2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum aşıyı olmaya tek mi gittin herhangi bir tepki gösterdi mi vücudun bir de duş alma vs dediler mi
Tek gittim canım zaten hemen alıyorlar sağ koluma vurdurdum soluma yatarım diye.Hic hissetmiyorsun vurulurken ebe 3 saat sonra ağrı başlar dedi.Buz köy dedi.Simdi şişlik sertleşme başladı bakalım ağrı nasıl olacak.Ben duş alıp gittim 1 gün boyunca vurulan yere su değmesin dedi gelince sağ kol hariç yine de bi suya girdim

Ah canım ya çok geçmiş olsun umarım çok ağrımaz bende bugün gidicem de bir sorayım dedim eğer sıkıntı olursa eşimle gideyim diye ama ben Yine de eşimle giderim MS hastasıyım olur da bir sorun çıkar diye. Sağa yaptırmak çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti bak bende öyle yaptırayım hemen duşa giriyorum Teşekkür ederim yanıtın için

Ilk gebeligim 20+1im Hala birşey hissetmiyorum geçen cuma gittigimde kilosu 260 Gr di. Birşey hssetmezsin biraz daha büyümesi lazım dedi doktor. Bir kaç haftaya demişti o zaman
Ben 20 haftadayım 2 gebeligin ve hissediyorum 17 hafta da doktora gittim de doktorun sordu hissediyor musun diye yok dedim aslında hissetmeye başlaman lazım dedi o konuşmadan 1 gün sonra hissetmeye basladkm

Aynı şeyleri bende yaşıyorum özellikle sola yatıyorum bir uyanıyorum sırt üstüyüm o an panikliyorum bebeğe birşey oldu mu diye

Ben 20 haftadayım 2 gebeligin ve hissediyorum 17 hafta da doktora gittim de doktorun sordu hissediyor musun diye yok dedim aslında hissetmeye başlaman lazım dedi o konuşmadan 1 gün sonra hissetmeye basladkm
Ben note hissetmiyorum hiç bir fikrim yok

Bende üniversite hastanesindeyim ben 24
De bitiricem öncesinde hatta yıllık izin alıcam
ben de oyle yapmak istiyorum yanmak uzre olan 20 gunluk izni mi de alır temmuz 1 de ayrılırım ızne dıyordum ama iste boyle bir tepkiyle karsılastım. zorunlu değilse 24. haftadaki 37 ya kadar burdayım muhtemelen. bir de 24. de ayrılırsam doğum sonrası surecten kısalıyor diye ne yapcağmı da bilemiyorum.

Benimde 2019 dan 25 gün iznim vardı bana da önce o kadar idari izinden sonra 25 günün hesabını yapmayaym dedim ama baktım olmuyor yaş 36 kilo 70 zorlanıyorum önce yolluk izin Temmuz sonu 24 haftalık izin bu arada bize ilave 8 hafta verildi doğum sonrasından kesilmeyecek diye biliyorum

Kizlar ben de tam karnimn altnda bi segirme hissettm ama cok duzenliydi sanki bebek hareketi o kdr duzenli olamaz da karnim seyiriyor gibi hissettim, gecen hafta da hissetmistim. Sizce bebegin hareketleri midir bu.

Canım normal bi zamanda olsak keşke de işe gitsek ama şu an bütün gün maskeyle oturmak sürekli dezenfektanla haşır neşir olmak hiç hoş değil. Sağlıkla gelsinler de inşallah O zaman da evde ne çok iş var zaman geçmiyor diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…