2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah canım. Ben de merak ediyorum ona göre bir şeyler almak istiyorum gördükçe

Yaa bende sadece bir defa hissettim sonrasinda tik yok canimsen tekme falanmi hissetmeye başladın canim anlatsana biraz
Canım içten hafif iter gibi oluyor çok güçlü olmuyorlar zaten göbek deliğinin altlarında içten dışa hafif itme oluyor ama bariz belli bebek olduğu bazen yer değiştiriyor altlarda hissediliyor.. koluna hafif dokun aynı itme içten dışa geliyor

En cok sanirim gece oluyormus bebekler aksam 9 dan gece 1 e kadar cok hareketliymis bi yerde okumustum bende elimle bakinca yerini buluyorum ama mevzu hisse gelince sanirim ilk gebelik oldugu icin henuz erken

Kontrolden gelen arkadaşlar gözünüz aydın kızlar bu sağ tarafa ve sırt üstü yatmama mevzusu nedir? Soluma yatacağım diye uykular haram oldu daha şimdiden :)

Kontrolden gelen arkadaşlar gözünüz aydın kızlar bu sağ tarafa ve sırt üstü yatmama mevzusu nedir? Soluma yatacağım diye uykular haram oldu daha şimdiden :)
valla canım ben felaket bir burun tıkanıklığı yaşıyorum bu ara. o yüzden hep yüzüstü uyuyorum bu ara. yan yatınca nefes alamıyorum. ileriye doğru sola yatılması tavsiye ediliyor

valla canım ben felaket bir burun tıkanıklığı yaşıyorum bu ara. o yüzden hep yüzüstü uyuyorum bu ara. yan yatınca nefes alamıyorum. ileriye doğru sola yatılması tavsiye ediliyor
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer Ben de yüzüstü uyumayı coook seviyorum hep öyle uyurum, o yüzden alışamadım sola doğru uzun saatler yatmaya bakalım alışacağız bir şekilde :)

26. Haftaya kadar istediğiniz gibi yatabilirsiniz diyorlar göbek ciktikca yuzustu yatamayacaksiniz diyorlar bunlar son haftalarimiz. Ben bayadir un yatiyordum da biktim dün biraz araştırdım minik buyuyene kadar rahat rahat yatcam bi kac hafta daha.

Ben de bugün ise gittim ve kendimi cok kotu bitkin hasta gibi hissediyorum ya psikolojik mi klima mi carpti artık ne bilmiyorum ara ara kasiklarim ve eklemlerim sizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…