- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
ben de oyle yapmak istiyorum yanmak uzre olan 20 gunluk izni mi de alır temmuz 1 de ayrılırım ızne dıyordum ama iste boyle bir tepkiyle karsılastım. zorunlu değilse 24. haftadaki 37 ya kadar burdayım muhtemelen. bir de 24. de ayrılırsam doğum sonrası surecten kısalıyor diye ne yapcağmı da bilemiyorum.
Benimde 2019 dan 25 gün iznim vardı bana da önce o kadar idari izinden sonra 25 günün hesabını yapmayaym dedim ama baktım olmuyor yaş 36 kilo 70 zorlanıyorum önce yolluk izin Temmuz sonu 24 haftalık izin bu arada bize ilave 8 hafta verildi doğum sonrasından kesilmeyecek diye biliyorum
Oyle olmuyor galiba kzum istersen personel işlerine bir sor. Bizim hoca sıkıntılı ben ağzımı açar açmaz 37 ye kadar burdasin oyle bir şey yok dedi zorunlu değil o izin DediKızlar bence bize 24-32 arası ekstra verildi. 32 de doktordan çalışabilir raporu alarak 38 e kadar çalışıp o aradaki 6 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz hala bu kanuni bir hak. 32-38 arası gelip çalışmak gerekiyor. Ben de 24 e kadar çalışıp 32ye kadar idari izinli olup sonra yıllık iznimi 32-38 arasında kullanmayı düşünüyorum
Oyle olmuyor galiba kzum istersen personel işlerine bir sor. Bizim hoca sıkıntılı ben ağzımı açar açmaz 37 ye kadar burdasin oyle bir şey yok dedi zorunlu değil o izin DediEylül ekimde şehirdeki tüm aile hekimlerini dolaşıp clsma yapacam onlarla ilgili. korona yokken bile zor bi isti şimdi herkes corona + olma ihtimali taşırken ekstra zor olcak. Doğum İznim bittikten sonra da devam etcem su an aci acı gülüyorum halime ama allahim hayırlısını versin napalim
Çok sinirlendim hocanıza ama bi sen çalışmayınca işler mi aksıyormuş bu kadar ısrarla 37 ye kadar çalışcaksın demesi neden? Bence sen yazıyla talep et 24 te idari izinli sayılmayı reddedeceklerse yazıyla reddetsinler. Cumhurbaşkanımız bize bu hakkı vermişken hocanın kullandırmaması hiç bir yerde hoş karşılanmazOyle olmuyor galiba kzum istersen personel işlerine bir sor. Bizim hoca sıkıntılı ben ağzımı açar açmaz 37 ye kadar burdasin oyle bir şey yok dedi zorunlu değil o izin DediEylül ekimde şehirdeki tüm aile hekimlerini dolaşıp clsma yapacam onlarla ilgili. korona yokken bile zor bi isti şimdi herkes corona + olma ihtimali taşırken ekstra zor olcak. Doğum İznim bittikten sonra da devam etcem su an aci acı gülüyorum halime ama allahim hayırlısını versin napalim
Boyunu gördüm 14 cm yazıyo canımKızlar boy kilo nerde yazıyor hiç bişey anlamadım
A a aa aBoyunu gördüm 14 cm yazıyo canım
Bana 24 e girince dedilerCanım peki 24 ün dolması mı gerekiyor 24 e girince izne ayrılabilir miyiz? Sordun mu personel işlerine falan ?
