2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tekmeden kastım hareket zaten tekme atması için güçlenmesi lazim yani bisey geziyor gibi pıt pıt kısa sürekli bisey Ben bir kaç kere hissettim gün ortasında hiç de gazim yoktu ama doktor gazdir o diyor
Bende sabahlari kalkmadan duz yattigimda net birsekilde gezdigini hissediyorum hatta baktigimda karnimin bibtarafi daha yuksek gozukuyo ve sert cocuklarim bile hissediyo sertligi

Evet en çok solomonbaby tavsiye ediliyor bende ona bakayım ☺
Bende solomombaby aldim hatta 3 aylikken cinsiyetini ogrenmeden aktif bi anneyim en lazim olan o diye düşündüm yenidogan aparati ile birlikte kislik ortusunude aldim

Eklentiler

• 20200506_174307.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 80
Benim 3 bebegim ve 2.kizim dolabi yenilemem gerektiği icin set oda bakiyorum oglumun odasi ayri kizlarinki ayri benim diger 2sine park besik kullandim cokta memnundum icine mekan yatagi aldim zaten dönene kadar ust seviyede ķullaniyosunuz sonra indiriyosunuz tavsiye edebilirim bende.Ama bu sefer buyuyen besik tercihim olucak

Bende kızıma büyüyen beşikli oda almıştım şimdi kardeşi de o odayı kullanacak altta çıkan yatağa büyüğü yatırcam yukarıya küçüğü

Hanımlar hamilelikte maden suyu içmek zararlı mı ben tam tersi faydalı diye biliyordum birkaç kişi içme plasentaya zararlı dedi

Kızlar lcw de böyle birşey vardı hem sıcaklığı sabit tutar hemde dökülme durumunda çantayı ıslatmaz diye düşündüm bilginize

Listeye baktımda en küçük anne adayı ben miyim şimdi
evet en genç annemiz sensin, ve bence de büyük şans

canım 3lü testin yorumlaması var o yüzden biz bakınca anlayamıyoruz, arkadaş yazmış eğer doktorun testin başka yerde yapılmış olmasına sorun çıkarmayan biriyse anlayıp yorumlar tabi ki.

Bende küçükken kanguru kullanamam diye sling almıştım ama o kadar uzun süre kullandım ki kanguruya fırsat kalmadan bebek arabasına geçmiş olduk, alsam kanguru kullanırdım sanırım ama. Sling benim hayatımı kurtardı resmen, evde 1 çocuk daha olunca mecburen yemek kahvaltı hazırlamak gerekiyor, evi süpürmek gerekiyor sling koyuyodum her işimi yapıyodum duruyordu da içinde. O yüzden bebiş doğduktan sonra alın, deneyin durmazsa iade edersiniz benim tavsiyem bu şekilde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…