Canım yaa öğrenemedin mi nedir bu böyle bizim derdimizValla öyle canım baya baktı ama dönmedi yoksa söyleyecekti ne güzel doktorinşallah sen öğrenirsin canım ben 18. Haftada gidicem 3 hafta var daha
Canım sat; son adet tarihi, Ocak ya da Şubat olması lazım, sen muhtemelen beklenen doğum tarihini söylüyorsun şu anda?Canım benim sat yanlış olmuş 4 kasım olacak birde kilom 57
Yarın sabah güncelleyip eklerim canım.Herkese Merhaba Anneler
Hepimiz için güzel bir hamilelik dönemi geçer umarım. Kaybı olan annelere sabırlar diliyorumumarım en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar.
wendy beni de listeye ekleyebilir misin?
Yaş 33, Sat 12.02.2020, Bebeğin cinsiyeti Erkek, 2. bebeğim, Ankara
Canım eski tablo da duruyor ama o tabloyla bu farklı olunca önce bi güncel bilgilerini verenleri ekleyelim sonradan alta kalanları ekleriz diye düşündüm.wendy canim yeni tablo mu olusturuyorsun
Yarın eklerim inşallah.wendy canım yeni liste yapılıyorsa
ugurbocuuu yaş 30 başlangıç kilosu 60 şimdi 61sat 07.02.2020 erkek 3.bebek
Yaş 30 01.02.2010 kız ilk çocuk
wendy tablo yenileniyosa biz eskilerde verelim bilgilerimizi o zaman ben ek yapılacak diye düşünmüştüm yazmadım o yüzden.
Sat:14.02.2020
Başlangıç kilosu:57
Yer:istanbul
İlk bebeğim
Yaş 30
01.02.2020
kız ilk çocuk
Siirt
Canım son adeti yazalım sonra sırayla doğum yapanları tarihlerine göre listemizi güncelleyerek devam ederiz.Liste hayırlı olsun canım yaş 32 ilk bebeğim cinsiyeti erkek tahmino doğum bana göre 15 kasım doktora göre 6 kasım hangisini yazsan ki kilo başlangıç 74 sat 9 şubat
Tabi kiMerhaba beni de ekler misinizyaş 23 ilk çocuk sat 21.02.20 cinsiyet tam belli değil
AA neden yaşlı olsun, en güzel çağımızdayızsanırım grubun en yaşlı ana adayı geldiiii
yaş 39 / sat 06.02.2020 / kız / 2. bebiş / istanbul
Göstermedi ki sıpaCanım yaa öğrenemedin mi nedir bu böyle bizim derdimizbenim de yarın randevum var ama yine öğrenemicem gibi hissediyordum bi de senin öğrenemediğni görünce umutlarım söndü
Ben göstermeyince biraz uğraşsın istiyorum dokunup öksür falan diyorlarmış ya inşallah göstermedi bidahaki sefere diyip yollamazGöstermedi ki sıpayoksa söyleyecekti ne güzel doktor inşallah sen öğrenirsin canım
Kuzumm sen yinemi ogrenemedinValla öyle canım baya baktı ama dönmedi yoksa söyleyecekti ne güzel doktorinşallah sen öğrenirsin canım ben 18. Haftada gidicem 3 hafta var daha
Yazılırsa beni de ekleyebilirsiniz su an bence en cok ben aldım kiloKızlar ben tabloya kilo eklemedim, takip etmek ya da söylemek istemeyen olabilir diye, eğer istiyorsanız ayrıca bi kilo tablosu oluşturabiliriz takip etmek isteyenlerle.
