2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla öyle canım baya baktı ama dönmedi yoksa söyleyecekti ne güzel doktor inşallah sen öğrenirsin canım ben 18. Haftada gidicem 3 hafta var daha
Canım yaa öğrenemedin mi nedir bu böyle bizim derdimiz benim de yarın randevum var ama yine öğrenemicem gibi hissediyordum bi de senin öğrenemediğni görünce umutlarım söndü

Canım benim sat yanlış olmuş 4 kasım olacak birde kilom 57
Canım sat; son adet tarihi, Ocak ya da Şubat olması lazım, sen muhtemelen beklenen doğum tarihini söylüyorsun şu anda?
Yarın sabah güncelleyip eklerim canım.
wendy canim yeni tablo mu olusturuyorsun
Canım eski tablo da duruyor ama o tabloyla bu farklı olunca önce bi güncel bilgilerini verenleri ekleyelim sonradan alta kalanları ekleriz diye düşündüm.
wendy canım yeni liste yapılıyorsa
ugurbocuuu yaş 30 başlangıç kilosu 60 şimdi 61 sat 07.02.2020 erkek 3.bebek
Yarın eklerim inşallah.
Yaş 30 01.02.2010 kız ilk çocuk

Yaş 30
01.02.2020
kız ilk çocuk
Siirt

[/QUOTE]
Liste hayırlı olsun canım yaş 32 ilk bebeğim cinsiyeti erkek tahmino doğum bana göre 15 kasım doktora göre 6 kasım hangisini yazsan ki kilo başlangıç 74 sat 9 şubat
Canım son adeti yazalım sonra sırayla doğum yapanları tarihlerine göre listemizi güncelleyerek devam ederiz.
Merhaba beni de ekler misiniz yaş 23 ilk çocuk sat 21.02.20 cinsiyet tam belli değil
Tabi ki
sanırım grubun en yaşlı ana adayı geldiiii
yaş 39 / sat 06.02.2020 / kız / 2. bebiş / istanbul
AA neden yaşlı olsun, en güzel çağımızdayız sabah güncelleyeceğim tabloyu.

Kızlar ben tabloya kilo eklemedim, takip etmek ya da söylemek istemeyen olabilir diye, eğer istiyorsanız ayrıca bi kilo tablosu oluşturabiliriz takip etmek isteyenlerle.

Kızlar ben tabloya kilo eklemedim, takip etmek ya da söylemek istemeyen olabilir diye, eğer istiyorsanız ayrıca bi kilo tablosu oluşturabiliriz takip etmek isteyenlerle.
Yazılırsa beni de ekleyebilirsiniz su an bence en cok ben aldım kilo 60,5 baslangic 63,5 su an

Ya saklayıncada bu sefer kızıolar kaç aylık olmuş yenimi söylüosun diye ben kalp atışını duyana kadar beklemek istedim 7 haftalıkken duydum herkes kızdı bana şimdiye kadar niye sölemedin kocaman olmuş diye. Dedim totem yapmıştım kalp atışını duyana kadar sölemicem diye
Benim başlıcağım işimde yok evde yatmaya devam biraz daha havalar ısınsın yürüyüş yapıcam artık mecbur oturduğum yerde vaka çok çıkamıyorum sokağa. Anneme gidicem yürüyüş için napım artık orda vaka yok

Aynen aksamları sakin saatlerde yarım saat yürüsen o bile iyi gelir

Çok çok üzüldüm canım rabbim sabır versin

Kim ekliyor bilmiyorum ama beni de ekler misiniz benim doğum da Allah izin verirse kasım da
sat 20 Şubat
yaş 28
Cinsiyeti erkek
İlk bebiş

56 kilo diye beni yazabilirsin canom

Yok benim rahimde kesede plesaantada kanama yoktu bende anlamadim rabbim herkese acil sifalar versin hepimiz saglikla alalim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…