- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Bende öyleyim çok zorlanıyorum işe gittiğimde birde yürümeyecek kadar acıtıyor kasıklarımıSelam arkadaşlar çok sık ıdrara çıkan var mi ben dışardayken ozellıkle çok zorlanıyorum acıl lavabo arıyorum bu hafta çok hıssedıyorum
Allah yardımcımız olsunBende öyleyim çok zorlanıyorum işe gittiğimde birde yürümeyecek kadar acıtıyor kasıklarımı
amin canımAllah yardımcımız olsun
Ben o hast gidiyorum canım normal 2600 tl den 3.500 tl kadar sezeryan 3.500 tl den 7.500 tl ye kadarmış ücret doktor un unvanına göre değişiyormuş benim gittiğim prof onun fiyatını bizzat kendisi veriyormuş daha sormadım ama yüksektir büyük ihtimalKızlar merhaba MEDİPOL MEGA hastanesinden doğum fiyatı alan varmı yada daha önce doğum yapmış vs ?
canım ben 15kg almıştım ilkinde.olmama gibi bir durum olmadıHadi yaben sadece elbiseleri x l soyledim digerlerini 44 peki sen kac kilo almistin ?bende bilemedim neyse digerlerini siparis verirken 42 vereyim malum magazalara gidilmiyor gitsemde denemem lazim o yuzden gerek yok benim beli lastikli havuç pantolonlarimda var simdilik onlarla idare ediyorum desene ben çok buyuk almişim
detaylı usg yi ya ragyologlar ya da perinatologlar yapıyor. benim kendi doktorumun usg cihazı da uygun kendisi yapıyo ama ben ona rağmen perinatoloğa gidicem özeleMerhaba kızlar. Renkli ultrasonu nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba. Her doktor bakabiliyor mu? Devlet hastanesinde normal kadın doğum doktoru da bakabilir mi merak ediyorum.
Biz almayacaktık ama çok övgüsünü duyduk ve indirim vardı1400e düşmüştü 2500 den. Yoyo city bebek arabasını aldık kullananlar çok memnun o fiyata inmesi çok iyi dediler sağlammış videolar var tanıtan izleyebilirsinMerhaba kızlar pazartesı yanı yarından ıtıbaren fıyatlar artıs olucakmıs dıye bende dun e bebeğe gittim. Bebek arabasında cok karrasızım . Mamas papası adam ck övdü belli taş gibi araba 2. Cocugumda da kullanırım diye dusunuyorum ama cok ağır 13.5 kılo.. :// sizin almayı dusundugunuz araştırdıgınız bebek arabası varmı ???
Anladım canım çok saol memnunmusun peki genel olarak hastaneden doktorundan doktorun adını da söyleme ihtimalin varmıBen o hast gidiyorum canım normal 2600 tl den 3.500 tl kadar sezeryan 3.500 tl den 7.500 tl ye kadarmış ücret doktor un unvanına göre değişiyormuş benim gittiğim prof onun fiyatını bizzat kendisi veriyormuş daha sormadım ama yüksektir büyük ihtimal
Bnmde oluyor bazen bebek büyüdügünden dolayı demişti doktorum rahim büyüyor
Kızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladıidrar yolu enfeksiyonu olmasın dikkat edin. bir kere olmuştum o zaman öyleydi bir kaç damla yapıyordum ama sanki çok varmış gibiydi. ben de olmuyor anlattıgınız sey şu an. 5dk da bir sıklığında değil. yarım saate bir gibi diyelim
Ben ne zaman görsem mutlaka kötü bişi oluyor dikkatli olun altın iyi değil allah hayra yorsun inşKızlar rüyamda altın gördüm.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladıve idrarımı yaparken yanma batma ağrım çok oldu, hemen ambulansı aradım geldiler ve dedimki kesin düşük oldu hemen acil doğumhaneye aldılar, vajinal muayene yaptılar sonra ultrasonla da baktılar, çok şükür ki düşük değilmiş en az günde 3 litre su içmem lazımmış ve yarın sabah gidip kan uyuşmazlığı var bizde onun için gel dedi iğne yapacaklarmış. Bugünki korkumu anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dikkat edin sizlerde kendinize bol su için
Sağol cnm rabbim yardımcımız olsun inşÇok geçmiş olsun dikkat et kendine
Gecmis olsun. 5dk da bir tuvalete gitmek hamileyken bile olsa normal değil sonuçta. Iyiki hastaneye gitmissiniz. Enfeksiyon falan dedi mi doktor peki?Kızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladıve idrarımı yaparken yanma batma ağrım çok oldu, hemen ambulansı aradım geldiler ve dedimki kesin düşük oldu hemen acil doğumhaneye aldılar, vajinal muayene yaptılar sonra ultrasonla da baktılar, çok şükür ki düşük değilmiş en az günde 3 litre su içmem lazımmış ve yarın sabah gidip kan uyuşmazlığı var bizde onun için gel dedi iğne yapacaklarmış. Bugünki korkumu anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dikkat edin sizlerde kendinize bol su için
Aynen öyle etrafımda benden küçük anne olan o kadar insan var ki burda küçük kalınca garibime gittiNe güzel işte ☺ ben 23 ünde evli bile değildim
Enfeksiyon olabilir bol su iç, biz sadece acil gebelere bakıyoruz bebeğinizde bi sıkıntı yok dedi istersen sağlık ocağına yada normal polikliniğe git idrar tahlili yaptır dedi net bişi demediler ama geçen hafta hem kan hem idrar testi yapmıştım temiz demişlerdi sözdeGecmis olsun. 5dk da bir tuvalete gitmek hamileyken bile olsa normal değil sonuçta. Iyiki hastaneye gitmissiniz. Enfeksiyon falan dedi mi doktor peki?
Aynen inşallah bizde beraber büyürüz bebişimle sende ikincide ayrı bir tadını çıkararak yaşarsın inşallah canımBende ilk bebeğimi 23 yaşında doğurmuştum erken yaşta anne olmak harika birşey arkadaşım gibi oğluşumşimdi 10 yıl sonra ikinciyi bekliyoruz bakalım onunla nasıl olacak
Cok gecmis olsun canim o telesini hic dusunemiyorum cok sukurki bebekte bisey yokmus bence sen idrar yollarini usutmussun ondan olabilirKızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladıve idrarımı yaparken yanma batma ağrım çok oldu, hemen ambulansı aradım geldiler ve dedimki kesin düşük oldu hemen acil doğumhaneye aldılar, vajinal muayene yaptılar sonra ultrasonla da baktılar, çok şükür ki düşük değilmiş en az günde 3 litre su içmem lazımmış ve yarın sabah gidip kan uyuşmazlığı var bizde onun için gel dedi iğne yapacaklarmış. Bugünki korkumu anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dikkat edin sizlerde kendinize bol su için
Geçmiş olsun canımKızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladıve idrarımı yaparken yanma batma ağrım çok oldu, hemen ambulansı aradım geldiler ve dedimki kesin düşük oldu hemen acil doğumhaneye aldılar, vajinal muayene yaptılar sonra ultrasonla da baktılar, çok şükür ki düşük değilmiş en az günde 3 litre su içmem lazımmış ve yarın sabah gidip kan uyuşmazlığı var bizde onun için gel dedi iğne yapacaklarmış. Bugünki korkumu anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dikkat edin sizlerde kendinize bol su için
Cok gecmis olsun canim o telesini hic dusunemiyorum cok sukurki bebekte bisey yokmus bence sen idrar yollarini usutmussun ondan olabilir
Sağolun kızlar sağlıkla bi doğursaydık artık dicemde daha bi bu kadar yolumuz varGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?