2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah canım hepimizin inşallah :)
Eczaneden aldı eşim intden uğraşmadık sabah kahvaltıdan sonra içiyorum ben memnunum 1 hafta oldu başlayalı içinde herşey var halsiz oluyodum çok şükür daha iyiyim valla doğuma kadar kullancam tavsiye ederim

bende 2 gün önce hm indiriminden 3 çocuğuma bişiler aldım, erkek bebek için bi şeyler beğenip almakta güzel oluyomuş, şimdiye kadar hep kızlara alıyodum bazen oğlum olsa şunu da alırdım diyodum, şimdi onlar yok oldu sanki

Bende varım yaş 25 sat 24 şubat ilk çocuk ikiz gebelik cinsiyet kız-kız

Multivitamin decavid kullanıyorm... Sizler kann ilacı olarak ne kullanıyorsunuz??

Yaş 25 /istanbul /erkek /ilk gebelik

Bende ocean mummy kullanıyorum vitamin ayrıca d vitamini vermedi ona kafam takıldı biraz size verdi mi? gerçi ocean mummynin içinde d vitamini de varmış baktım ama

Yaş 25 /istanbul /erkek /ilk gebelik
ilk sayfaya ekledim bile..

Bende ocean mummy kullanıyorum vitamin ayrıca d vitamini vermedi ona kafam takıldı biraz size verdi mi? gerçi ocean mummynin içinde d vitamini de varmış baktım ama
düzenli alıyorsan içeriğindeki miktar yeterli olur canım.

Verdi canım bana Dr...
D vit.
Decavid pronatal
Demir ilacı başlanıyor 16. Hafta da ben yeni başlıyorum ama sağlık ocağı vegaferon verdi... Sizi Dr ler ne önerdi??

Verdi canım bana Dr...
D vit.
Decavid pronatal
Demir ilacı başlanıyor 16. Hafta da ben yeni başlıyorum ama sağlık ocağı vegaferon verdi... Sizi Dr ler ne önerdi??
Bende ocean mummy kullanıyorum dün dr a dedim d vitamini ve kan ilacına da başlayalım artık dedi bilmiyorum valla :)

Eklentiler

• 20200605_115956.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 26
Benim ilk kızımın adı Duru ben çok severek koymuştum 12 sene önce
adı gibi bir kızım var çok şükür darısı başına olsun...
şimdi biraz yayıldı her yere o yüzden beğenilmemiştir.
Bunlar arasında Deniz de çok güzel bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…