İkili test e nbızda görünmüyor canım yaptırdığın Doktordan alman lazımkızlar bişey sorcam 20 mayısda 2li tarama yaptırmıştım doktor 1 ay sonra çıkar sonucun demişti 32 gün oldu bugün hala sonuç yok e nabızdan bakıyorum neden hala sonuçlanmadı anlayamadım pandemi devlet hastanesi ondan mı acaba yarın randevuda göstercektim ama malesef.. detaylıya az kaldı en olmadı beklemeye devam ediym.. inşallah sorun yoktur
Hic ayakta durmasam da vajinam bi ara cok ağridi normalmis bügun ise belim ağriyo ve karnım ağriyo gulemiyorum oksuremiyorum o derece ağriyo idrar yaptıktan sonra ağriyo hele de cok sıkıstıysam normaldir diye düşündüm ama dr a haftaya sorcam ins iyidir minikler icerdeGün içinde biraz fazla iş yaptığınızda vajinada bir ağrınız oluyor mu? Kasıklarda değil ağrı farklı adet gibi değil sanki sızı gibi çok ayakta kaldığım için mi acaba
14 cm olan boyu değil ultrasonun rahimde ölçtüğü kesit. Boy kilo vs yazmıyor sadece bpd yani kafa ölçüsü almış o da 17hafta 1 günlük çıkmış
Ben de mümkün olduğunca geç başlatmak istiyorum , doğumdan sonra daha çok lazım olacakBen Yinede 32 de 16 haftalık iznimi başlatırım gibime geliyor çünkü hastanede çalışıyorum kızım kreşte virüs olmasa çalışırım ama kendimi ve çoçuklarımı riske atmak istemiyorum
Cok üzücü. Ben de fazlaca boyle şeyler duydum ama turkiyedeyken çok nadir bulunan bir çevre içindeydim. Belki de kadın çalışmaları çevresi icinde olduğumdan oyleydi. Akademideki erkek hocalara kesinlikle bir eğitim verilmeli cinsiyet eşitliği vs adına. Tarzları tavırları bazen çok kaba, hepsi değil elbette ama ben bilirim tavırları ile iş yürümez. Kolaylıklar dilerimBen de sorayım boyle bi durum varsa 32-37 arası yıllık iznimi kullanırım 20 gün olursa yanı hocam lutfedersesanmiyom da.
Akademideyim evet hoca bölüm başkanımız yanİ ve erkek klasikleşmiş bir tablo aslında cinsiyetcilikle fazlaca mucadele etmiş beni bile yoruyor bu adamlar inatlasmak istemiyorum cunku daha once inatlasanlarin sonunu duydum
Ben doğumdan sonra direkt ücretsiz izne çıkıcam kızımda öyle yapmıştımBen de mümkün olduğunca geç başlatmak istiyorum , doğumdan sonra daha çok lazım olacak
Benim biraz kafam karıştı 24-32 arası idari izinliyiz 32 den sonra istersek 37e kadar çalışabiliyor muyuz çalışırsak 5 hafta doğum sonrasına mi aktarılıyor
Aynen canım ben de doğum sonrasından çalmak istemem. Benim de temmuz sonuna doğru tam bayram öncesi oluyor 24. Haftam. Çalıştığın kurumun personel işleriyle ilgilenen birimine sorabilirsin. Ben daha erken diye sormadım 1-2 hafta sonra sorarım diye düşündümYa bunun böyle olmasını çok istiyorum
Bende Temmuz sonu 24. hafta iznine çıkacağım ama 32. haftada dönüşe izin verilmiyorsa düşünürüm çıkmayı, doğumdan sonrasından çalmak istemiyorum. Biz net bilgiyi nereden alabiliriz acaba
Bende Bursa’dayım canım nereye yaptıracaksın ayrıntılıyıBenim 14 temmuzda ayrıntılı 260 tl dediler bursa da
Ben haftaya yıllık izinlerimi bitirip bi hafta Daha çalışıp 24. Haftaya izne ayrılacagım. Çok kalabalık kurumda çalışıyorum hergün korkarak gidiyorumben de oyle yapmak istiyorum yanmak uzre olan 20 gunluk izni mi de alır temmuz 1 de ayrılırım ızne dıyordum ama iste boyle bir tepkiyle karsılastım. zorunlu değilse 24. haftadaki 37 ya kadar burdayım muhtemelen. bir de 24. de ayrılırsam doğum sonrası surecten kısalıyor diye ne yapcağmı da bilemiyorum.
