2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İkili test e nbızda görünmüyor canım yaptırdığın Doktordan alman lazım

Gün içinde biraz fazla iş yaptığınızda vajinada bir ağrınız oluyor mu? Kasıklarda değil ağrı farklı adet gibi değil sanki sızı gibi çok ayakta kaldığım için mi acaba

Gün içinde biraz fazla iş yaptığınızda vajinada bir ağrınız oluyor mu? Kasıklarda değil ağrı farklı adet gibi değil sanki sızı gibi çok ayakta kaldığım için mi acaba
Hic ayakta durmasam da vajinam bi ara cok ağridi normalmis bügun ise belim ağriyo ve karnım ağriyo gulemiyorum oksuremiyorum o derece ağriyo idrar yaptıktan sonra ağriyo hele de cok sıkıstıysam normaldir diye düşündüm ama dr a haftaya sorcam ins iyidir minikler icerde

Cok üzücü. Ben de fazlaca boyle şeyler duydum ama turkiyedeyken çok nadir bulunan bir çevre içindeydim. Belki de kadın çalışmaları çevresi icinde olduğumdan oyleydi. Akademideki erkek hocalara kesinlikle bir eğitim verilmeli cinsiyet eşitliği vs adına. Tarzları tavırları bazen çok kaba, hepsi değil elbette ama ben bilirim tavırları ile iş yürümez. Kolaylıklar dilerim

Benim biraz kafam karıştı 24-32 arası idari izinliyiz 32 den sonra istersek 37e kadar çalışabiliyor muyuz çalışırsak 5 hafta doğum sonrasına mi aktarılıyor

Canım evet ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum ama henüz kurumumun personel işlerine sormadım. Aksi gibi bir şey olamaz ama çünkü 24-32 arası genelgeyle geldi, 32 den sonrası zaten olağan prosedür kanunda yazıyor 5 haftayı doğum sonrasına atabileceğimiz. Ben de kesinlikle 5 haftayı doğum sonrasına atmak isterim.

Aynen canım ben de doğum sonrasından çalmak istemem. Benim de temmuz sonuna doğru tam bayram öncesi oluyor 24. Haftam. Çalıştığın kurumun personel işleriyle ilgilenen birimine sorabilirsin. Ben daha erken diye sormadım 1-2 hafta sonra sorarım diye düşündüm

Kizlar Aydın'da ayrintili ultrason medinovadan başka nerde var kadın doğum hastanesinde daha açılmamış Aydın'da yaşayan bilgisi olan var mi

Ben haftaya yıllık izinlerimi bitirip bi hafta Daha çalışıp 24. Haftaya izne ayrılacagım. Çok kalabalık kurumda çalışıyorum hergün korkarak gidiyorum

Gözün Aydın canım sağlıcakla gelsin inş prensesin sanırım cinsiyeti geçe kalanlar hep kız olacak

Sana katılıyorum canım hamile bi insanı bu dönemde riske atmaya hiçkimsenin hakkı yok devlet böle bi hak tanımış nasıl kullandırmaz

Kizlar Aydın'da ayrintili ultrason medinovadan başka nerde var kadın doğum hastanesinde daha açılmamış Aydın'da yaşayan bilgisi olan var mi
Canım ben de Aydınlıyım ama orada yaşamıyorum. Şimdi ailemin yanındayım o yüzden bakmıştım burada gidersem diye netten ben de pek bulamadım özel muayene var düşünürsen bir doktor var ama yorumları çok iyi değildi ben vazgeçtim o yüzden.

Merhaba. Ben henüz gitmedim yorum yapamayacağım fakat next levelda prof. Dr. Aydan Biri'den randevu aldım haftaya. 500 tl imiş. Kendi doktorum önermişti.

Ya senin ikiz miydiiiii

Benim biraz kafam karıştı 24-32 arası idari izinliyiz 32 den sonra istersek 37e kadar çalışabiliyor muyuz çalışırsak 5 hafta doğum sonrasına mi aktarılıyor
Evet canım fiili olarak çalışman gerekiyor ki o 5 haftayı sonraya aktarılsın.

Canım yıllık iznini kullanırsan sonraya aktarılmaz. Fiilen çalışman gerekiyor. İyice araştırın bunu. Heba olmasın analık izniniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…