Kasık lara doğru dinle canım... Ben kızımda steteskop ile dinlerdimBu sefer hiç duyamadım netneyse bebişi rahat bırakayım Allaha emanet cumartesi dru tkip ederim nereden bakıyor
Aslında saklamak lazim ya hani şu tüp bebek tedavisi olmasaydı bende saklardım ailelerden.3 aydan sonra akrabalara yayıldı aaa nasıl saklarsınız oldu sonra yorumlar başladı isim cinsiyet odası eşyası herkese dert oldu.Ins 2.bebeğim doğal olsun 6 ay saklıcam ant ettimYa sorma arkadaşım kafayı yemiş bu millet eski kafalılık başka bişi diil. Yani evlat kızı erkeği ne farkeder. Bide ben 5 sene beklemişim kaç kayıp yaşamışım cinsiyetemi takılıcam. Nazar değiceğini düşünsem hamileliğimi bile saklarım erkeği niye saklım.
Valla öyle canım baya baktı ama dönmedi yoksa söyleyecekti ne güzel doktorAy canım maşallah minnoşa nazlı çıktı galiba birazbende haftaya cuma gidicem inşallah bizimkide nazlanmaz en son kıza benzetmişti ama bende çok merak ediyorum kesin bir şey söyleyecek mi diye
Evet bencede öyle yap çünkü mesela ilerki haftalarda nst ye bağlanıncada cihazı her seferinde Farklı yerlere bağlıyorlar pozisyonu değiştirmiştir bebiş merak etmeİlkte duydum canım kendi nabzım mı bebeğin ki mi onu bilemedim sonra tekrar denedim kendi nabzımı da bulamadımkontrolde drumu iyi takip edeyim nereden bakıyor
Coraspin ben kullanıyorm canım...Kızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
Kullanan birine hediye etmek istiyorum
Bende ayniyim valla doktorum dikkat edelim kilo elbet alacağız dedi içimi rahatlattı bugünOoo ben hiç sölemiyim o zaman benim baya bi göbeğimde var 3-4 kiloda aldım valla belkide daha fazla. Ama ben hiç bulantı yaşamadım o yüzdendirki iştahım hiç kapanmadı. Ama günde 2 öğün yedim akşam 7 den snra bişi yememeye çalıştım nası aldım anlamadım
Benim ilk doğumdan kalan iğnelerimi eczaneye vermiştim onlar hayrına birilerine veririz demişlerdiKızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
sanırım grubun en yaşlı ana adayı geldiiii
Anne Adayımız Annemizin Yaşı Son Adet Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Kaçıncı Bebiş Şehirgunes0101 3528.01.2020 Kız İlkAdana @Zeynepsrkn 3528.01.2020 Erkek 4- @Eylul3319 3729.01.2020 Kız 2Samsun Edifar 302.02.2020 Erkek 2- @Papatya1646 302.02.2020 Kız İlkBursa wendy 353.02.2020 Erkek 3Kayseri @nil peri 295.02.2020 Kız İlkAdana @aria09 305.02.2020 Kız İlkİstanbul @PiinkFiish 3013.02.2020 Beklemede.. 2- @aslihancngz 3013.02.2020 Kız 2Erzurum Derinndn1234 3314.02.2020 Erkek 2Ankara dgulkts 3614.02.2020 Beklemede.. 2Ankara @lion mother 2514.02.2020 Beklemede.. 3Ankara @Gabriella8 3215.02.2020 Erkek İlkİstanbul @nursen616161 3216.02.2020 Kız 3İstanbul @limoncicegi41 3717.02.2020 Kız İlkKocaeli Babylicious 2818.02.2020 Kız 3İstanbul @kittenlyy 2820.02.2020 Beklemede.. İlkAnkara @_Akiha_ 2820.02.2020 Beklemede.. -İstanbul F Ftm009 2626.02.2020 Erkek İlk- @pdrc 36- Erkek 2İzmir @Dimitra85 2806.02.2020 Kız İlkİstanbul @35yagmur35 3111.02.2020 Kız 2İzmir @_seastar_ 3502.02.2020 Erkek 2Samsun @Dlk bbbn 3212.02.2020 Erkek 3-
Samimi old bi eczane yokki versem satabilirdeBenim ilk doğumdan kalan iğnelerimi eczaneye vermiştim onlar hayrına birilerine veririz demişlerdi
Ayy sende benim gibiKızlar geldim
Yine öğrenemedim baya baktı doktor ama göstermedi kıza benziyo dedi bakalım nasip.. 2 gün ilerdeymişim 18. Haftada tekrar gel 20. Haftada detaylı taraman olacak dedi
