- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Canım çok geçmiş olsunKızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladıve idrarımı yaparken yanma batma ağrım çok oldu, hemen ambulansı aradım geldiler ve dedimki kesin düşük oldu hemen acil doğumhaneye aldılar, vajinal muayene yaptılar sonra ultrasonla da baktılar, çok şükür ki düşük değilmiş en az günde 3 litre su içmem lazımmış ve yarın sabah gidip kan uyuşmazlığı var bizde onun için gel dedi iğne yapacaklarmış. Bugünki korkumu anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dikkat edin sizlerde kendinize bol su için
Canım o isçdrar yaparken agrı yanma , kırmızıya dönük idrar ce sık idrara cılma hepsi enfeksiyon belirtisi yarın idrar tahlili yaptırıp doktoruna at sonucu bu ilacsız gecmiyor benimde basıma geldi. İhmal edersen agrıdan tuvslete gidemezsin.Sağolun kızlar sağlıkla bi doğursaydık artık dicemde daha bi bu kadar yolumuz var
Memnunum biraz fiyat yüksek geliyor hastane acısından test vs .Gökhan yıldırım prof perinatolog aynı zamanda. Doktor um bebekle ilgili herşeyi noktası virgülüne kadar inceliyor dakikalarca ama mesela kiloymuş beslenme vs bunlara pek bakmıyor ben sorunca gülüyorAnladım canım çok saol memnunmusun peki genel olarak hastaneden doktorundan doktorun adını da söyleme ihtimalin varmı ☺
Canım çok geçmiş olsunİdrar yolları enfeksiyonu olabilir gibi geliyo bana bence yarın mutlaka doktora git bir tahlil yapsınlar
Kızlar bugün 3 litredende fazla su içtim şuan sık idrarım durdu artık, hafif ağrım var ve rengi koyu pembeden açık şeffaf bi renge döndü şükür. Ben aynı zamanda epilepsi hastasıyım sadece bunun için günde 5 kere ilaç kullanıyorum gebelik içinde hem kan hem vitamin arada birde bulantı hapı kullanyorum şimdi bide bu yeni rahatsızlığım için de ilaç kullanmak istemiyorum kusucam artık nefret ediyorum ilaçlardan şimdilik sıkıntım kalmadı gibi, renginde değişiklik olursa tekrar, gidip idrar tahlili vericem inş olmazCanım o isçdrar yaparken agrı yanma , kırmızıya dönük idrar ce sık idrara cılma hepsi enfeksiyon belirtisi yarın idrar tahlili yaptırıp doktoruna at sonucu bu ilacsız gecmiyor benimde basıma geldi. İhmal edersen agrıdan tuvslete gidemezsin.
Evet herkes para tuzağı diyor orası için ben 7. Ayda geçmeyi düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun çok teşekkür ederimMemnunum biraz fiyat yüksek geliyor hastane acısından test vs .Gökhan yıldırım prof perinatolog aynı zamanda. Doktor um bebekle ilgili herşeyi noktası virgülüne kadar inceliyor dakikalarca ama mesela kiloymuş beslenme vs bunlara pek bakmıyor ben sorunca gülüyorAma onun dışında memnunum Gece n kanamam oldu hast yattım hast bence tam ticarethane adamı ayakta soyuyor 1 günlük verdiğimiz rakam içime oturdu. Ellerine düşmeyelim ben mecburdjm doktor bulamadim yoksa o hast gitmezdim
Geçen hafta temizmis demek ki cnim sen aile hekimine bugun uğra idrar icin tekrar yine bile temiz çıkabilir sadece susuzluktan da olabilir ama enfeksiyon olma ihtimali de yuksek. Gebelikte yatkın olunuyor.Enfeksiyon olabilir bol su iç, biz sadece acil gebelere bakıyoruz bebeğinizde bi sıkıntı yok dedi istersen sağlık ocağına yada normal polikliniğe git idrar tahlili yaptır dedi net bişi demediler ama geçen hafta hem kan hem idrar testi yapmıştım temiz demişlerdi sözde
