2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
@webny biz de öğrendik cinsiyetiniz vilgileri güncelleyeyim
Yaş 27 sat:12 Şubat, kız bebek,

Yaaa çok teşekkür ederim, ben de düşünüp duruyordum nasıl giyinecek kuzucuk göbek bağı korkutuyor, takılırsa fln diye. Dediğin gibi o zaman zıbın üstüne tulum giydiririm. Ev sıcak oluyor o kadar yeter sanırım uyuyup uyanınca yelek giyer sonra zaten bezi değişirken terlemişse üstü de değişir bir şekilde öğrenirim ben de yiğenimi beraber büyüttük abimlerle, biliyorum devamını da işte göbek bağı kısmına hiç dikkat etmemişim

Merhaba canım park beşik dediğin şöyle bişey mi beşik konusunda ne yapacağımı hiç bilmiyorum da

bende aynısını yaptım. normal yatak aldım baya yükseldi.

Merhaba canım park beşik dediğin şöyle bişey mi beşik konusunda ne yapacağımı hiç bilmiyorum da Eki Görüntüle 2645279
bunlar normal tahta beşik. park yatak aşağıda ekledim. oldukça pratik oluyor. bir yere kalmaya gittiğinde katla koy çantasına götür. ben tatile götürmüştüm

Eklentiler

• Screenshot_20200606_100825_com.android.chrome.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 24
Ben evdeyken ise baslicam lazim diye lcwden aldim kumas pantolon ama hic beğenmedim kot almistim onlar güzel çıktı kumas baska markada bakicam idare ediyorum simdilik ortalik biraz daha iyilessin avmde gebe magazasi var oraya bakmayi dusunuyorjm

Lcw çok kötü cıktı bende aldım hele tayti 1 yıkamada çöp olacak birseye benziyor

Kızlar hamile kıyafeti için
Lyn devon
Görsin hamile
H&M
Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz..

Fabrika
Ngstyle

gibi markaların bazı model elbiseleri ve tunikleri de salaş oluyor ben 7-8 aya kadar bu markalardaki koyagetleride giyebilirim

ilkhamileliğimde Lcw de almıştım ama h hatırlamıyorum iyi miydi diye ama biraz çocuksu geliyor bana renkleri falan.. defactoda üretmeye başlamış trendyolda falan var yorumları okuyup alabilirsiniz..

Pratikmiş Peki bu beşiği uzun süre kullanabilir miyiz ?
Canım bende ilk kızımda park yatak aldım ve baya uzun süre kullandım 2 yıl kadar içine daha sonradan yatak aldım koydum çok alçak oluyo diye şuan da yeni bebk için katlı çantasında duruyo yine nasipse kullanıcam sadece salon için küçük bi sallanır beşik yada ana kucağı alıcam

Kızlar ben trendyol dan bir kaç ürün aldım bir aydır fln hamile pantolonu giyiyorum, diğer pantolonlarım da oluyordu en başta ama idrar kesmesine sürekli baskı yapıyordu yarım saate bir tuvalete gitmem gerekiyordu. Ben de erkenden hamile pantolonuna başladım üst daha kolay. Salaş giyim moda olunca kolay bulunuyor. Motherway markası var trendyolda. Oradan aldığım bir bluza bayıla bayıla giyiyorum. Visko dökümlü çok güzel duruyor. Tavsiye ederim. Bebekten sonra da giyilir üstelik.

Eklentiler

• SmartSelect_20200606-115718_Trendyol.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 49
Bluz guzelmis bende bakayım taytla rahat olur Hamile pantolonu çok rahat gerçekten tayti da o şekil göbek bölgesinde sanki kıyafet yokmuş gibi. Benim eksigim alt grup üst grup genelde mango hm den aldığım şık günlük bluzlarim var elbisede de sorun yok sanki hepsi yazın hamile kalmak için ayarlanmış Ama alt grup aldim çok kötü cıktı kalitesiz pentinin hamile tayti güzel oda beden kalmamış ☹

Hamile elbisesini neden bu kadar mini yaparlar ki

Eklentiler

• Screenshot_20200606-120646_Chrome.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 47
Pentinin hamile taytı olduğunu bilmiyordum benim de salaş giyim sevdiğim için üstte sıkıntım yok şimdilik işe de gitmiyorum ama iki kot aldım onları giyiyorum bol kesim aldım ki bacaklarımı sıkmasın. Yazın belki ödem olur diye düşündüm. Bir de pantolonlarım beli ayarlanınca büyüyünce de giyerim diye aldım işe başlamadım henüz ama bizim kot giysem de olur. Klasik pantolon almam, normal hayatımda da giymem zaten. Şort aldım iki tane de. İki de kapri tayt aldım tatlar da trendyol myra by luvmabelly marka. Yürüyüş yaparken giyiyorum onları. Etek almak istiyorum yaz için ama üstte güzel spor şık buzlar bulursam alıcam göbeğinde bebek resmi olan geliyor yazan tişörtleri sevmiyorum ben, bol kesim güzel bluzşar bakıyorum. Bulunca paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…