2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Canım son adeti yazalım sonra sırayla doğum yapanları tarihlerine göre listemizi güncelleyerek devam ederiz.

Tabi ki

AA neden yaşlı olsun, en güzel çağımızdayız sabah güncelleyeceğim tabloyu.
[/QUOTE]
Wendy canım çok güldüm kendime 4 şubat olacak

Merhaba kızlar 14 yada 15. Haftada crl ne kadar olması lazım sizlerinki ne kadardı acaba bu haftalarda kontrole giden var mı?

Hadi bakalım gelsin erkek isimleri kıza ismim hazırdı erkekte ortak nokta bulamıyoruz ☺☺

ben agah koyacaktım erkek olsaydı ama agah asaf tarzı isimleri beğeniyorum ilkokulda öğretmenim oğlunun adını agah mirza vermişti çok hoşuma gitmişti
Merhaba kızlar 14 yada 15. Haftada crl ne kadar olması lazım sizlerinki ne kadardı acaba bu haftalarda kontrole giden var mı?
Crl yerine kaç gr olduğuna bakılıyor o dönemde.. boyları 10 cm civarı oluyor sanırım fl ölçümünü 7 ile çarpınca boy bulunuyor

14. hafta 8cm 60 gramdı. Doktor iyi dedi ama yinede içime bir kuşku düştü normal mi diye.

Benim cinsiyet belli değil ama erkek olursa ismi hazır kız olursa sıkıntı var isimde

14. hafta 8cm 60 gramdı. Doktor iyi dedi ama yinede içime bir kuşku düştü normal mi diye.
Canım ultrason kağıdında efw diye bir bölüm var orada gramı ve boyu hangi hafta hangi güne eşitse gösteriyor.. mesela ben 14+4 gibi gittim bebeğim 15+3 gibi bişey çıktı ultrasonda 118 gr dı.. ultrason değerleri okumayı öğren internette karşılıkları var çok işine yarar emin ol

Selam kızlar,
İşlerim o kadar yoğun ki hiç giremiyorum bu ara. Ne kadar güzel haberler var burada :)

4lü tarama testi temiz çıktı bizimde. Sağlık ocağından aradılar tetanoz için. Haftayada inşallah detaylı ultrasona gireceğim sanırım.

Güzel haberlerle gelsin günler inşallah hepimiz için.

Ayyy inanamiyorum ne denilebilirki cok uzgunum seni dusunemiyorum cok.kotu oldum okuyunca

MelodiminEsi canım içindeki acıyı anlıyorum şuan benimde içim yandı inanki evlat kaybını bilirim ama şunu bilki Rabbım dayanacağımız yükü vermemiş muhakkak bir hayır vardır bizim bilmediğimiz rabbim sabır versin yangının sönmesi için sana hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah Allah'a emanet ol

14w1d iken 8.1crl çıkmıstı canım... Ama kıyaslama lütfen çünkü her bebek ayrı ve özel... Gelişimleri farklı farklı

Aynen öyle insan mutluluğunu paylaşmak istiyor herkesle sen boşver kuzum bebişlerimiz bizimle olsun insanlar hep bir şeyler der zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…