2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de dün gece gebe’den iki pantolon söyledim bakalım kötü çıkarlarsa haftasonu faln giyerim en olmadı iade ederim dedim
Ben ilk hamileliğimde hep gebeden almistim cok rahatti cok memnundum bedeni belirlemek icin gidip denemem lazim bazi kaliplari dar markanin ben birazda kilolu hamile kaldim emin olamiyorum rahat edermiyim diye magazaya gitmeyi bekliyorum

Şöyle bol kesim hamile pantolonu görürseniz bana da haber verseniz keske
Salaş seviyorum...

benim eski hamilelikten 2 kotum var ince yazlık. hm den pantolon bluz aldım. bir tanede lcw den keten pantolon. instagramdan bir butikten 2 tane elbise aldım salaş kesim mükemmel oldu.işe başlarsam bir kaç birşey daha alıcam. kilo 82bu arada

Ohh ya xs demiyen biri daha varmis benim gibi olan benimde elbisem var bolca bol elbise seviyorum onlar giyilir kot bluz fln aldim sadece kumas pantolon almam lazim

Şortları da paylaşır mısın ?

Şortları da paylaşır mısın ?
İki şortu aldım. Bunların paçaları kıvrılıyor, hatta ikisi de kıvrık geldi. O şekilde kullanıyorum ben. Sevdim ikisini de. Şöyle de düşündüm uzunluğundan sıkılırsam kesiveririm nasıl olsa yırtık pırtık modası da var bir de elbiseyi aldım, tiril tiril derler ya yaz için rahat olur diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20200606-150006_Chrome.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 35
  • SmartSelect_20200606-150401_Samsung Internet.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 31
  • SmartSelect_20200606-150426_Samsung Internet.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba hamişler nasılsınız regenesis max vitamin kullanan var mu aranızda eczacı önerdi vitaminim yoktu aldım

Ben kullanıyorum canim bende eczaneden kendim aldim doktoruma gösterdim güzel devam edelim ona dedi
Çok sağol içim rahatladı perinotoloji uzmanına gidiyorum ama ilaç vermede çok cimri sağlık personeliyim Pazartesi işe başlıcam destek oldun diye gittim ezbere aldım şimdi içim rahatladı teşekkür ederim

Listeye baktımda en küçük anne adayı ben miyim şimdi

Merhabalar, bizim fısktık da bugün kendini tam olarak gösterdi. 2. kızım olacağı kesinleşti. Kızımı da götürdük bu kontrole ve rahatladı kesinleşince. Bu gebelikte gerçekten zaman uçuyor sanki. Nasıl geldik bugünlere anlayamadım.
Doktorum 3lü ve 4lü taramaya gerek görmedi 2li taramamın sonuçları iyi olduğu için çok şükür.

Kızlar bu kangurular hakkındaki fikriniz nedir erken ama fikir olsun diye sizlerle konusmak istedim
Ben kızımda hiç kullanamadım kalça üsg çekilmeden doktorum. Kullanma dedi ondan sonrada kuzum içimde rahat etmedi ama sling tarzı şeyler daha rahat diye duydum bebeğini slinge koyup ev işi yapan çok arkadaşım var ilk zamanlar çok ten tene temas istiyorlar kolay bir çözüm

Kızlar bu kangurular hakkındaki fikriniz nedir erken ama fikir olsun diye sizlerle konusmak istedim
Ben 10 ayını geçene kadar kullandım çok rahat ettim bu bebeğimde de kullanacağım heryere bebek arabası götürülmüyor yada rahat edilmiyor ben birini elime diğerini koynuma alır çıkarım havaalanı gibi yerlerde aşırı işime yaramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…