2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de şaşırıyorum bence de erken daha 5 ay var önümüzde ben de alayım bari canım böyle olmayacak çok daralıyorum iş yerinde. Nereden aldın peki tavsiyen var mı?
Yok sıkma kendini al giy rahat rahat :) Lcwnin İnternet sitesinden aldım ben. Normal pantolon bedeninin neyse onu al.

Kızlar benim göbek büyüdü aldı başını gitti var mı benim gibi olan? Pantolonlarım çok sıkıyor artık hamile pantolonu için de erken gibi. Siz ne giyiyorsunuz?
Ben tayt giyiyorum jean veya diğer dar modelleri giyebilirim ama çok sıkmak istemiyorum I yüzden uzak duruyorum bu dönem için Likralı modeller tercih edin biraz daha büyüyünce hamile pantolonu giyersiniz

Kızlar benim göbek büyüdü aldı başını gitti var mı benim gibi olan? Pantolonlarım çok sıkıyor artık hamile pantolonu için de erken gibi. Siz ne giyiyorsunuz?
Canım ben Uniqlo’nun taytlarını giyiyorum bayağı genişledim, karnım da cok büyüdü ama hala xs pamuklu taytı cok rahat oluyor. Pek minyon biri de değilimdir.

[/QUOTE="Babylicious, post: 64077151, member: 774355"]
Kızlar bende 1 haftadır falan bebeğin hareketlerini pek hissetmiyorum 14 hafta gibi bayağı belli ediyordu kendini acaba sırtını falan mı döndü böyle 1 hafta daha devam ederse giderim sanırım doktora

[/QUOTE]
ben daha hiç hissedemedim üç hafta geçti kontrolümün üzerinden daha da 12 gün var. Endişeleniyorum ama bir yandan da karnım gün geçtikçe büyüyor, rahim kasılmalarım oluyor arada hareket mi acaba diyorum ama anlayamıyorum da
Kizlar deprem oldu yine Malatyada cok korktuk baya bi salladi Allahim esirgesin bi sefer bebisle daha cok korktum dua edin ne olur Rabbim bi daha yasatmasin
Geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın

:) yok canım erken diye düşünme. Bende hamile pantolonuna geçeli birkaç hafta oldu :) Zaten o kadar rahat ki hamile olmayanların bile tercih edip aldığını görmüşlüğüm var

Ben kendimi iç karnım dar demek ki diye avutuyorum ama ben birbtek göbekten aldım arkadan bakan hamile olduğumu anlamaz profil fena

Çok ayakta kaldığım zaman oluyor bana da yatarken yan yatıp bacak arama yastık koyuyorum biraz iyi geliyor

Kızlar hareket hissetme herkeste nasıl acaba ? Özellikle 17. Haftada olanlarda ??

deprem dolayısıyla geçmiş olsun hissedenlere. Allah beterinden korusun.
ben ilk 15de hissetmiştim sonra bayadır çok nadir hissediyordum ama özellikle şu an baya bir hissediyorum yattığım yerde. içerden birşeyler dürtüyor

Bende bebek yan yatarken 15. Hafta da pıt pıtları daha çok hissediyordum. 16. Hafta doktora gittiğim de baş aşağı doğum pozisyonu gibi yatıyordu. Zaten doktora gitmeden pozisyon değiştirdiğini hissetmiştim. 16 dan bu yana pek hissedemiyorum. Yatış şekliyle de alakalı sanırım.

Kızım uyuduğu için bebeğe kıyafet bakarken size kendi tecrübelerimden ilk bebeğini bekleyen anneler için tavsiyede bulunmak istedim diğer anneler biliyordur :) Yeni doğan takımları alırken bir iki tane de tulum alabilirsiniz. Çünkü bebeğin göbek bağı düşene kadar ben tulumla çok rahat etmiştim :) Görseli öylesine tulumu göstermek için ekledim daha cicililer var aslında :)

Peki göbek bağı düşmeden bunların içine kısa kollu veya kolsuz zıbın da giydiriliyor mu? Benim ilk bebiş de o sebeple merakım tavan bu konuda

Peki göbek bağı düşmeden bunların içine kısa kollu veya kolsuz zıbın da giydiriliyor mu? Benim ilk bebiş de o sebeple merakım tavan bu konuda

Ne güzel ilklerin heyecanı hep bir başka hep daha tatlı oluyor :) Evet evin ya da ortamın sıcaklık durumuna bağlı uzun kollu ya da kısa kollu zıbın giydirirsin. Ben hep alt üst takım şeklinde almıştım yenidoğan setlerini ama göbeğinden dolayı alt takımları biraz garip oluyordu çok yukarı çekemiyordum göbeğine değmesin diye, göbeğinde de bağı tutan küçük plastik oluyor yani göbeğinin altına indirsem zaten ayaklar kıpır kıpır sürekli aşağı iniyordu bana hastanede tulum tavsiye etmişlerdi hastaneden eve gelince ilk iş eşim en yakın bebek mağazasına gidip tulum almıştı :) Zaten göbek bağı çok uzun sürmüyor bizde doğduktan 6 gün sonra düşmüştü

Bende bu bebeği sağıma yatınca hissediyorum ya karınca yürüyor sanki baya derinden geliyo solumda hiç tık yok sırt üstü yatınca da hiç his yok.. inşallah sağlıklı sıhhatli büyür ve daha net hissedip rahat ederim

Arkadaşlar beşik konusu açılmış..benim tavsiyem kesinlikle park yatak,fakat bazı arkadaşların dediği gibi Arakat çıkınca çok asagida kalıyor.ben park yatağı aldım,ilk oğlumda arakati hiç kullanmadım zaten yataklari da çok kötü oluyor,park yatağın ölçüsüne göre İstikbal’den Mekan yatak aldım hem bizim mekan yataklar gibi kalın oluyor beşiğin yarısına kadar geliyor.2 cocugumada aynısını uyguladım.2 yaşında da odalarını yataklarını ayirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…