Geçen yıl bende bebeğimi kaybettim ilk günler şoktan anlamamışım sonra çok ağlafım çok üzüldüm kendimi şöyle teskin ettim ki çevremde kimsenin başına gelmeyen bu olay bana bir ders vermek istiyordu içinden alabileceğim dersleri aldım sonra da artık cennete gitmek için yüzüm olduğunu düşğndüm belki de bizim günahlarımız affediksin diye şimdiden duaya başlayan melekler onlar. Benüm ikizlerdi hala rüyalarıma girerler ruh verilmese bizi beklemiuır olsalar rüyalarımda işleri ne. Sen artık seni cennete sokmak için kanat çırpan bir meleğe sahipsin Rabbim bu dünyamızı güzelleştirecek meleklerimizi de bir an önce kucağımıza versin. Rabbim evini ömrünü çocuk cıvıltısıyla dolduracak sevdiğine veriyor imtihanı meyvesi de daha tatlı olacakinşallahMaalesef bebeğimin böbreği sıkıntılı idrar çıkışı olmuyor bu sebeple suyu bitmiş. Gebelik sonlandırılacak.
İnşallah bu gruptan böyle bir sonuçla ayrılan son kişi olurum. Yavrularınıza sağlıcakla kavuşun inşallah, hepinizi çok seviyorum
Ben de insallah dogumu gorursem gonal f ve crinone duruyor onu vericem. O kullandiklarimiz rudol mu ne antibiyotikti ama kabul ederler mi kiElimde çok fazla ilaç var bu tüp bebek öncesi kullanılan prednol ve adını hatırlamadığım bir çok ilaç kutu alıyorduk yumurta toplama sonrası 4 tane icio bıraktım hep evde güzelce köpük kutuda muhafaza ediyorum şu virüs azalsın onları da memorial birakicam.Elimde 4 kutu da progesteron var iğne olan pahalı biraz o da onu da verecektim de eşim dün kanamam olunca şimdilik dursun dedi tarihine çok var inşallah doğumu görürsem bir an önce onları da vermek istiyorum. Hem israf olmaz hemde birinin işine yarar diye düşündüm
Valla canım ya yoruldumAyy sende benim gibi ☺☺ ben erdim muradıma darısı başına
Teşekkür ederim canımHadi gözün aydın canım
Çok üzüldüm şuan Allahım sabrını versinMaalesef bebeğimin böbreği sıkıntılı idrar çıkışı olmuyor bu sebeple suyu bitmiş. Gebelik sonlandırılacak.
İnşallah bu gruptan böyle bir sonuçla ayrılan son kişi olurum. Yavrularınıza sağlıcakla kavuşun inşallah, hepinizi çok seviyorum
Canım 4000 ise ben alırım ne olsalar ne enox hiçbiryerde bulamıyorum İstanbul’da ilaç kalmadı eşimin gitmediği eczane kalmadı parasını da veririm canım hediye olmasına da gerek yokKızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
amin cnm ınşallahugurbocuuu bulantılarının geçmesine sevindim canım kilo bile almışsın ne güzel iştahın keyfin yerine gelmiştir
DarısıDasmeer in başına
Kızlar doktorum enox kan sulandırıcı ve coraspini bana bıraktirdi. Elimde 2 kutuya yakın enox ve coraspin var
Bendende artmisti ben doktoruma verdim ihtiyaci olan birine verirsiniz dedim cok memnun olmuştuYa sorma arkadaşım kafayı yemiş bu millet eski kafalılık başka bişi diil. Yani evlat kızı erkeği ne farkeder. Bide ben 5 sene beklemişim kaç kayıp yaşamışım cinsiyetemi takılıcam. Nazar değiceğini düşünsem hamileliğimi bile saklarım erkeği niye saklım.
Cok çok uzudum. Geçen yaz benim de gebeliğim sonlandirildi daha erken bir haftada. Şimdi de her an tetikte bekliyorum. Nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok doktora gitmedim 13. haftadan beri. Allah sabırlar versin. Size ve eşinize uzun ömürler versin.Maalesef bebeğimin böbreği sıkıntılı idrar çıkışı olmuyor bu sebeple suyu bitmiş. Gebelik sonlandırılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?