2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım kanguru ile sling arasındaki fark nedir tam olarak? Sling bebek büyüdüğünde de kullanılabiliyor mu? Kanguru da sanki yenidoğanken mi kullanılamıyor acaba? Kafam çok karışık bu konuda. Ben de mutlaka birine ihtiyaç duyacağım ama hangisini almalı?

İlk hamileligi olanlar, bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladinız mi? Ben de tık yok henüz. Varsa da anlamıyorum
Cnm ilk gebeliğimde de bundada 16. Haftamdan sonra hemen hissettim bide en güzeli ne biliyormusun sağ veya sol tarafıma doğru uzandığım zaman rahatsız oluyo galiba hemen dokunuyo ve bende parmaklarımla dokunduğu yere dokununca karşılık veriyo kurban olduğum ya o anki mutluluk anlatılamaz arada karnına parmaklarınla dokun konuş onunla emin ol karşılık verecek hemen

Günaydın bayanlar nasılsınız
Ben marttam beri yarın ilk defa işe gidicem sağlık personeliyim heyecanlıyım biraz
Kozlar size birsey soracaktım akıntısı çok olan var mi aranızda yada kabız olan her iki durumda sıkıntı yaratıyor bana son günlerde

Canım saga yada sola yattıgında partileme yapıyor içerde bu Dr anlatmıştı keyfi yerine geliyormuş rahatsız olmuyormus yani

Kızlar günaydın bugun 15 haftayım ama ultrasyona göre önden gidiyormusum 4-5gün .doktor karın capı önden gidiyor dedi ve iri bi bebek olacaga benziyor dedi son iki üç gündür karnım bir anda sisti bel agrılarım hat safhada kabızlık şikayetim yok ama daha bu haftadan böyleyse ilerde daha da zorlanıcım sanırsam bu arada gebeliği ögrendıgımden bu yana 2 kilo aldım

Kizlar gunaydin kiyafetler konusulmuş bende bi kac parca biseyler siparis verdim salaş elbiselerim olmasina ragmen ust kismi biraz dar gelmeye basladi neyseki tsirtlerim bluzlerim salaş onlar oluyor şimdi ben tecrubeli annelere bişey soracam ben hamilelikten once 40 bedendim ben 44 beden sipariş verdim sizce çokmu buyuk beden sipariş verdim kaç beden almaliyim?ilk hamilelik oldugu icin kac kilo alacagimida bilemiyorum aldiklarimida paysayayim hm ye baktim hicbisey kalmamis birde ben hep oldu bitti bigun hamile olursam saloped tulum alip giyecem derdim oda şansima yok bulamiyorum sizin bildiginiz varmi ?aldiklarimi paylasayim sizlerle ben rahat tarz tercih ediyorum disarda

Bizde buarada 18+4 olduk ben 18 haftadan itibaren biseyler hissetmeye basladim boyle karincalanma gibi dalgalanma gibi oluyor tam gobegimin altinda dokununcada o sertligi hissediyorum

Canım saga yada sola yattıgında partileme yapıyor içerde bu Dr anlatmıştı keyfi yerine geliyormuş rahatsız olmuyormus yani
Biz kıyamıyoz bi an öle düşündüm ve ben ağız üstü uyumaya bayılırım o rahatsız olmasın diye gebeliğimi öğrendiğimden belli onuda yapmıyorum bu arada çok afedersiniz sık sık tuvalate gitme isteği başladı gidiyorum bi kaç damla idrar o kadar çıktıktan 5 dk sonra yine çok aşırı sıkışıyorum aynı, bu durumda olan varmı?

Selam arkadaşlar çok sık ıdrara çıkan var mi ben dışardayken ozellıkle çok zorlanıyorum acıl lavabo arıyorum bu hafta çok hıssedıyorum

Bnmde oluyor bazen bebek büyüdügünden dolayı demişti doktorum rahim büyüyor

idrar yolu enfeksiyonu olmasın dikkat edin. bir kere olmuştum o zaman öyleydi bir kaç damla yapıyordum ama sanki çok varmış gibiydi. ben de olmuyor anlattıgınız sey şu an. 5dk da bir sıklığında değil. yarım saate bir gibi diyelim

gunes0101 çok büyük söylemişsin. ben normalde 42-44 bedenim 44 istiyorum ve oluyor. bir tık daha rahat oluyor kesimleri çünkü. ben 44 aldım hm den bol bile geliyor

gunes0101 çok büyük söylemişsin. ben normalde 42-44 bedenim 44 istiyorum ve oluyor. bir tık daha rahat oluyor kesimleri çünkü. ben 44 aldım hm den bol bile geliyor
Hadi ya ben sadece elbiseleri x l soyledim digerlerini 44 peki sen kac kilo almistin ?bende bilemedim neyse digerlerini siparis verirken 42 vereyim malum magazalara gidilmiyor gitsemde denemem lazim o yuzden gerek yok benim beli lastikli havuç pantolonlarimda var simdilik onlarla idare ediyorum desene ben çok buyuk almişim

Merhaba kızlar pazartesı yanı yarından ıtıbaren fıyatlar artıs olucakmıs dıye bende dun e bebeğe gittim. Bebek arabasında cok karrasızım . Mamas papası adam ck övdü belli taş gibi araba 2. Cocugumda da kullanırım diye dusunuyorum ama cok ağır 13.5 kılo.. :// sizin almayı dusundugunuz araştırdıgınız bebek arabası varmı ???

Merhaba kızlar. Renkli ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba. Her doktor bakabiliyor mu? Devlet hastanesinde normal kadın doğum doktoru da bakabilir mi merak ediyorum.

Kızlar merhaba MEDİPOL MEGA hastanesinden doğum fiyatı alan varmı yada daha önce doğum yapmış vs ?

ben chicco liteway de karar kılmıştım dün stokke gördüm çok hoşuma gitti aslında benim travel model var ama tekerleğini yaptırmam gerekiyor .. baston benek arabaları hafif kolay taşınabilir oluyor fakat6 aya kadar kullanılmıyor.. benim travel de ağır olduğu için bir süre sonra bastona geçiş yapmıştım.. 12 kiloydu

Ben e bebekten joie literax aldım canım pusetiyle birlikte katlaması falan rahat onlarada bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…