2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende oğlumda park yatak kullanmıştım bunlarda hep hevesim var oğlumun dolabı 3kapılı 2sinede yeter diye dolap almıcam sifonyer ve besik yeter simdilik

Kızlar dünden beri karnım taş gibi toplanmış Hafif agrı var ama kanama yok korkuyorum sizce bişey olmaz demi

Ben sanırım yatağa karar verdim, gerçi daha çok var ama. Park yatak düşünüyordum aslında güya ama bu anne yanı da oluyormuş aklımı çeldi.
Güzel bunlarda bende bu besik ve sifonyer alicam herseyi begeniyorum ama suan favorim bu büyüyebilenin kücük ölcülüsü hantal olanlardan değilEki Görüntüle 2645020
Benim arkadaşım aldı bunlardan ama hiç memnun kalmamıştı 8 Aydan sonra çocuk kendini attığı için yatırmadı bir daha

bende park yatak tavsiye ederim anne yanında sonra kendi odasına montessori model yaptırırsanız on numara olur hiçbirtehlike olmaz

Daha öncede yazmıştım benim oğlumda park yataktan atlıyordu bunlarda en azindan ön koruması alçalıyor atlaması kolay olur diye düsündüm

Bizim cinsiyet belli değil erkek olursa Şam belli kızda sıkıntı var ama benim listem şöyle belki fikir
Birce

Ahsen

Ceylin

Nilipek

Yaren

Arven

Deva

Nazenin

Nevra

Ara sıra regli olacakmış gibi kasık ağrınız oluyor mu hiç? Ben de olmuyordu ama bugün olması canımı sıktı. Nereden çıktı bu şimdi diyorum. Hem de bu haftada

Ya beniö park yatak da var annemlere koydum, gidince orada kullanıyorum ama hiç rahat edemedim ben onunla. Eğilmek zulüm gibi geliyor. Gece hele o çok kalktığı dönemlerde hiç dayanamam sanırım. Büyüyen karyola da çok rahat ettik. Daha yeni ayırdık zaten odasını şimdi de rahat yatıyor içinde.

Ara sıra regli olacakmış gibi kasık ağrınız oluyor mu hiç? Ben de olmuyordu ama bugün olması canımı sıktı. Nereden çıktı bu şimdi diyorum. Hem de bu haftada
Acaba normal adet günün gelmiş olabilir mi bilimsel bir açıklama mi bilmiyorum ama öyle duymuştum

Herkese merhaba bu Arada yoğun bir gün geçirdim sağlık personeliyim ve bugün süpriz bir şekilde paZartesi işe başlayacağımı öğrendim alışamadım bu fikre
Benim sürekli bi ağrılarım oluyor ya normal dedi doktor.

Canım ben iki gündür öyleyim ya çok kokuyorum
Korkma bence kötü birşey olsaydı başka bir belirti de olurdu içini ferah tut ben kuzu a hamileyken çok kaşık ağrım olurdu hatta yürüme şeklim bile değişmişti ama doktorum normal demişti

Bı arada kızlar kıyafet bakmaya başlamışsınız ne güzel cinsiyet öğrensem bende başlıcam ben aynı zamanda bebek bezi stoklamaya da başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…