evet garanti olsun diye mecbur beklicez demekValla ümitlenme canım boşa gitme derim bekle 15-16-17 yi
Su içmene ve beslenmene dikkat et canım hatta gerekirse bi beslenme uzmanından destek al. Beslenmeyle düzebilen birşey diye yorum yapılıyor. İyi düşün kuzum herşey iyi olacak inşHerkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Su içmene ve beslenmene dikkat et canım hatta gerekirse bi beslenme uzmanından destek al. Beslenmeyle düzebilen birşey diye yorum yapılıyor. İyi düşün kuzum herşey iyi olacak inşOlumsuz herşeyi miniğimizde hissediyor dua et bol bol. Esma-ül-Hüsna dan Ya Halık çek sürekli.
Ben kendim yaptım hep ilk aylar riskli olur diye ama canımı çok yaktım tenim hassas kanattıgım morarttıgım bile oldu. O yüzden bugün bende başladım artıkBen gittim canim , önceki gebelikte de gidiyordum.
Allah razı olsun kuzum Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun yavrularımizaMelodiminEsi duam seninle canim rabbimin izniyle insallah guzel olacak bize guzel haber vereceksin ben iyi olacagini dusunuyorum allahin izniyle
Kuzum numuneyi acaba bebeğin suyu mu normal akıntı mı anlamak için aldı. Çok şükür bebeğin suyu değilmiş kesede kaçak yok yani. Hem de nasıl üzüldümMelodiminEsi hiç canını sıkma canım, bazı doktorlar öyle ketum olur. Bazı hafta azalır bazı hafta artar suyu bunu söylemesi lazımdı.
Aldığı numuneyle neye bakılacak ne zaman çıkacak sonucu? Bunun için niye hemen vazgeçtin birşeyler almaktan, panik olmuş üzülmüşsün en kötüsünü düşünmüşsün.Anlıyorum seni ama lütfen üzülmemeye çalış. Havuç suyunu ben de duydum, bol yeşillikli limonlu havuçlu salata ye canım bol bol.
Üç hafta önce doktor suyu için iyi demişti inşallah hemen değişen bir şeydir kuzumOy Canım benim üzüldüm Bol su iç sen sıcaklarda susuz kalıyoruz belki de Allah acil şifalar versin kuzum sıkma canını düzelir dualarım seninle..
Canım benim Allah razı olsun bi de araştırmışsin güzel kalplimMelodiminEsi canım forumlara baktım suyu azalıp çok düzelen varmış sakın sıkma canını
Bugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelirMelodiminEsi üzme kendini bende hic hareketlerini hissedemiyordum doktorum söyleyince dayanamadim agladim doktorum sagolsun üzülürsem daha cok etkilenecegimi bu gibi durumlarin çogu hamilenin basina geldigini 90% düzeldigini söyledi insallah duzelir bana bolsu limonata ayran meyvesuyu icmemi cok sıvı tüketmemi söyledi sende öyle yap bazı doktorlar cok düşüncesiz ve kati oluyolar takilma sen
Hemen başladım bugün bol bol su içiyorumSu içmene ve beslenmene dikkat et canım hatta gerekirse bi beslenme uzmanından destek al. Beslenmeyle düzebilen birşey diye yorum yapılıyor. İyi düşün kuzum herşey iyi olacak inşOlumsuz herşeyi miniğimizde hissediyor dua et bol bol. Esma-ül-Hüsna dan Ya Halık çek sürekli.
MelodiminEsi aynen öyle canım gönlünü ferah tut
Hangi modeli aldın canım bende yarın bakmayı düşünüyorumBugün bende çarşıya çıktım bebek arabası modellerine fiyatlarına baktım ama içime sinmedi çünkü gönlümde yatan başka model vaedı . e bebeğe gittik ve bebek arabamızı aldık hayırlısıyla
biraz erken ama vergi mergi korkuttular.
Önemli olan durumşarda 2 hatta 3 farklı doktor yani farklı bakış açılarına ihtiyacınız olabilir inşallah hepimizde dua edeceğiz suyu artacak sizde farklı hekimlerin fikirlerini de alın mutlakaHerkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
İnşallah hayırlı haberler alırsın olmazsa başka bir doktora da gidin bence.Allah razı olsun kızlar inşallah hayırlı haberler alırım çok sağ olun
Rabbim yardimcin olsun canim insallah duzelecek guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun insallahBugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Çok iyi yapmissin canim rahat oluyor en az 2 ay, gerisi allah kerimBen kendim yaptım hep ilk aylar riskli olur diye ama canımı çok yaktım tenim hassas kanattıgım morarttıgım bile oldu. O yüzden bugün bende başladım artık
Canim.benim kalbini ferah tut, rabbimin izniyle.ins sıkıntı olmaz, çok şükür kesede kaçak da yokmuş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz insBugünden başladım zaten canım inşallah benimki de senin gibi hemen düzelir
Ağlamaktan gözlerim balon oldu yemin ederim yorgun düştüm
Perinatologa görüneyim de bakalım ne diyecek.
Önemli olan durumşarda 2 hatta 3 farklı doktor yani farklı bakış açılarına ihtiyacınız olabilir inşallah hepimizde dua edeceğiz suyu artacak sizde farklı hekimlerin fikirlerini de alın mutlaka
İnşallah hayırlı haberler alırsın olmazsa başka bir doktora da gidin bence.
Rabbim yardimcin olsun canim insallah duzelecek guzel seyler dusunelim guzel seyler olsun insallah
Çok sağ olun Allah razı olsunCanim.benim kalbini ferah tut, rabbimin izniyle.ins sıkıntı olmaz, çok şükür kesede kaçak da yokmuş. Hayırlı haberlerini bekliyoruz ins
İnşallahMerhaba cuma günü cinsiyet öğrenme günümüzde aynı olur inş
Kuzum bir sakin ol yaa agladım falan diyosun vallahi çok üzülüyorum böyle demene. Bende bebegi hiç hissetmiyorum normal mı bilmiyorum ama inan gebelikte hepimizin Başına gelebilecek bir sorun bu inan düzelir. Doktorun seni yeterince bilgilendirme miş. Bu yüzden bu kadar üzgünsünÇok sağ olun Allah razı olsun
Uyuyamıyorum Rabbim sonumu hayra çıkarsın..
Kuzum olumlu düşün lütfen Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz duamız seninle bebişinle Rabbim sağlıkla kucağına alıp sevmeyi nasip etsinHerkese iyi akşamlar kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu az dedi. Perinatoloğa yönlendirdi. Bebek arabası falan bakacaktık bugün, vazgeçtim. Her şeye hazırlıklı bekliyorum öyle
Aaa bu doğru mu kikarnının hangi tarafında hiisediyorsun
sağ da kız
solda erkek
diyorlar
Hayırlı olsun şimdidenBen 4moms alacağım çok kullanışlı kızımda almak istedim ama ben alana kadar kuzum büyüdübu sefer doğmadan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?