2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Selam arkadaşlar çok sık ıdrara çıkan var mi ben dışardayken ozellıkle çok zorlanıyorum acıl lavabo arıyorum bu hafta çok hıssedıyorum
Bende öyleyim çok zorlanıyorum işe gittiğimde birde yürümeyecek kadar acıtıyor kasıklarımı

Kızlar merhaba MEDİPOL MEGA hastanesinden doğum fiyatı alan varmı yada daha önce doğum yapmış vs ?
Ben o hast gidiyorum canım normal 2600 tl den 3.500 tl kadar sezeryan 3.500 tl den 7.500 tl ye kadarmış ücret doktor un unvanına göre değişiyormuş benim gittiğim prof onun fiyatını bizzat kendisi veriyormuş daha sormadım ama yüksektir büyük ihtimal

canım ben 15kg almıştım ilkinde.olmama gibi bir durum olmadı

Merhaba kızlar. Renkli ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba. Her doktor bakabiliyor mu? Devlet hastanesinde normal kadın doğum doktoru da bakabilir mi merak ediyorum.
detaylı usg yi ya ragyologlar ya da perinatologlar yapıyor. benim kendi doktorumun usg cihazı da uygun kendisi yapıyo ama ben ona rağmen perinatoloğa gidicem özele

Biz almayacaktık ama çok övgüsünü duyduk ve indirim vardı1400e düşmüştü 2500 den. Yoyo city bebek arabasını aldık kullananlar çok memnun o fiyata inmesi çok iyi dediler sağlammış videolar var tanıtan izleyebilirsin

Anladım canım çok saol memnunmusun peki genel olarak hastaneden doktorundan doktorun adını da söyleme ihtimalin varmı

Bnmde oluyor bazen bebek büyüdügünden dolayı demişti doktorum rahim büyüyor
Kızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladı ve idrarımı yaparken yanma batma ağrım çok oldu, hemen ambulansı aradım geldiler ve dedimki kesin düşük oldu hemen acil doğumhaneye aldılar, vajinal muayene yaptılar sonra ultrasonla da baktılar, çok şükür ki düşük değilmiş en az günde 3 litre su içmem lazımmış ve yarın sabah gidip kan uyuşmazlığı var bizde onun için gel dedi iğne yapacaklarmış. Bugünki korkumu anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dikkat edin sizlerde kendinize bol su için

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Gecmis olsun. 5dk da bir tuvalete gitmek hamileyken bile olsa normal değil sonuçta. Iyiki hastaneye gitmissiniz. Enfeksiyon falan dedi mi doktor peki?

Gecmis olsun. 5dk da bir tuvalete gitmek hamileyken bile olsa normal değil sonuçta. Iyiki hastaneye gitmissiniz. Enfeksiyon falan dedi mi doktor peki?
Enfeksiyon olabilir bol su iç, biz sadece acil gebelere bakıyoruz bebeğinizde bi sıkıntı yok dedi istersen sağlık ocağına yada normal polikliniğe git idrar tahlili yaptır dedi net bişi demediler ama geçen hafta hem kan hem idrar testi yapmıştım temiz demişlerdi sözde

Bende ilk bebeğimi 23 yaşında doğurmuştum erken yaşta anne olmak harika birşey arkadaşım gibi oğluşum şimdi 10 yıl sonra ikinciyi bekliyoruz bakalım onunla nasıl olacak
Aynen inşallah bizde beraber büyürüz bebişimle sende ikincide ayrı bir tadını çıkararak yaşarsın inşallah canım

Cok gecmis olsun canim o telesini hic dusunemiyorum cok sukurki bebekte bisey yokmus bence sen idrar yollarini usutmussun ondan olabilir

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…