E nabız da görülmüyor olabilir mi arayıp sordun mu bu kadar uzamaması lazımkızlar bişey sorcam 20 mayısda 2li tarama yaptırmıştım doktor 1 ay sonra çıkar sonucun demişti 32 gün oldu bugün hala sonuç yok e nabızdan bakıyorum neden hala sonuçlanmadı anlayamadım pandemi devlet hastanesi ondan mı acaba yarın randevuda göstercektim ama malesef.. detaylıya az kaldı en olmadı beklemeye devam ediym.. inşallah sorun yoktur
Benim biraz kafam karıştı 24-32 arası idari izinliyiz 32 den sonra istersek 37e kadar çalışabiliyor muyuz çalışırsak 5 hafta doğum sonrasına mi aktarılıyorKızlar bence bize 24-32 arası ekstra verildi. 32 de doktordan çalışabilir raporu alarak 38 e kadar çalışıp o aradaki 6 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz hala bu kanuni bir hak. 32-38 arası gelip çalışmak gerekiyor. Ben de 24 e kadar çalışıp 32ye kadar idari izinli olup sonra yıllık iznimi 32-38 arasında kullanmayı düşünüyorum
14 cm olan boyu değil ultrasonun rahimde ölçtüğü kesit. Boy kilo vs yazmıyor sadece bpd yani kafa ölçüsü almış o da 17hafta 1 günlük çıkmışA a aa ateşekkürler ben nasıl farketmediysem
Birşey merak ediyorum. Akademide misiniz? Bunu diyen hoca iş vereniniz mi? Bir de erkek mi?Oyle olmuyor galiba kzum istersen personel işlerine bir sor. Bizim hoca sıkıntılı ben ağzımı açar açmaz 37 ye kadar burdasin oyle bir şey yok dedi zorunlu değil o izin DediEylül ekimde şehirdeki tüm aile hekimlerini dolaşıp clsma yapacam onlarla ilgili. korona yokken bile zor bi isti şimdi herkes corona + olma ihtimali taşırken ekstra zor olcak. Doğum İznim bittikten sonra da devam etcem su an aci acı gülüyorum halime ama allahim hayırlısını versin napalim
Ben Yinede 32 de 16 haftalık iznimi başlatırım gibime geliyor çünkü hastanede çalışıyorum kızım kreşte virüs olmasa çalışırım ama kendimi ve çoçuklarımı riske atmak istemiyorumBenim biraz kafam karıştı 24-32 arası idari izinliyiz 32 den sonra istersek 37e kadar çalışabiliyor muyuz çalışırsak 5 hafta doğum sonrasına mi aktarılıyor
Gicik oldum hocana kusura bakmaOyle olmuyor galiba kzum istersen personel işlerine bir sor. Bizim hoca sıkıntılı ben ağzımı açar açmaz 37 ye kadar burdasin oyle bir şey yok dedi zorunlu değil o izin DediEylül ekimde şehirdeki tüm aile hekimlerini dolaşıp clsma yapacam onlarla ilgili. korona yokken bile zor bi isti şimdi herkes corona + olma ihtimali taşırken ekstra zor olcak. Doğum İznim bittikten sonra da devam etcem su an aci acı gülüyorum halime ama allahim hayırlısını versin napalim
Hangi şehirdesiniz acaba ?Offf 450-700 nediren iyi özel hastanede 60a yapıyorlar burda ayrıntılıyı
Anadolu yakasını bilmiyorum canım ama medipol mega da 760 tl perinatologKızlar ayrıntılı ultrason için Perinatolog araştırdınız mı ? Fiyatlar 450- 700 arası değişiyor sanırım . İstanbul Anadolu yakası önerisi olan var mı ?
Kızlar bence bize 24-32 arası ekstra verildi. 32 de doktordan çalışabilir raporu alarak 38 e kadar çalışıp o aradaki 6 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz hala bu kanuni bir hak. 32-38 arası gelip çalışmak gerekiyor. Ben de 24 e kadar çalışıp 32ye kadar idari izinli olup sonra yıllık iznimi 32-38 arasında kullanmayı düşünüyorum
Aradım canım hastaneye gidip laboratuvardan alacakmışım sonucu yarın sorarım gidince teşekkür ederimE nabız da görülmüyor olabilir mi arayıp sordun mu bu kadar uzamaması lazım
Ben de sorayım boyle bi durum varsa 32-37 arası yıllık iznimi kullanırım 20 gün olursa yanı hocam lutfederseSorarım tabi sürem yaklaştığında ama ben eminim kuzum hatta memurlar nette de bununla ilgili yazı çıktı hem de sağlık bakanlığı hukuk hizmetleri genel müdürlüğü bu konuda görüş vermiş doğum öncesi 5 haftalık izni doğum sonrasına aktarabilirler idari izinli olmuş olmaları buna engel olamaz diye
Akademideyim evet hoca bölüm başkanımız yanİ ve erkek klasikleşmiş bir tablo aslında cinsiyetcilikle fazlaca mucadele etmiş beni bile yoruyor bu adamlar inatlasmak istemiyorum cunku daha once inatlasanlarin sonunu duydumBirşey merak ediyorum. Akademide misiniz? Bunu diyen hoca iş vereniniz mi? Bir de erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?