2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ara sıra regli olacakmış gibi kasık ağrınız oluyor mu hiç? Ben de olmuyordu ama bugün olması canımı sıktı. Nereden çıktı bu şimdi diyorum. Hem de bu haftada
Benim de dün oldu canım tedirgin oldum aynı regl ağrısı gibiydi. Geçti ama bugün yok heralde rahim genişlemesi den kaynaklanıyor

Ara sıra regli olacakmış gibi kasık ağrınız oluyor mu hiç? Ben de olmuyordu ama bugün olması canımı sıktı. Nereden çıktı bu şimdi diyorum. Hem de bu haftada
Canım benim de oluyor hatta bugün de vardı gün boyunca. İşe döndüğümden beri oluyor ben çok oturmakla ilgili olabilir diye düşünüyorum

Benm ilk haftalardan beri surekli oluyor cnm dr problem yok dedi rahim genisliyor cunku bebege yer aciliyor

Kızlar bende 1 haftadır falan bebeğin hareketlerini pek hissetmiyorum 14 hafta gibi bayağı belli ediyordu kendini acaba sırtını falan mı döndü böyle 1 hafta daha devam ederse giderim sanırım doktora

Kızlar bende 1 haftadır falan bebeğin hareketlerini pek hissetmiyorum 14 hafta gibi bayağı belli ediyordu kendini acaba sırtını falan mı döndü böyle 1 hafta daha devam ederse giderim sanırım doktora
Canım iyidir merak etme dediğin gibi belki de sırtını döndü bende de bazen hisler oluyor ama gaz mıdır acaba diyorum emin olamıyorum. Hissedince çok mu kolay oluyor ayırt etmesi?

Kızlar benim göbek büyüdü aldı başını gitti var mı benim gibi olan? Pantolonlarım çok sıkıyor artık hamile pantolonu için de erken gibi. Siz ne giyiyorsunuz?
Ben hamile pantolonu aldim 1aydir giyiyorum hemen hemen iste rahat oluyor dar sıkıntı

Kızlar benim göbek büyüdü aldı başını gitti var mı benim gibi olan? Pantolonlarım çok sıkıyor artık hamile pantolonu için de erken gibi. Siz ne giyiyorsunuz?
Benimde öyle eşim hatta yarın doğuma girecek gibi görünüyorsun dedi ben yavaş yavaş geçtim hamile kuyafetlerine

Benim çin takvimi tuttu karın yayıklığı yok yediğin ekşi ayşe geliyor ayağının tabanı yanıyosa kız falan hepsi hikayeymiş☺
Benim Çin takvimi falan hiç biri tutmadı Sağdaysa bebek oğlan olur da tutmadı bi tek ekşi yedim oda hep ekşi düşkünüyümdür zaten

Ben hamile pantolonu aldim 1aydir giyiyorum hemen hemen iste rahat oluyor dar sıkıntı

Aaa ben o göbek yeri bol durur mu ki diye düşünüp erken heralde diyodum malum gidip deneyemiyoruz da... Ben de alayım o zaman artık olmayacak böyle. Nereden aldın peki canım var mı tavsiyen?

Benimde öyle eşim hatta yarın doğuma girecek gibi görünüyorsun dedi ben yavaş yavaş geçtim hamile kuyafetlerine
Evet büyüdü baya sanki her gün büyüyor ben anlamadım daha erken değil mi

Benim çin takvimi tuttu karın yayıklığı yok yediğin ekşi ayşe geliyor ayağının tabanı yanıyosa kız falan hepsi hikayeymiş☺
Benim ay yaşıma göre çin takvimi erkek gösteriyordu tuttu, bıçak makas tuttu, göbek sivri çıkmaya başlamıştı tuttu, rüyamda gördüm iki kez oğlan bebekti o da tuttu, ama ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi tutmadı, hep ekşi yemiştim ve yiyorum da hala :)

Benim de kocaman oldu şaştım kaldım daha çok erken. Hamile pantolonu aldım.

Ben de şaşırıyorum bence de erken daha 5 ay var önümüzde ben de alayım bari canım böyle olmayacak çok daralıyorum iş yerinde. Nereden aldın peki tavsiyen var mı?

Kızlar işten geldim bayagı yemek bulaşıkla uğraştım biraz uzun sürdü ayakta durmam şimdi felaket belim ağrıyor hiç bu kadar olmamıştı otursam yatsam bile geçmiyor. Bu haftalarda bel agrısı yaşayan var mı

Canım iyidir merak etme dediğin gibi belki de sırtını döndü bende de bazen hisler oluyor ama gaz mıdır acaba diyorum emin olamıyorum. Hissedince çok mu kolay oluyor ayırt etmesi?
Canım çok güçlü değil ama biri sana içerden dokunuyor gibi hafif itme şeklinde oluyor Az çok farkediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…