Ya saklayıncada bu sefer kızıolar kaç aylık olmuş yenimi söylüosun diye ben kalp atışını duyana kadar beklemek istedim 7 haftalıkken duydum herkes kızdı bana şimdiye kadar niye sölemedin kocaman olmuş diye. Dedim totem yapmıştım kalp atışını duyana kadar sölemicem diyeAslında saklamak lazim ya hani şu tüp bebek tedavisi olmasaydı bende saklardım ailelerden.3 aydan sonra akrabalara yayıldı aaa nasıl saklarsınız oldu sonra yorumlar başladı isim cinsiyet odası eşyası herkese dert oldu.Ins 2.bebeğim doğal olsun 6 ay saklıcam ant ettim
Benim başlıcağım işimde yok evde yatmaya devam biraz daha havalar ısınsın yürüyüş yapıcam artık mecbur oturduğum yerde vaka çok çıkamıyorum sokağa. Anneme gidicem yürüyüş için napım artık orda vaka yokBende ayniyim valla doktorum dikkat edelim kilo elbet alacağız dedi içimi rahatlattı bugünbizim hareketsizlikten oldu bence şimdi işe başladım daha düzenli gider artış diye düsünüyorum umarım yani ilk oğlumda 28 kiloyla tamamlamıştım
Gözün Aydın canım sağlıcakla gelsin inş kuzucukKızlar selam bizim de cinsiyeti söyledi doktor. Kızımız geliyor :)
Aynen aksamları sakin saatlerde yarım saat yürüsen o bile iyi gelirYa saklayıncada bu sefer kızıolar kaç aylık olmuş yenimi söylüosun diye ben kalp atışını duyana kadar beklemek istedim 7 haftalıkken duydum herkes kızdı bana şimdiye kadar niye sölemedin kocaman olmuş diye. Dedim totem yapmıştım kalp atışını duyana kadar sölemicem diye
Benim başlıcağım işimde yok evde yatmaya devam biraz daha havalar ısınsın yürüyüş yapıcam artık mecbur oturduğum yerde vaka çok çıkamıyorum sokağa. Anneme gidicem yürüyüş için napım artık orda vaka yok
Kuzum giremedim bi kaç gündür yeni gördüm çok geçmiş olsun ikinizde hep iyi olun inş. Dinlen sürekli çok ağır hareket etmeKızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Tamam canım ekleriz tabi.Yazılırsa beni de ekleyebilirsiniz su an bence en cok ben aldım kilo60,5 baslangic 63,5 su an
Kesinlikle haklısın. doktor yarım saatten fazla yürüme dedi zaten artık haftaya başlarım kısmetseAynen aksamları sakin saatlerde yarım saat yürüsen o bile iyi gelir
inşallah canımBen göstermeyince biraz uğraşsın istiyorum dokunup öksür falan diyorlarmış ya inşallah göstermedi bidahaki sefere diyip yollamaz
Öyle canım valla inşallah teşekkür ederimKuzumm sen yinemi ogrenemedinsaglikli olsunlarda netlesir cinsiyet
Canım belli olursa söyliym dedim ama çok var daha cinsiyeteTamam canım ekleriz tabi.
Çok çok üzüldüm canımMaalesef bebeğimin böbreği sıkıntılı idrar çıkışı olmuyor bu sebeple suyu bitmiş. Gebelik sonlandırılacak.
İnşallah bu gruptan böyle bir sonuçla ayrılan son kişi olurum. Yavrularınıza sağlıcakla kavuşun inşallah, hepinizi çok seviyorum
56 kilo diye beni yazabilirsin canomKızlar ben tabloya kilo eklemedim, takip etmek ya da söylemek istemeyen olabilir diye, eğer istiyorsanız ayrıca bi kilo tablosu oluşturabiliriz takip etmek isteyenlerle.
Yok benim rahimde kesede plesaantada kanama yoktu bende anlamadim rabbim herkese acil sifalar versin hepimiz saglikla alalim insallah.Canim senin kanama alanı nerden geldiğini doktorun söyledi mi.Benim ilk kanama kese etrafında olmuştu. Bu öyle değil dün yaşadığım ama nasıl geldi şakır şakır. Benim sadece ameliyata bağlı rahimde lezyon oluşmuş dedi vajinanın girişinde kan pıhtıları vardı gösterdi. Sürekli olacak bisey mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?