2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanamam aşırı olunca tekrar doktorumla görüştüm ve hasteneye yatisim yapıldı bebeğim iyi Çok şükür
Canim benim ins orda olman daha iyi olur. Devamlı takip çok daha iyi. Inş sıkıntı bir an önce geçer.

Canim aynen cikinti var cogu kişinin degisebiliyor sen kac haftalikta gitmistin

Büyük ihtimalle kız dedi doktor oturuyordu pek göremedi net olarak tahminde kız gbi dedi 2.kızım olucak eğer 20.haftada değişiklik olmazsa alışveriş yapma 20.haftaya kadar dedi
Hayırlı olsun canım benim

Yaş 30
05.02.2020
Kız
İlk bebiş
istanbul
Benide eklersen sevinirim ben yapamadım sanırım

yaş 35
samsun
beklenen doğum tarihi 08.11.2020
erkek bebek
2.çocuk
80kg

Evet canım birçok hamile aynı durumda şuanda aynı stresi yaşıyor. Yaşadığımız stres bebeği de etkiliyor bugün kasık ağrılarım çok oldu Kendimi biraz daha sakinleştirmeye çalışıyorum her ne kadar korksamda Allah a emanet kuzucuklarımız

Canım beni de ekler misin
yaş 30 ilk bebek
cinsiyeti kız
bursa
Tahmini doğum tarihi 08.11.2020

..
wendy canım beni de ekler misin yaş 28 son adet 20 Şubat şehir istanbul cinsiyet inşallah cuma günü belli olacak
Yaş 30
Sat 02.02.20
Erkek
2.bebiş
wendy canım benide ekle listeye yaş 35... Sat 28 ocak 4. Bebek.... Erkek
Wendy beni de eklermisin
Yaş 37
Sat 4 kasım
Cinsiyet Kız
Yaş 26
Sat 26.02.2020
İlk çocuk
Cinsiyet erkek
Şehir değişeceği için yazmadım
Merabaaa
Yas 29
Sat 05-02
İlk bebek
Kız
Adana
Yaş 30
05.02.2020
Kız
İlk bebiş
istanbul
Benide eklersen sevinirim ben yapamadım sanırım
Canım beni de ekler misin
yaş 30 ilk bebek
cinsiyeti kız
bursa
Tahmini doğum tarihi 08.11.2020
Merhaba kızlar, cepten yapmak çok zor olduğu için yarın sabah hepinizi tek tek ekleyeceğim, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…