2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Su içmene ve beslenmene dikkat et canım hatta gerekirse bi beslenme uzmanından destek al. Beslenmeyle düzebilen birşey diye yorum yapılıyor. İyi düşün kuzum herşey iyi olacak inş Olumsuz herşeyi miniğimizde hissediyor dua et bol bol. Esma-ül-Hüsna dan Ya Halık çek sürekli.

MelodiminEsi aynen öyle canım gönlünü ferah tut

Bugün bende çarşıya çıktım bebek arabası modellerine fiyatlarına baktım ama içime sinmedi çünkü gönlümde yatan başka model vaedı . e bebeğe gittik ve bebek arabamızı aldık hayırlısıyla
biraz erken ama vergi mergi korkuttular.

MelodiminEsi duam seninle canim rabbimin izniyle insallah guzel olacak bize guzel haber vereceksin ben iyi olacagini dusunuyorum allahin izniyle
Allah razı olsun kuzum Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun yavrularımiza inşallah dediğin gibi olur inşallah
Kuzum numuneyi acaba bebeğin suyu mu normal akıntı mı anlamak için aldı. Çok şükür bebeğin suyu değilmiş kesede kaçak yok yani. Hem de nasıl üzüldüm sabahtan akşama kadara hastanedeydim eve geldim gözlerim balon oldu yorgunluktan uyumuşum
Oy Canım benim üzüldüm Bol su iç sen sıcaklarda susuz kalıyoruz belki de Allah acil şifalar versin kuzum sıkma canını düzelir dualarım seninle..
Üç hafta önce doktor suyu için iyi demişti inşallah hemen değişen bir şeydir kuzum
MelodiminEsi canım forumlara baktım suyu azalıp çok düzelen varmış sakın sıkma canını
Canım benim Allah razı olsun bi de araştırmışsin güzel kalplim

Bugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.

Hangi modeli aldın canım bende yarın bakmayı düşünüyorum

Herkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Önemli olan durumşarda 2 hatta 3 farklı doktor yani farklı bakış açılarına ihtiyacınız olabilir inşallah hepimizde dua edeceğiz suyu artacak sizde farklı hekimlerin fikirlerini de alın mutlaka

Rabbim yardimcin olsun canim insallah duzelecek guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun insallah

Canim.benim kalbini ferah tut, rabbimin izniyle.ins sıkıntı olmaz, çok şükür kesede kaçak da yokmuş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz ins

Önemli olan durumşarda 2 hatta 3 farklı doktor yani farklı bakış açılarına ihtiyacınız olabilir inşallah hepimizde dua edeceğiz suyu artacak sizde farklı hekimlerin fikirlerini de alın mutlaka
İnşallah hayırlı haberler alırsın olmazsa başka bir doktora da gidin bence.
Rabbim yardimcin olsun canim insallah duzelecek guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun insallah
Canim.benim kalbini ferah tut, rabbimin izniyle.ins sıkıntı olmaz, çok şükür kesede kaçak da yokmuş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz ins
Çok sağ olun Allah razı olsun
Uyuyamıyorum Rabbim sonumu hayra çıkarsın..

Çok sağ olun Allah razı olsun
Uyuyamıyorum Rabbim sonumu hayra çıkarsın..
Kuzum bir sakin ol yaa agladım falan diyosun vallahi çok üzülüyorum böyle demene. Bende bebegi hiç hissetmiyorum normal mı bilmiyorum ama inan gebelikte hepimizin Başına gelebilecek bir sorun bu inan düzelir. Doktorun seni yeterince bilgilendirme miş. Bu yüzden bu kadar üzgünsün

Kuzum olumlu düşün lütfen Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz duamız seninle bebişinle Rabbim sağlıkla kucağına alıp sevmeyi nasip etsin

karnının hangi tarafında hiisediyorsun
sağ da kız
solda erkek
diyorlar
Aaa bu doğru mu ki henüz net birşey hissetmesem de sağ tarafta gibi hissediyorum. Sağ taraf dala dolgun zaten bir iki kere hissettiğim o pıt pıtlarda hep sağdaydı bakalım doktor cuma ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…