Gebelikte epilepsi ilacini da değistirme ihtimalleri var bir de noroloğunla konuştun muKızlar bugün 3 litredende fazla su içtim şuan sık idrarım durdu artık, hafif ağrım var ve rengi koyu pembeden açık şeffaf bi renge döndü şükür. Ben aynı zamanda epilepsi hastasıyım sadece bunun için günde 5 kere ilaç kullanıyorum gebelik içinde hem kan hem vitamin arada birde bulantı hapı kullanyorum şimdi bide bu yeni rahatsızlığım için de ilaç kullanmak istemiyorum kusucam artık nefret ediyorum ilaçlardan şimdilik sıkıntım kalmadı gibi, renginde değişiklik olursa tekrar, gidip idrar tahlili vericem inş olmazve suyun gerçekten de çok faydasını gördüm bi rahatlama geldi çok nadir içiyordum suyu deli gibi
Çok geçmiş olsun canım dikkat et bende de yanma hissi olduğunda tahlil yaptırdım enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şükür kalmadı. Bu arada bende de kan uyuşmazlığı var kaçıncı haftanda yapılacak iğneKızlar bugün başıma gelenleri sizlerlede paylaşmak istiyorum. Çok sık idrarım var demiştim ya öğlene doğru rengi daha kırmızımsı olmaya başladıve idrarımı yaparken yanma batma ağrım çok oldu, hemen ambulansı aradım geldiler ve dedimki kesin düşük oldu hemen acil doğumhaneye aldılar, vajinal muayene yaptılar sonra ultrasonla da baktılar, çok şükür ki düşük değilmiş en az günde 3 litre su içmem lazımmış ve yarın sabah gidip kan uyuşmazlığı var bizde onun için gel dedi iğne yapacaklarmış. Bugünki korkumu anlatamam rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dikkat edin sizlerde kendinize bol su için
Canım çok geçmiş olsun ama çok kızdım sana ne demek çok nadir su içiyorum? Bebeğin de suya ihtiyacı var yoksa suyu biter, bol bol su iç yoksa sopayla kovalarımKızlar bugün 3 litredende fazla su içtim şuan sık idrarım durdu artık, hafif ağrım var ve rengi koyu pembeden açık şeffaf bi renge döndü şükür. Ben aynı zamanda epilepsi hastasıyım sadece bunun için günde 5 kere ilaç kullanıyorum gebelik içinde hem kan hem vitamin arada birde bulantı hapı kullanyorum şimdi bide bu yeni rahatsızlığım için de ilaç kullanmak istemiyorum kusucam artık nefret ediyorum ilaçlardan şimdilik sıkıntım kalmadı gibi, renginde değişiklik olursa tekrar, gidip idrar tahlili vericem inş olmazve suyun gerçekten de çok faydasını gördüm bi rahatlama geldi çok nadir içiyordum suyu deli gibi
Herkese mutlu günler, yoğun bir haftasonundan sonra işteyiz
Oyy neden ki yaaaGünaydinn biz haftasonuda çalıstık suan yataktan kazınarak kalkiyorum
Allah korusun ilk defa gördümBen ne zaman görsem mutlaka kötü bişi oluyor dikkatli olun altın iyi değil allah hayra yorsun inş
Bebeğin cinsiyeti erkek mi?Allah korusun ilk defa gördüm
Canım benim bildiğim SAT'a göre olan tarih gecerli olacakKızlar bir şey soracağım benim şimdi
SAT'a göre 18 Kasım
Yumurtlamaya göre 16 Kasım
Doktora göre 14 Kasım
doğum tarihi gözüküyor. Raporu doktorun verdiği tarihe göre mi alacağım bir de heralde 40 haftayı da doktorun ölçümlerle verdiği tarihe göre doldurmam beklenecek değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?