2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben kızımda kullanmıştım ama doktorum uyarmıştı herzaman doğru yeri bulamazsan ses gelmez Buda sende endişeye neden olur demişti eğer bebeğin pozisyonu değişmişse ses gelmeyebilir
İlkte duydum canım kendi nabzım mı bebeğin ki mi onu bilemedim sonra tekrar denedim kendi nabzımı da bulamadım kontrolde drumu iyi takip edeyim nereden bakıyor

wendy tablo yenileniyosa biz eskilerde verelim bilgilerimizi o zaman ben ek yapılacak diye düşünmüştüm yazmadım o yüzden.
Sat:14.02.2020
Başlangıç kilosu:57
Yer:istanbul
İlk bebeğim

Yaş 30
01.02.2020
kız ilk çocuk
Siirt

[/QUOTE]

Toplamda alınan kiloyu mu canım benim bulantılar bitti ve 1 kilo aldım bile
Başlıyorum heralde kilo almaya artık inşallah dikkat edeceğim fazla almam
Ooo ben hiç sölemiyim o zaman benim baya bi göbeğimde var 3-4 kiloda aldım valla belkide daha fazla. Ama ben hiç bulantı yaşamadım o yüzdendirki iştahım hiç kapanmadı. Ama günde 2 öğün yedim akşam 7 den snra bişi yememeye çalıştım nası aldım anlamadım

Kızlar geldim
Yine öğrenemedim baya baktı doktor ama göstermedi kıza benziyo dedi bakalım nasip.. 2 gün ilerdeymişim 18. Haftada tekrar gel 20. Haftada detaylı taraman olacak dedi
Ay canım maşallah minnoşa nazlı çıktı galiba biraz bende haftaya cuma gidicem inşallah bizimkide nazlanmaz en son kıza benzetmişti ama bende çok merak ediyorum kesin bir şey söyleyecek mi diye

Liste hayırlı olsun canım yaş 32 ilk bebeğim cinsiyeti erkek tahmino doğum bana göre 15 kasım doktora göre 6 kasım hangisini yazsan ki kilo başlangıç 74 sat 9 şubat

Merhaba Kasım ayının güzel anneler
Bebek arabası markası ne alınır en kullanışlı olan hangisi yardımcı olabilir misiniz
Birde Kocaelinde bildiğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı ya da hastane var mı ?

Ay canım maşallah minnoşa nazlı çıktı galiba biraz bende haftaya cuma gidicem inşallah bizimkide nazlanmaz en son kıza benzetmişti ama bende çok merak ediyorum kesin bir şey söyleyecek mi diye
Valla ben sıkıldım artık cinsiyet muhabbetinden bugğn bana kız dedi doktorum ama dediki yinede 2 hafta sonra gel netleştirelim. Ne biçim bebek anlamadım ki bi türlü göstermedi kendini. Millette dioki 4 aylık nası belli diil erkekte nazar değmesin diye saklıosunuz. Ya erkeğin neyine nazar değicekte saklıcam anlamadım valla. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ondada kız derse artık kız dicem millete bide durup dururken geriolar insanı annem 2 komşusuyla kavga etmiş bu yüzden

Merhaba beni de ekler misiniz yaş 23 ilk çocuk sat 21.02.20 cinsiyet tam belli değil

Kızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
Kullanan birine hediye etmek istiyorum

Kızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
Kullanan birine hediye etmek istiyorum
Temiz kalpli arkadaşım. Ben aptal gibi sakladım lazım olur diye tarihi geçti attım ama benim 4 tane falan kalmıştı oda kimseye verilmezdi ayıp

Aynen insan çok merak ediyor canım hem erkeğe neden nazar değiyormuş kız çocuğu da çok büyük nimet erkek evladı gibi Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin yeter ki bazı insanların görüş açısı hiç değişmeyecek galiba çok üzülüyorum

Ah kuzum çok üzüldüm Rabbim sabrını da versin inşallah ne denilebilir hiç bilmiyorum

Ya sorma arkadaşım kafayı yemiş bu millet eski kafalılık başka bişi diil. Yani evlat kızı erkeği ne farkeder. Bide ben 5 sene beklemişim kaç kayıp yaşamışım cinsiyetemi takılıcam. Nazar değiceğini düşünsem hamileliğimi bile saklarım erkeği niye saklım.

Canim benim hep dua ettik Rabbim hakkinizda hayirli versin ne desm bos insallah en kisa zamanda saglikli bi gebelik nasip etsin dualarimiz seninle canim

Temiz kalpli arkadaşım. Ben aptal gibi sakladım lazım olur diye tarihi geçti attım ama benim 4 tane falan kalmıştı oda kimseye verilmezdi ayıp
Elimde çok fazla ilaç var bu tüp bebek öncesi kullanılan prednol ve adını hatırlamadığım bir çok ilaç kutu alıyorduk yumurta toplama sonrası 4 tane icio bıraktım hep evde güzelce köpük kutuda muhafaza ediyorum şu virüs azalsın onları da memorial birakicam.Elimde 4 kutu da progesteron var iğne olan pahalı biraz o da onu da verecektim de eşim dün kanamam olunca şimdilik dursun dedi tarihine çok var inşallah doğumu görürsem bir an önce onları da vermek istiyorum. Hem israf olmaz hemde birinin işine yarar diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…