2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Deniz i biz de oğlumuza düşünüyoruz
Kızımın adı da Ela

Deniz bizde bu bebiş e düşünüyoruz canım
İsimleri ile yasasın lar.. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Canım benim ilk listede vardı ismimmo yüzden yazmamıştım dana listeyi iyiki göndermişsin
Yaş 33
2.gebelik
Ankara
Cinsiyet belli degil

Selam Hanımlar
Ben hergün hastaneye gidip bebeğimi görmek istiyorum ya onu izlemek istiyorum. sürekli ultrasonda çektiğim videolarını izliyorum.
sizde böyle hissediyormusunuz bende mi anormallik var
Ben de öyleyim canım bence herkes aynıdır video çektik bugün sürekli onu izliyorum geldiğimden beri

Canım hurda ismim varmış tamamdir

Kızlar ben hamilelik başından beri anca 800 gram falan almışım normal mi bu? Baya da iştahım açık sabah öğle akşam ara öğünler falan. Yediklerim yaramıyo mu yoksa bebişime mi gidiyordur?

Tünaysın kızlar hayırlı güzel cumalar. Rabbim gönlümüzden geçenleri ömrümüze hayırlı kılsın inşallah

Kızlar ben hamilelik başından beri anca 800 gram falan almışım normal mi bu? Baya da iştahım açık sabah öğle akşam ara öğünler falan. Yediklerim yaramıyo mu yoksa bebişime mi gidiyordur?
Bende öyleyim canım 1 kilo anca anca aldım yiyorum ama yakıyo muyum oğlumun peşinde koşmakdan bilmiyorum

Yaa çok güzel bi duyguymuş gerçekten birde kızım olacak aşırı heyecanlı ve merak ediyorum
Allah sağ Salim kucağımıza almayıda nasip etsin
Aynen canım benim de Allah nasip ederse kızım olacakmış çok güzel bişeymiş ya onun ellerini ayaklarını oynatması falan dünyanın en güzel şeyi geliyor insana

Bende öyleyim canım 1 kilo anca anca aldım yiyorum ama yakıyo muyum oğlumun peşinde koşmakdan bilmiyorum
Sen oğlunun peşinde koşturuyomuşsun yakıyosundur dicem ama benim bişey yaptığım yok belki de sona doğru alırız kilo senin ilk gebeliğinde nasıldı 3. Ve 4. Ayda kilo almış mıydın

Sen oğlunun peşinde koşturuyomuşsun yakıyosundur dicem ama benim bişey yaptığım yok belki de sona doğru alırız kilo senin ilk gebeliğinde nasıldı 3. Ve 4. Ayda kilo almış mıydın
Aynı böyleydim canım ilk başlarda çok alınmıyo son 3 ay kilo alınıyo baya ben 17 kg almıştım oğlumda doğumdan birkaç ay sonra da vermiştim geri.. takılma boşver son aylarda balon gibi olcaz o zaman görüşürüz yine inşallah

Aynen canım benim de Allah nasip ederse kızım olacakmış çok güzel bişeymiş ya onun ellerini ayaklarını oynatması falan dünyanın en güzel şeyi geliyor insana
Maşallah Canım ya usg fotoğrafı var mı atar mısın bana da kıza benzetti de merak ediyorum şimdi bende atıym bakın bi

Eklentiler

• 20200604_160649.webp
    27 KB · Görüntüleme: 35
Benide eklermisin yas 32 sat 26 şubat cinsiyet henüz bilmiyirum 3.cocugum

genesis max + ferro sanol. Sen de bir an önce basla canım yorgun güçsüz düşme malum bebişler depoları boşaltı
evet canım almam lazım benim de, zaten ufaktan akşama yorgun düşmeye başlıyorum, benim en büyük derdim kansızlık oluyo zaten sonra.
Kızlarrrrr randevudan geldim şükür herşey iyi gidiyormuş ve sonunda öğrendim çok mutluyum kızımız oluyorrr
gözün adın canım
Canım benim ilk listede vardı ismimmo yüzden yazmamıştım dana listeyi iyiki göndermişsin
Yaş 33
2.gebelik
Ankara
Cinsiyet belli degil
yeni listeye de ekliyorum..
Benide eklermisin yas 32 sat 26 şubat cinsiyet henüz bilmiyirum 3.cocugum
ekliyorum kızlar.

Yaaa kızın mi olacak çok sevindim canım. Demek ki karın şekli vs tezini yıkmış olduk

ilk sayfaya ekledim kızlar, sağlıkla doğsun bebişlerimiz.

Tamam o zaman dert edilecek birşey yok benim ilk olunca anlam veremedim o yüzden son üç ay karşılaştırırız kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…