2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bence de çok narin bir isim ilk kızımın adı ile de uyumlu Damla & Duru olurlar diye düşündüm :) Bakalım ne karar vereceğiz.

Maşallah Canım ya usg fotoğrafı var mı atar mısın bana da kıza benzetti de merak ediyorum şimdi bende atıym bakın bi

canım bu 12. Haftalıkken
bu da bugün çekildi 12. Haftalık daha belli o yüzden onu da attım onu gören herkes kıza benziyor demişti zaten

Amin canım çok şükür iyiyim tam bitmedi kahve leken devam ediyor azıcık ayağa kalksam belim kırılmış gibi.kanamanin etkisi sanırım.
Geçmiş olsun canım iyi olursun inş en kısa sürede kolay değil tabi ağrıyordur inş geçer hemen

Bende yedim tatlıyı benim ki de hakkıymıs kızımda da ekli ve acıydı asla tatlı yşyemiyrodum tiksinmiştm. Bunda da nasıl canım çekiyordu hala da öyle

Teyzeler pimpirikli annemle kontrole gittik sorun yok çok şükür cinsiyeti göremedik önden baktık çıkıntı vardı erkek dedik popoyu döndü çıkıntı gitti kız dedik kordonu da soktu bacaklarının arasına muallakta kaldık 2 hafta sonraya inşallah cinsiyetimiz belli değil sağlıklı olsunlar da

Rabbim sabır versin diyecek birşey bulamadım çok üzgünüm

Belirtiler Çin takvimler yediklerimiz hepsi hikaye valla ger hamilelik birbirinden çok farklıymış ben bunda anladım.. hiç yaşamadığım şeyler bu bebekte yaşadım

Merhaba beni de ekler misin yaş:29/ cinsiyet belli değil/ şehir: ankara/ SAT:14.02.2020/ ilk bebiş

Ben sanırım yatağa karar verdim, gerçi daha çok var ama. Park yatak düşünüyordum aslında güya ama bu anne yanı da oluyormuş aklımı çeldi.

Eklentiler

• Screenshot_20200605_163612_com.android.gallery3d.webp
    19 KB · Görüntüleme: 43
Ben sanırım yatağa karar verdim, gerçi daha çok var ama. Park yatak düşünüyordum aslında güya ama bu anne yanı da oluyormuş aklımı çeldi.
Güzel bunlarda bende bu besik ve sifonyer alicam herseyi begeniyorum ama suan favorim bu büyüyebilenin kücük ölcülüsü hantal olanlardan değil

Güzel bunlarda bende bu besik ve sifonyer alicam herseyi begeniyorum ama suan favorim bu büyüyebilenin kücük ölcülüsü hantal olanlardan değilEki Görüntüle 2645020
Ay çok tatlıymış ya benim kızımın var bu büyüyenden, çok işimize yaradı aslında bir de 3 kapılı dolabı var. O yüzden bu bebeğe de mi büyüyen karyola alsam dedim sonra vaz geçtim filan... Çok zor ya karar vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…