen her ihtimale karşı bol su ve havuç suyu da çok iyiymiş onu da iç düzelir arada azalabiliyor takma kafana

Canım bazen yanlış hesaplıyorlar sen her ihtimale karşı bol su ve havuç suyu da çok iyiymiş onu da iç düzelir arada azalabiliyor takma kafana
İki defa baktı canım hem sabah hem akşam üzeri. Bebeğin böbreklerinde sıkıntı olabilir dedi. Keşke arada olabilir böyle şeyler deseydi ama demedi

Kordonu bacak arasında görüp pipi sanıyorlarmış
Esas kiz da nasil değişiyor onu anlamadim bende pipi yok kiz diyorlar sonradan pipi mi çıkıyor
Bende anlamıyorum galiba doktora baglı bu konuda çok iyi olan doktorlar var

Tabi başka bir bebek daha düşünüyorsan olabilir Bütçe meselesi birde tabi eğer durumun müsaitse en iyisi bu. Benim arkadaşım joie serina aldı oda elektrikli 1000₺ çok memnun bende ona bakıyorum ama Kararsızım büyük ihtimal doğduktan sonra bebeğin durumuna göre alıcam

Tmm canim yazarsin birde haftasonu ebebeke gidecegiz simdi e bebekteki arkadasima sordum tavsiye etti baby plus ve joei onlarada bakariz bi
Bizimkiler ihtiyaçları yok diye başvurmadı canım 2 ay Dir izinliydim. Maaş alıyoruz biraz kesintili ama
kuzum hangi firmadasın bilmiyorum ama kurunsal firmalar oyke yapti maas kesintisi olmadi hatta gecen ay fazla yatirdilar ama bu aydan itibaren bizler biraz kesintili alacagiz
kuzum ya iyi dusunelim iyi olsun hic oyle deme bol ama bol su ic cok su icmeyenlerde olabiliyormus sen perinatolaga gorundunmu randevumu aldin?rabbim bi sikinti yasatmasin allahin izniyle duzelir canim senin gibi olanlarin sonradan duzelebiliyor belki yanilmistir doktorun

Bişicik olmaz Allahın izniyle bol su iç yat dinlen içini ferah tut kuzum

Canim baby plustada indirim varmis normalde 800 suan 390 tl ymiş elektrikli diger sitelere baktim 800 tl 900 tl bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…