Gözün Aydın canım sağlıcakla gelsin inş prensesinBende dr dan geldim kızlar hersey yolundaymış cok sükür kızım olcakmış sonunda ögrendimboyu 15cm kilosuda 180gr mıs iyi dedi dr rabbim kucagımizıda almayı nasip etsin wendy cinsiyetimizide ekleyebilirsun birde kilis'te oturuyorum
Sana katılıyorum canım hamile bi insanı bu dönemde riske atmaya hiçkimsenin hakkı yokÇok sinirlendim hocanıza ama bi sen çalışmayınca işler mi aksıyormuş bu kadar ısrarla 37 ye kadar çalışcaksın demesi neden? Bence sen yazıyla talep et 24 te idari izinli sayılmayı reddedeceklerse yazıyla reddetsinler. Cumhurbaşkanımız bize bu hakkı vermişken hocanın kullandırmaması hiç bir yerde hoş karşılanmaz
Bende öle düşünüyorum 2 yaşına kadar kimseye emanet etmek istemiyorum hiçBen doğumdan sonra direkt ücretsiz izne çıkıcam kızımda öyle yapmıştım
Canım ben de Aydınlıyım ama orada yaşamıyorum. Şimdi ailemin yanındayım o yüzden bakmıştım burada gidersem diye netten ben de pek bulamadım özel muayene var düşünürsen bir doktor var ama yorumları çok iyi değildi ben vazgeçtim o yüzden.Kizlar Aydın'da ayrintili ultrason medinovadan başka nerde var kadın doğum hastanesinde daha açılmamış Aydın'da yaşayan bilgisi olan var mi
Merhaba. Ben henüz gitmedim yorum yapamayacağım fakat next levelda prof. Dr. Aydan Biri'den randevu aldım haftaya. 500 tl imiş. Kendi doktorum önermişti.Merhaba kızlar benim normalde dogum paketim vardı ama içinde detaylı ultrason muaynesi dahil degilmiş. Ankaradayım 20-21 gibi detaylıya gitmemi söyledi doktorum. Detaylı ultrason şartmı. Ankarada önereceginiz perinatolog varmı fiyatlar nasıl
Ya senin ikiz miydiiiiiHic ayakta durmasam da vajinam bi ara cok ağridi normalmis bügun ise belim ağriyo ve karnım ağriyo gulemiyorum oksuremiyorum o derece ağriyo idrar yaptıktan sonra ağriyo hele de cok sıkıstıysam normaldir diye düşündüm ama dr a haftaya sorcam ins iyidir minikler icerde
Evet canım fiili olarak çalışman gerekiyor ki o 5 haftayı sonraya aktarılsın.Benim biraz kafam karıştı 24-32 arası idari izinliyiz 32 den sonra istersek 37e kadar çalışabiliyor muyuz çalışırsak 5 hafta doğum sonrasına mi aktarılıyor
Canım yıllık iznini kullanırsan sonraya aktarılmaz. Fiilen çalışman gerekiyor. İyice araştırın bunu. Heba olmasın analık izniniz.Kızlar bence bize 24-32 arası ekstra verildi. 32 de doktordan çalışabilir raporu alarak 38 e kadar çalışıp o aradaki 6 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz hala bu kanuni bir hak. 32-38 arası gelip çalışmak gerekiyor. Ben de 24 e kadar çalışıp 32ye kadar idari izinli olup sonra yıllık iznimi 32-38 arasında kullanmayı düşünüyorum
Canım yıllık iznini kullanırsan sonraya aktarılmaz. Fiilen çalışman gerekiyor. İyice araştırın bunu. Heba olmasın analık izniniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?