2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu sefer hiç duyamadım net neyse bebişi rahat bırakayım Allaha emanet cumartesi dru tkip ederim nereden bakıyor
Kasık lara doğru dinle canım... Ben kızımda steteskop ile dinlerdim hususi almsıtm dinlemek için...
Kasık kısmında duyardım net. Ama benim karnım bayağı çıkmıstı sonlara yakındık diye hatrlıyorm 30lardı sanrım...
Kasık kısmı özellikle sağ Kasıktan genital bölgeye yakın dinlerdim...

Aslında saklamak lazim ya hani şu tüp bebek tedavisi olmasaydı bende saklardım ailelerden.3 aydan sonra akrabalara yayıldı aaa nasıl saklarsınız oldu sonra yorumlar başladı isim cinsiyet odası eşyası herkese dert oldu.Ins 2.bebeğim doğal olsun 6 ay saklıcam ant ettim

Ay canım maşallah minnoşa nazlı çıktı galiba biraz bende haftaya cuma gidicem inşallah bizimkide nazlanmaz en son kıza benzetmişti ama bende çok merak ediyorum kesin bir şey söyleyecek mi diye
Valla öyle canım baya baktı ama dönmedi yoksa söyleyecekti ne güzel doktor inşallah sen öğrenirsin canım ben 18. Haftada gidicem 3 hafta var daha

İlkte duydum canım kendi nabzım mı bebeğin ki mi onu bilemedim sonra tekrar denedim kendi nabzımı da bulamadım kontrolde drumu iyi takip edeyim nereden bakıyor
Evet bencede öyle yap çünkü mesela ilerki haftalarda nst ye bağlanıncada cihazı her seferinde Farklı yerlere bağlıyorlar pozisyonu değiştirmiştir bebiş merak etme

Kızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
Kullanan birine hediye etmek istiyorum
Coraspin ben kullanıyorm canım...
Bende de prilam var isteyene bende prilam göndereyim.. Bende de o kaldı. Mide bulantı im geçti bayagıdr...

Bende ayniyim valla doktorum dikkat edelim kilo elbet alacağız dedi içimi rahatlattı bugün bizim hareketsizlikten oldu bence şimdi işe başladım daha düzenli gider artış diye düsünüyorumumarım yani ilk oğlumda 28 kiloyla tamamlamıştım

Kızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
Benim ilk doğumdan kalan iğnelerimi eczaneye vermiştim onlar hayrına birilerine veririz demişlerdi

sanırım grubun en yaşlı ana adayı geldiiii
yaş 39 / sat 06.02.2020 / kız / 2. bebiş / istanbul

Geçen yıl bende bebeğimi kaybettim ilk günler şoktan anlamamışım sonra çok ağlafım çok üzüldüm kendimi şöyle teskin ettim ki çevremde kimsenin başına gelmeyen bu olay bana bir ders vermek istiyordu içinden alabileceğim dersleri aldım sonra da artık cennete gitmek için yüzüm olduğunu düşğndüm belki de bizim günahlarımız affediksin diye şimdiden duaya başlayan melekler onlar. Benüm ikizlerdi hala rüyalarıma girerler ruh verilmese bizi beklemiuır olsalar rüyalarımda işleri ne. Sen artık seni cennete sokmak için kanat çırpan bir meleğe sahipsin Rabbim bu dünyamızı güzelleştirecek meleklerimizi de bir an önce kucağımıza versin. Rabbim evini ömrünü çocuk cıvıltısıyla dolduracak sevdiğine veriyor imtihanı meyvesi de daha tatlı olacakinşallah

Ben de insallah dogumu gorursem gonal f ve crinone duruyor onu vericem. O kullandiklarimiz rudol mu ne antibiyotikti ama kabul ederler mi ki

Çok üzüldüm şuan Allahım sabrını versin

Canım 4000 ise ben alırım ne olsalar ne enox hiçbiryerde bulamıyorum İstanbul’da ilaç kalmadı eşimin gitmediği eczane kalmadı parasını da veririm canım hediye olmasına da gerek yok

Bendende artmisti ben doktoruma verdim ihtiyaci olan birine verirsiniz dedim cok memnun olmuştu

Cok çok uzudum. Geçen yaz benim de gebeliğim sonlandirildi daha erken bir haftada. Şimdi de her an tetikte bekliyorum. Nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok doktora gitmedim 13. haftadan beri. Allah sabırlar versin. Size ve eşinize uzun ömürler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…